Ebba Ebba Ebba Habla Hej…

Dagens namn är Ebba enligt den gamla Svenska almanackan. Trots att det var Vasalopp i helgen slår det mig nu (aj!) att jag aldrig mött någon trevlig person med namnet Ebba i hela mitt liv, trots att namnet är en förkortning av Eberhardt, som betyder vildgalt – eller andra germanska sammansättningar med Eber-. Vi vet alla att Vildgalten är både Frejs och hans syster Frejas Vapendjur, gestaltad av i det första fallet Gullinbursti, i det andra fallet Hildisvin, ja själva Strids-svinet

Därutöver finns naturligtvis Särimner själv.

Som såhär BÖR det se ut. Vi vill ha Ebbor med FÖRMÅGA inför vad som snart kan komma (om Putin, Thunbergare, ”Sameaktivister”, Romska russin och Islamisterna får som de vill – vilket ÄR EN STOR RISK)

Ställd inför faktum som dessa, kunde man begära mycket mer av Tidens Ebbor. 453 Ebbor föddes i vårt land 2022 enligt SCB och är det då för mycket begärt att kunna vaska fram åtminstone 4-5 väldrillade exemplar ? Tänk på den miljon ungdomar, som redan organiseras i Ryssland just nu. Vilka är de avsedda att slåss emot, kantro ? – Jo, Sverige, Norden, det sekulära Väst och de demokratiska staterna…

29 615 namnbärerskor lär finnas i längderna, liksom 4 stycken felnavlade eller felbenämnda män. Krig råder i Europa, liksom på Ebba Brahes tid – hon var ju älskarinna åt den store Gustav Adolf, men även Gustav Vasas svärmor bar samma namn. Då är det väl – återigen – inte för mycket begärt, att en eller annan nutida Ebba lever upp till vad detta land en gång varit, och åter kunde bli ?

Snart skall det vara den Internationella Kvinnodagen, men det finns INGA ”Internationella Kvinnor” lika lite som det finns internationella män eller barn. FN:s Deklaration om de mänskliga rättigheterna slår fast, att varje människa på hela jorden först och främst har rätt till en Nationalitet, först i andra hand Etnicitet eller Religion. Vår nationalitet i det här landet är svensk – och inget annat. De flesta av oss är också Etniska Svenskar, och Asatron och Hedendomen, inte Kristendomen och Islam är och förblir vår fäderneärvda tradition…

Det stolpskott i vår Riksdag, som åstadkommit ett litet ”elstöd” på sådär 300 kronor per hushåll, när hela vår nationella industris framtid är hotad, tack vare luftslott och vindmöllor, meningslöst Greteri och en ny provreaktor i Studsvik som enda hopp – den är i säkra händer, det vet Samfundet Särimner som redan har en av sina medlemmar som ”inside man” – är inte någon RIKTIG Ebba.

Usch Usch Usch för Ebba Busch !

Sådana här falska Ebbor ska vi inte ha. Hur i Nifelhel kan man heta ”Thor” i Efternamn, och påstå att man leder ett kristdemokratiskt parti, tillika ? Kristendomen är inte demokratisk, och har aldrig någonsin varit det, eftersom den kräver att alla människor tvångsmässigt skall omvändas till att tro på en enda gud – vilket står i den ”Bergspredikan” som dess fiktive grundare på falska och uppdiktade grunder ska ha gett ifrån sig.

Enda skillnaden mellan Ebba Busch och Irans Mullor är att hon inte vill gripa till våld för att införa ett totalitärt system, men annars är Kristendom och Islam precis lika illa. Ett val mellan pest och kolera. Vi hedningar skulle bättre förstå KD, om dess Führer hette Sacredeus, Ulf Ekman, Alf Svensson som förut (han bar ett av Frejs namn !) eller rent av Åsa Walldau.

Det hade på ett sätt varit logiskt. Nej – fram för bättre Ebbor i vår stat – men låt oss inte förgås av omvärldens och Rysslands hat!

Skulle man gå enbart efter utseendet, är åtminstone Ebba von Sydow fortfarande snygg vid 42 års ålder. Hon är åtminstone inte Tant Vestit i SVT på bästa sändningstid... (Troublemakers Göteborg!)

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s