Enskilda fall, Undanflykter och Bortförklaringar ?

En mycket ofta citerad journalistisk eller juridisk regel i det svenska nutidssamhället är att man aldrig, aldrig får citera enskilda fall, eller hänvisa till dem; för då kan det gå en mycket, mycket illa. Man kan – som yrkesverksam domare eller journalist bli förklarad för ”Jävig” till exempel, ifall ni nu – kära läsare och läsarinnor (något tredje gives inte !) vet vad menas just med ordet ”Jävig”. Det är just om ord och ordval vi resonerar; nämligen – för i rättegångar kan det ofta bli så att ord står emot ord.

Brottslingarna och de kriminella, till exempel, hävdar nästan alltid att de aldrig gjort någonting fel, och detsamma brukar Sveriges samlade kår av jurister nu också hävda. Ordet ”jävlig” betyder inte samma sak som ”jävig” – även om det alltid finns de som tror just det… en enda liten bokstav, en runa eller ett extra litet L som i ”Lag” eller ”Laug” – för det är så det aktuella runtecknet heter – råkar skilja, men betydelsen blir helt annorlunda

Ja, just det. Jag syftar förstås på det famösa ”snippa” målet, som det numera kallas – och hur det utvecklat sig, just idag. Fortfarande – lustigt nog – eller skall vi säga anmärkningsvärt nog – så vill ingen tidning, ingen mediakälla överhuvudtaget ta upp de faktiska sakomständigheter som råder i det aktuella fallet, nämligen att en Jesus-liknande person vid Frälsningsarmén i Halmstad våldfört sig på en tioårig liten flicka under ett såkallat ”kyrk-kaffe” på orten – för det är detta fallet faktiskt gäller.

Istället inriktar man sig nu på den agerande åklagerskan Eva Lotta Swahn (inte åklagaren – hon är en kvinna och av kvinnligt kön) och påstår att hon ”blivit pressad” att helt bortse från brottsrubriceringen ”Sexuellt Ofredande” – jag har redan förklarat för er att detta är synnerligen märkligt, samt viktigt – på gränsen till helt avgörande för rättsfallet ifråga. En tidigare Socialdemokratisk Regering avskaffade nämligen begreppet ”Våldförande” och då resonerade den agerande Domaren, alltså Hovrättslagmannen, Rättens Ordförande Åke Thimsfors – tidigare hårt kritiserad för sina rättstillämpningar, och för att hellre fria än fälla – så att han omedelbart frikände och befriade den åtalade gärningsmannen från alla straff.

Och nej nej – han kunde inte tänka sig några mellanting, inte tillämpa en annan brottsrubricering, en annan straffskala.

Och nej nej – han ”pressade” visst inte Åklagerskan – alla sådana slutsatser är helt fel – i alla fall enligt Thimsfors själv. Han har inte gjort några fel, nej inga fel alls – för så säger han till SVT eller Statstelevisionen, och Statstelevisionen kan som bekant aldrig, aldrig ljuga. Den är höjd över all misstanke, bortom alla fel – bortom alla vinklingar och alltid alltid opartisk i sin journalistik – för så är det ju alltid i landet Sverige – eller ??

Dessutom har det – enligt samma Statstelevision – framkommit att det finns även andra rättsfall, där ordet ”snippa” var aktuellt. Redan 2016 konstaterades det att ordet ”snippa” bara lämpar sig för Småbarn, i ett fall från Hovrätten i Övre Norrland.

”Vestigia Terrent” eller ”spåren förskräcker” på Latin. Såhär behandlas kvinnor och småflickor av Monoteistiska Religioner och Religiösa galningar i Sverige…

KOM IHÅG VAD JAG SAGT – eller skrivit – goda medborgare – för i just mitt fall är det skrivna och det sagda ett och samma. Ni skall INTE lära era barn att använda förbarnsligade, förbarnsligande ord. Ord som inte är accepterade, och inte håller inför rätta. Verkligheten i vårt land är faktiskt så att era barn riskerar att skadas – allvarligt – om ni förminskar eller förbarnsligar dem, och därmed förbarnsligar hela vårt samhälle.

Min egen far – som blev Lagman i en Tingsrätt, någonstans i Sverige – lärde mig redan tidigt att aldrig någonsin använda ordet ”snopp” eller liknande barnspråk – av – som han – på 1960-talet – ansåg var helt klara och uppenbara skäl. ”Antingen” – sade han ”så använder du ordet Penis, för så heter det på latin, och läkarspråk. Poliser, psykologer, jurister med mera använder också det ordet, och då är det självklart det ordet du skall använda. Det spelar ingen roll hur gammal du är, eller inte är. Om du så är tre år, och aldrig har eller får större förnuft än en treåring, så gör det ingen djävla skillnad.”

