Fler än 90 000 medborgare är för att den kristne våldtäktsmannen Jörgen Sörensen skall DÖMAS…

Protesterna emot Hovrätten för Västra Götaland och dess underliga friande dom emot den kristne våldtäktsmannen Jörgen Sörensen, som förgrep sig på en tioårig liten flicka under ett sk ”Kyrk-kaffe” i Frälsningsarmén blir allt högljuddare, rapporterar media. Dagens Nyheter hävdar idag att debattören Nina Rung samlat in över 90 000 namnunderskrifter från upprörda och rättsinniga svenska medborgare, som ställer kravet att missdådaren döms.

Mer än 90 000 namn har samlats in på mindre än ett dygn, och namninsamlingen förväntas lämnas in till Sveriges Justitieminister så småningom.

Statstelevisionen SVT – som säger att den är absolut opartisk och aldrig kan ha fel – likt påven skall den vara ofelbar per definition – säger idag att offrets föräldrar är bestörta, och det kan man ju förstå.

I ett mejl beskriver mamman känslorna efter att hovrätten frikänt mannen:

”Som familj är vi självklart djupt chockade och skakade. Känslorna pendlar från ilska, förvirring, sorg och ångest. Sen vänder domslutet och det pratas om vad ordet snippa betyder. Det känns helt absurt. Dessutom analyserar de hur långt in i henne mannen var med sitt finger. Det känns helt sjukt. Hur kan detta ske? För mig, min dotter och vår familj känns detta otroligt stötande och kränkande,” skriver flickans mamma.

”Om ett ord som vi föräldrar lär våra flickor att deras kön heter, ett ord som förskolor använder, ett ord som till och med Public Service via Bolibompa och t ex ”snipp-och-snopp-sången”, lär våra barn att använda, OM då barnets användande av detta ord, snippa, kan fria en förövare från ett sånt här vidrigt brott, ställer jag mig frågan VEM sjutton kan då i fortsättningen bli fälld?” skriver mamman.

SVT 2023-02-28

igår varnade Hedniska Tankar landets föräldrar och allmänhet för vad som kan hända, om man lär sina barn felaktiga ord, som myndigheter har svårt att tolka, och låter barnen babbla om ”hen” och så vidare…. Offrets familj har sagt till media att de kommer att överklaga Hovrättens vrånga dom till Högsta Domstolen. Den kristne gärningsmannen, som lider av tydliga Jesus-komplex – han har enligt uppgift klätt ut sig till ”frälsaren” och uppträtt i denna kostymering i flera kristna spektakel går fortfarande fri. Och ingen i media vågar nämna ordet ”jäv” eller det faktum, att domen kan bero på att Domare och Nämnd tillhör samma religion som förövaren, och därför friar honom.

Låten barnen komma till mig” står det i Bibeln. Och nu har vi sett VAD SOM HÄNDER ifall man gör så…

Idag är en Tyrs dag, eller en Tisdag. Tyr är den gud i Asatron som försvarar de svaga och vapenlösa, och dessutom rättvisans herre. Skall vi få någon rättvisa i detta land, så kommer den troligen inte från de kristna – för vi ser ju vad de står för…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s