Om en Kvinna, som har FEL (mera musik, internationella kvinnodagen till ovansklig ÄRA !)

Jag framhärdar inför er, kära läsare och läsarinnor ! (Nej, det gives inte något tredje, fjärde, femte osv – vi har två kön – that’s it – take it or leave it !)

Jag tänker fläska på med musik, precis som lille Yasin – ni vet – jag nämnde ju honom i mitt andra inlägg för kvällen. Men – även om detta är en TORS dag och tillika den fösste Tossdagen i Mars, tänker jag INTE utbrista i kristna dumheter av typen ”Inför vår Herre är vi alla smålänningar” eller något sådant. Detta är ingen patenterad Clown- eller Kleinkunst, likt den som utövats av Helle Klein eller de andra hycklerskorna och huckle-kärringarna på DN, nej långt därifrån…

För dagen har jag läst vad som skrivits av Sofie Löwenmark – inte Löwengrip ! på Twitter, respektive Kulturmagasinet Fokus.se – även om denna kvinna råkar vara Kolumnist på tidningen Expressen, en blaska som jag hjärtligt avskyr – av personliga skäl. Jag vill understryka att jag inte känner fröken eller fru Löwenmark – oavsett vad eller vem hon är eller tror sig vara – ”typ motsvarande” kanhända, jag har aldrig träffat henne i verkligheten, och jag har inte den minsta lust att gör det heller – inte minst därför att jag tyvärr har ett riktigt arbete att sköta, och därför inte hinner vara just fristående Expressen-kolumnist, vilket blivit just hennes lott här i Världen. Jag vill heller inte just henne det minsta ont – det ska ni veta – utan beklagar djupt hennes öde, samt den tidning hon tyvärr måste arbeta för, eftersom jag hemskt gärna hade unnat henne ett bättre alternativ, eller en något humanare livslott än just detta – och detta vill jag bara ha sagt, först som sist..

Men – hon har skrivit följande – och det håller jag INTE med om – varken nu då det strax förutsätts firas någon ”Internationell Kvinnodag” eller något annat – för såhär skriver hon:

FELET som Sofie Löwenmark TYVÄRR gör, kommer redan i den första meningen ovan. Hon påstår att det är ”naturligt” att vara rädd, och backa inför Islamisterna.

Nej – kära Sofie – det är det INTE. ”Rädsla” inför Islamister är den allra sämsta känsla som finns, och den allra lägsta, allra mest primitiva reaktionen överhuvudtaget – och det är just den känslan vi skall UNDVIKA – för att framkalla rädsla, är just vad Islamisterna, Monoteisterna och De Kristna – inte minst – vill !

Istället skall vi håna dem, ja just håna och förlöjliga dem, samt använda till och med något så skenbart löjligt och verkningslöst som humor och ironi som vapen – i brist på bättre, och tills det verkliga tillfället att slå tillbaka kommer. Vi slår tillbaka, inte med samma mynt – men för att förinta dem, precis som de vill förinta oss, och i det läget är det fullt giltigt att använda också skjutvapen, bomber, jetplan, artilleri, stridsvagnar – ja allt vad Volodymir Zelensky just nu använder i Ukraina – och på samma sätt – för också i krig finns det lagar, också i krig finns det förordningar och internationella överenskommelser att följa.

Det sista vi skall göra är att låta oss skrämmas, eller åka ned i någotslags ”stresskon” vilket är vad du, Sofie Löwenmark faktiskt antyder.

Och det ska du sluta med, fortast möjligt – i alla fall enligt mig.

Idag har jag diskuterat ledarskap och dess innebörd med ett antal män och en kvinna, någonstans – var det nu kan vara. Jag visar en enkel powerpoint bild, samt spelar lite moraliskt höjande musik – och motiverande sådan – eftersom det är allt jag har för att bekämpa mina mål med – för tillfället. I Morgon har jag – liksom Zelensky eller rättare sagt Zelenskyj – men aldrig någonsin Zelenskij med rysk stavning – kanske fler resurser, och de tvekar jag inte på minsta sätt att använda mig av. Det bör inte du heller göra, kära Sofie – även om det här långtifrån är något ”kärleksbrev”.

Panik och rädsla är inte bra – och här gäller att inte åka ned i Monoteisternas eviga ”stresskon” eller någotslags Dantes ”Helvetestratt”.  Istället skall vi behålla vårt intellekt oförminskat och oförmörkat av deras villoläror, av deras ständiga tjat om en ”allsmäktig” gud. Vi skall bränna deras Koraner. Vi skall bränna deras Biblar – ja varenda en !

Vi behåller Eddan, Herodotos ”Verk och Dagar”, Wittgensteins filosofi – du minns kanske han som sa ”Världen är allt som är fallet ” – ”Der welt ist alles, was der Fall ist”

En skönt och sann germansk filosofi, i ordets rätta bemärkelse – utan överdrifter eller osakligheter – så tala aldrig mer med mig om ”rädsla” inför islamismen. Jag accepterar ingen Skall-turk heller, inga nya Centerpartistiska ledare med sitt drittna jamsande om ”kulturella islamister” – sådana fanns möjligen på 800-talet eller islams glansdagar på Omar Kayams tid – men han var inte särskilt renlärig, utan Perser, ja Iranier.

Utan att iranisera eller ironisera över situationen, säger jag som General George Smith Patton på sin tid – ifall han nu är bekant. Han hade klart för sig vad som finns att göra beträffande Islam – och vad för slags medel man bäst bekämpar den kulturen och religionen med – ja just bekämpar – jag sa inget annat… Just på den Internationella Kvinnodagen borde vi ihågkomma den store Pattons ord – för så här sa han, på sin tid – och såhär säger också jag – såsom varande Hedning:

Right on . right on – that’s the spirit. Och – ifall det skall gå åt fanders till, så låt det gå med musik. På 1980-talet hette Irans ledare Ayatollah Khomeini. Numera heter Chefs-ayatollan Ayatollah Khameini – men det är fortfarande samma slags Ayatolla, och Ayatollor – stora som små – även här hemma i Centerpartiets och Annie Lööfs ”Väädegjunda” Sverige.

Detta är den sorts chefer, regim, ledare Iran hade – och ännu har – och slutsatsen är därför given:

I say we exterminate all the brutes. Exterminate – with extreme prejudice – alltså urskiljning, ifall ni förstår det ordet.

I say we bomb them back to the stone age – men att vi låter våra Hedniska Ideal – för Humanismen är en Hednisk uppfinning och inte en kristen – fortleva.

Idag är en Tors Dag, ja en Torsdag govänner.

Jag lämnar er alla med Vince Vance & The Valiants fina punk-låt från 1980 – ”Bomb Iran” – som fortfarande faktiskt håller. Och detta är vad västvärlden  och Sofie Löwenmark BÖR göra, inför Internationella Kvinnodagen – 6 Mars. Låt oss bränna alla slöjor ! Låt oss bränna alla Koraner – varenda en, todos, rubbet – utan hämningar

DO YOU EVEN KNOW WHAT IT MEANS – TO ”MISS ORLEANS” ??

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s