Vill du vara lite folkligare, så säg Fitta eller Kuk – för så säger de flesta invånare i landet. Det stavas F-i-t-t-a som i Fit, ett ord som redan använts under bronsåldern, om du vill veta – och Kuk – stavat K-U-K är belagt sedan den kristna medeltiden, så där hör du !

Hans faderliga råd, vilket jag inhämtade och lade på minnet redan vid tre års ålder – för jag var inte äldre – gäller fortfarande, och kan tillämpas utmärkt väl än idag, över 50 år eller ett halvt sekel senare – som vi alla kan se.

Under andra nyheter från Sverige kan vi idag notera att en tioårig flicka knivhuggits på en spårvagn i Göteborg – för sådana är sakomständigheterna, och sådan är den rådande verkligheten, som ni och era barn skall leva i – därför att ni som medborgare i detta land inte har något annat val.

Offrets etnicitet är för närvarande okänd, för det vågar eller vill media inte skriva någonting om.

Gärningsmannens religion eller etnicitet är också okänd, för de sakomständighetena vill man heller inte nämna och förklara för oss vanliga medborgare. Någon skulle ju kunna bli ”kränkt” ifall han eller hon får höra sanningen, och det vore väl verkligen för hemskt, eller hur ?

Men – frilansjournalisten Joakim Lamotte – utan några jämförelser i övrigt – har fått veta – av obekräftad eller okänd källa – att gärningsmannen skrek ”Allahu Akbar” innan han högg den lilla, 10-åriga flickan i magen. Det förefaller lite oklart om detta bara hände en gång, eller om det var upprepade gånger. Flickans mormor uppges också ha blivit skadad.

Var etnicitet och religion möjligen någon faktor i sammanhanget ?

Motbevisa mig gärna om jag har fel – goda medborgare (för det är ni väl )?

Kan ni påstå – att det INTE var så i ”Snippa”-fallet, att Rättens ordförande, de politiskt valda Nämndemännen eller rättens ledamöter i övrigt INTE var kristna, vilket ÄR den tes jag lagt fram. Hade de kanske några kopplingar till ”Frälsis” i Halmstad, eller någon annan såkallad ”frikyrka” ??

Detta överlämnar jag till Herr Lamotte et Consorties, ty det tycker jag vore högst intressant för dem att ta reda på, nu när media vägrar göra det, och är direkt ovilliga att göra sitt jobb, ingen Hovrättslagman nämnd eller glömd för den sakens skull. SVT har också lanserat den hypotesen, att det skulle ha ”gått för fort” i det aktuella fallet. Hovrätten och dess ledamöter och dess ledamöter kunde alltså ”svårligen besinna sig” som det heter på juridiskt språk, trots att det vanligen tar flera månader, ja över ett år i praktiken, innan något rättsfall alls kommer upp i någon svensk Hovrätt, alltså vår första appellationsdomstol. Återigen – rätta mig om jag har fel…

Är det INTE så att den kristna bibeln liksom Koranen och liknande hela tiden är fylld med formuleringar som ”Ingen kommer in i himmelriket, som inte är som ett litet barn”, ”barnens snövita renhet och oskuld”, ”låten barnen komma till mig”, ”barnatro”, jesus-barn, knubbiga små kerub-stjärtar och liknande i evigheters evighet – amen-..??

För vissa kristna – och muslimer – slår deras tro tydligt och klart ”över” och det blir ”glapp” i skallen – vilket om och om och om och om igen orsakar dessa tragiska händelser för skäggmopsarna ifråga. För egen del tycker jag som god Polyteist och Asatroende att kristendomen är en oerhört barnslig religion, inte minst på grund av dess oerhört naiva uppdelning av hela världen i gott eller ont, eller dess brist på förmåga att se till den existerande verkligheten, och existerande sakomständigheter.

Jag har ju redan förklarat för er att det är sakomständigheterna i de aktuella fallen, som är det avgörande. Den tioåriga flickan i ”snippa-fallet” sade klart och tydligt i polisförhör att den kristne förövaren hade fingrarna inne i ”snippan” – för det var så sakomständigheterna var. Var det så, skall det också dömas för våldtäkt och ingenting annat, för det är så lagen är skriven. Går det inte att bevisa, och ifall ord står mot ord, så var det våldförande, eller ”sexuellt ofredande” men även för det kan det dömas till flerårigt fängelse – för så är lagen skriven. Svårare än så behöver det inte vara – ens för SVT, eller Statstelevisionen.

Om ni inte tror eller är övertygade om den saken, och om ni inte tror, att gärningsmannen var förgiftad av kristendomen såsom ideologi betraktad;  så kom med motbevis som är logiska – och som håller inför rätta.

”Religionsfrihet” betyder också detsamma som FRIHET från vissa religioner, eller deras självpåtagna rätt att få styra hela Samhället

En tanke på “Enskilda fall, Undanflykter och Bortförklaringar ?

  1. Pingback: Enskilda fall, Undanflykter och Bortförklaringar ? | Varjager's Weblog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s