VIDRIGT BETEENDE i Norge: Greta Thunberg försökte begå COUP D’ETAT !

Att begå statskupp är ett svårt brott. Särskilt om man som svensk medborgare gör det i ett fredligt grannland, som har en demokratiskt vald regering. Frågan är bara hur detta skall rubriceras enligt svenska Domstolar, som inte verkar hålla särskilt noga på lagar och förordningar nuförtiden. Ger man sig på främmande makt, och försöker med vad som kallas Coup D’Etat i en fredlig demokrati, så är det väl självklart att man borde straffas, och att en sådan person skall undergå åtal.

En lagligen, folkvald Regering har RÄTT att skydda sina Departement och Institutioner och GRIPA de som stör allmän ordning. Detta GÄLLER, i Sverige såväl som i Norge !

Sjuka same-demonstranter i Oslo hade här förleden försökt ”stänga av den norska staten” enligt vad de själva proklamerat. En viss ”Galna Greta”, även känd som Greta Thunberg hade uppenbarligen också åkt dit, men greps, när hon försökt blockera både Stortinget och det Norska finansdepartementet. Senast var det den kristne galningen Anders Behring Breivik som använde dylika metoder, och precis som Greta Thunberg försökte ta över Regeringsmakten i Norge med våld.

Den som med våld försöker ockupera en Regeringsbyggnad, är hela det fria och öppna samhällets fiende. Det finns inget försvar för sådana handlingar. Vi kan också jämföra med Trump-supportrarnas stormning av Capitolium i Washington DC, USA – vilket redan lett till många åtal. Varför åtalas inte Greta Thunberg, antingen det nu sker i Norge eller Sverige ?

Förutom detta står det klart, att det här rör sig om personer utan varesig hyfs, moral, respekt för demokratiska värderingar eller allmänbildning. Greta Thunberg demonstrerar emot en vindkraftspark, vilken skulle minska mängden CO-2 utsläpp i Norge. Redan där ser man att hennes handlande saknar all logik, och är fullkomligt irrationellt. Hon har iakttagits, maniskt och inåtvänt leende, medan hon tagits om hand av den Norska Polisen, som är i sin fulla rätt att skydda sitt eget lands demokratiska institutioner.

Samerna, som vindkraftsprotesten skulle vara till för var inte ens närvarande under den utomparlamentariska aktionen. Man påstår helt felaktigt i svenska medias artiklar att de skulle vara ett ”urfolk” trots att det är Nordbor, alltså Norrmän och Svenskar, som är och förblir de ursprungliga invånarna i Skandinavien. Samerna är invandrare, som kom hit mycket sent, dvs minst 8000 år efter Nordborna.

Att döma Greta Thunberg till fängelse eller skyddstillsyn, eftersom hon mentalt sett verkar störd, eller under inflytande av mentala handikapp vore nog den mest förnuftiga åtgärden. Så gjorde den Norska Staten i fallet Breivik, och så bör man nog göra här också…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s