”Det är så SYND om stackars, stackars lille Yasin” – Säger SVT (SVART Musik – jajamensan !)

Men nu – lite musik. ”SVART” musik som det heter anses ju vara högst kulturberikande och oerhört framstående på alla vis – det har ni väl hört ?

Åtminstone är det ju vad vår Statstelevision, kära kära SVT och media tycker  nuförtiden.

Den svarte ”rap-musikern” Yasin – känd för sin inblandning i Einar-kidnappningen – en etnisk svensk musiker som inte höll sig till sin egen kultur eller kulturarv – utan föraktade allt detta – spelas numera inte alls så ofta som han borde – det är kontentan eller innebörden i SVT:s inlägg.

Enligt ”Kulturnyheterna” skall vi fortfarande tycka, att all denna neger-musik är jättebra, ja verkligen intressant och lyssningvärd. Alla förväntas vi ”digga” hans nya album, hans nya album ”Pistoler, poesi och sex”?

Droger, våld och kriminalitet skall glorifieras och förhärligas – för det är meningen med det budskap, SVT ger oss – men vet ni vad, kära medborgare ?

Personligen skiter jag fullständigt i om man spelar Yasins Neger-musik om det hårda livet i ”orten” eller ”hooden” bara en gång om dagen – eller – som SVT:s samlade journalistkår vill – över tio gånger per dag. Och visst – själv kommer jag från Jakobsberg, så där ser man…

Jomenvisst – trevlig typ med fett och inbjudande leende – eller ?

Jag ser fortfarande ingenting som helst gott i hela den svarta eller svarte skiten. Jag ser fortfarande inte, att Sverige som nation, land, kultur eller stat – välj själva vilket – berikas ett enda förbannat dugg av personer som ”Yasin” eller deras högst eventuella närvaro här – eller vad den nu skall baseras på ?

För egen del spelar jag för dagen låten ”Det är så synd om mig, såå synd om mig” med gruppen ”Stockholms Negrer (ja – jag vet kära läsare – men de använder själva N-ordet, ja de heter faktiskt så…) och jag ser helst, att personer som Yasin inte stämplas som kulturella, framstående eller någonting annat.

De skulle inte spelas på SVT, SR eller några andra kanaler överhuvudtaget. Därifrån borde de vara portade, portade på livstid – så länge de bär sig åt som de gör – och Youtube eller vilken djävla poddradio som helst duger satans bra åt dem – för att säga som det de facto är – eller borde vara..

”Nyhetsbyrån Järva” skulle inte skriva en enda förbannad rad om ämnet, eller hur ”framstående” de är – för det är de inte alls. De har inte varit det, det är de inte, och de blir inte framstående heller – för vad de är är kriminella, avskum, slödder – och något annat kan de inte bli..

Herr Yasin får gärna motbevisa, eller dra till med någon poesi, som han anser sig ha skrivit – själv – men som sagt – jag tror inte han är mäktig den sortens yttringar eller yttrande för se…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s