Ska ”Svenska” Kyrkan få BESTÄMMA om du får KÖRA BIL ??

Den såkallat ”Svenska” Kyrkan – som inte är ett enda förbannat dugg ”svenskare” än något annat samfund i Sverige – skildes från staten enligt Riksdagsbeslut redan år 2000, dvs för över 23 år sedan. Ändå fortsätter den att blanda sig i hur vårt land styrs, och vägrar acceptera demokratiskt fattade beslut på alla nivåer i samhället.

Såhär kan det bara inte få fortsätta ! Hotet emot vår demokrati som de här människorna representerar måste undanröjas, och det en gång för alla. Vårt land skall inte vara något prästvälde, vårt land skall inte vara något Iran eller någon religiös diktatur.

Idag publicerades nyheten om hur ett gäng åderförkalkade gamla fd. Ärkebiskopar eller pisskoppar lagt sig i svenska folkets Bilkörning, och påstår att Regeringen måste behålla den sk ”reduktionsplikten” på bilbränsle. Kyrkan vill inte bara bestämma vad du har i tankarna rent bokstavligen – nu skall de här fräcka gynnarna ge sig på Bensintanken också !! Kyrkan protesterar i ett upprop mot regeringens klimatpolitik. Bakom uppropet står bland andra de tre tidigare ärkebiskoparna Antje Jackelén, KG Hammar och Anders Wejryd.

Antje Jackélen är känd för sina extrema vänsteråsikter, och för att på sin tid ha samarbetat med DDR – se mitt inlägg om ”Affären Radler” och hennes handledare, biktfar och andlige mentor Alexander Radler i denna blogg. Tidigare har även 14 biskopar i Svenska Kyrkan uttalat sig, och sagt att ”Gud och Jesus är klimat-aktivister, och att Greta Thunberg är att jämföra med en gammaltestamentlig profet”. Detta är alltså vad deras religion går ut på numera, åtminstone enligt dem själva.

”Svenska” Kyrkan – som fortfarande är en av de största jordägarna i hela Sverige – har gång på gång kritiserats för bristande miljökontroll inom sitt eget skogsbruk, de sk ”prästlönetillgångarna” – hemliga fonder som samma kyrka har avtvingat hela svenska folket i form av tionde och skatt, och som man nu miss-sköter.

Svenska” Kyrkan har bevisligen förstört och kört sönder flera kulturminnesmärkta fornminnen i sina skogar, men påstår ändå att man ska vara ”miljöprofeter” och heligare än alla andra.. Borde man inte ”sopa rent framför egen dörr” först, innan man lägger sig i hur hela Sverige skall styras ?

Går någon ens på detta smaklösa hyckleri, detta taffliga försök att ”värva medlemmar” genom att falskt och insmickrande ”skaffa sig en miljöprofil” ??

Du som vill PROTESTERA emot Präst-Väldet och inte tycker att ”Svenska” Kyrkan har rätt att styra din bilkörning, kan GÅ UR KYRKAN genom att göra det här. Följ bara denna enkla länk, fyll i blanketten och skicka in. Över 47 % av svenska folket är inte ens medlemmar i ”Svenska” Kyrkan och vill inte ha med den att göra längre. Tänk efter själv – det hela är inte särskilt konstigt..

Som ett bevis på var vi står ifråga om Religiösa Diktaturer, och Religiösa organisationers försök att sätta hela Riksdagen ur spel och avveckla demokratin i vårt land vill Hedniska Tankar nu presentera några fräscha teckningar om Irans gamla mullorden exakta motsvarigheten till de biskopar vi har i Sverige. Mycket ofta tycker ju dessa två grupper exakt samma sak, fast det kanske inte gäller just bensinpriserna, eller tillsatser i vårt bilbränsle – som Irans mullor säljer för dyra pengar. Underligt nog protesterar Kyrkan dock aldrig mot islam, utan fortsätter stödja dess utbredning i Sverige..

Teckningarna kommer från den franska satir-tidskriften Charlie Hebdo, och har tidigare varit publicerade på bloggen ”Ledarsidorna” – som också protesterar emot Religiös Diktatur.

Låt religionen vara skild från politiken ! Ner med Monoteismen !!

”Take that, you Akbar-Lovers !”

Mullahan: ”Nämen Quelle Horrör ! De kritiserar ju islam… De bränner ju Koranen ! Så får man ju inte göra.. Uuhuu Buuhu KRÄÄNKT -Jah bli sååh krääänkt !.

No comments – Internationell Kvinnodag den 6 Mars….

Annons

En tanke på “Ska ”Svenska” Kyrkan få BESTÄMMA om du får KÖRA BIL ??

  1. Pingback: Ska ”Svenska” Kyrkan få BESTÄMMA om du får KÖRA BIL ?? | Varjager's Weblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s