Saga och Siv – Internationell Valkyriedag – Inte Kvinnodag-… (Allt för Sjön och Skönheten !)

Man påstår att det skulle firas en Internationell Kvinnodag just idag – men så är det förstås INTE. Av tradition firar vi Asatroende Hedningar INTE den dagen, men en Internationell Valkyriedag istället, trots att både Valkyrior och Sköldmör är näst intill imaginära väsen, som aldrig funnits och aldrig kan finnas i så vidare stort antal, av högst naturliga skäl som har med elementär mänsklig biologi att göra. Så snart en påstådd eller föregiven kvinnlig krigare får barn, så måste hon av naturliga skäl avstå från krigarsysslan eller yrket, för man kan inte föra småbarn eller barnrumpor i fält. Passerar en mänsklig individ de 30, är varken män eller kvinnor längre på topp, och vi talar inte om ”hens”, kacklande hönor eller hermafroditer i uniform, för de är inte särskilt vanliga eller gångbara de heller.

Som vi påpekat för er okunniga läsare och läsarinnor (det gives inte något tredje osv) finns det inga ”Internationella Män” eller barn heller, eftersom FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna fastställer – en gång för alla – att alla människor måste ha en bestämd nationalitet, en etnicitet – men inte flera – och EN religion – inte fler. Er Hednings etnicitet är – som framgår av genetisk test, gjord i slutet på förra året 100% svensk – inget annat, och med nationaliteten förhåller det sig likadant. Hans tro är Asatron, och Hedendomen, men ingen löjlig, narkomaniserad ”forn sed” eftersom Treue, Tro, ”Trua” på Norröna är något helt annat än både sedeläran och sedel-äran, som för vissa helt tagit över hela tillvaron.  För övrigt är han icke ”forn” och accepterar inte kristna speglosor från 1200-talet och senare, eftersom han är icke-kristen, här och nu.

Tvivlar ni på dessa bistra sanningar, så bör ni läsa vad vi skrivit om samma dag som idag är förr om åren. Idag har också Saga och Siv namnsdag enligt den gamla svenska almanackan. SCB – Sadistiska eller Statistiska Centralbyrån – samlar inte längre in statistik om Svenska Namn, eftersom det inte anses politiskt korrekt längre, men när man ännu vågade göra det – så sent som i fjol – framkom det att medelåldern för namnbärerskor med namnet Saga är 15 år, och att 18 452 kvinnor i vårt land hette så år 2022. Antal namnbärerskor med namnet Siv var exakt 32 397 och att deras medelålder var 76,5 år, avrundat till tre värdesiffror.

Namnen Saga och Siv är och förblir förnamn och inte efternamn i alla Nordiska språk. Det gives inga undantag, för då är man inte Nordbo. Take it, or leave it !

Som framgår har Solkvinnan Sivs namn blivit impopulärt, trots att hon är Tors maka och minst lika stark och vacker som sin man, för så är det i Asgård och Trudvang. Nuförtiden används det namnet endast av mycket gamla kvinnor, eller de i en äldre generation, medan ”Saga” – som också var vanligt under 1900-talets början – just nu upplever än renässans, kanske på grund av förbarnsligade, infantila svenska småbarnsföräldrar av idag som tror att deras nyfödda döttrar aldrig kommer bli äldre än tre år i alla fall, och att de ska läsa sagor för dem i all evighet. Vi verkliga hedningar vet däremot, att Saga inte alls skall förväxlas med Frigg, utan att Saga från Sökkvabäck är och förblir en självständig gudinna, som aldrig kan och aldrig skall förväxlas med någon annan, inte ens Gerd eller Nerthus.

I Sökkvabäck dricker Oden och Saga – som inte alls är hans hustru Frigg – dagligen glada ur horn av renaste guld

Bullshit, som Lasse Liten Lönnroths kristna pjoller på svenska Wikipedia, bör ni heller inte tro på. Vi vet väldigt mycket om Saga och hennes rätta identitet, hur hon ser ut, vem hon är – att hon är en självständig gudinna och odödlig, på grund av det mjöd hon dricker och framräcker. Här ovan gestaltas hon i den första av mina hedniska fotokalendrar (2015) av Amy från Göteborg, och våra ögonblick är också odödliga, och något jag vill minnas för alltid, även om det inte är som ni tror – för ni vet inget.

Nu över till en bild, som organisationen ”Nordic Sisterhood” på Instagram UNDER VAPENHOT (Pilbågar !) har TVINGAT på oss.

Förstår ni lite bättre nu vad som menas med en Hednisk och Nordisk kvinna – som är från vår egen kultur och ingen annans ? Kvinnan på bilden ovan är en Norska, för övrigthårfärgen är inte hennes naturliga, men de flesta kvinnor är ju sådana att de färgar håret ibland. Egentligen skulle vi här visat ett litet film-inslag, av en Ukrainsk kvinna ombord på vad som starkt påminner om skeppet Sigrid Storråda – en Gokstad-kopia från Västergötland och i Mariestad – som visar att kvinnor kan, minsann. Åtminstone de kvinnor, som är från just Ukraina, även om de inte är populära i dagens Sverige. Ånej – här är det ju bara negresser och arabiskor som gäller – massor, och i parti och minut. Inga andra kvinnor göre sig besvär, inga andra skönhetsideal får spridas eller accepteras – för så är det i dagens Sverige.

Inga hedniska kvinnor göre sig besvär, särskilt inte de från Öststaterna, för de betraktas ju bara som horor, madrasser och luder.

Här en liten bild från den svenske karikatyrtecknaren ”Steget Efter” och Statsradion SR. Självaste Statstelevisionen SVT – som det INTE är tillåtet att tvivla det minsta på – den säger själv att den ALLTID är 100% objektiv – BEGRIPS !! – har också vågat beröra sanningen om just Ukrainskorna i Sverige, deras öden och vedermödor, och vad de får uppleva här.

Våldtäkterna på våra flyktingförläggningar, i Mariannelund och Småland – med araber, muslimer och invandrar-män från MENA-länderna som förövarebörjade redan år 2012. I just Mariannelunds-fallet skulle Mohammedanerna försöka överklaga till högsta domstolen, till och med – men det hade de för en gångs skull inte mycket för.

I Örebro, 2022 skedde n-ä-s-t-a-n ännu en gruppvåldtäkt på ett flykting-boende, där en Ukrainsk kvinna nära nog våldtogs – av gissa vilken grupp etniska förövare. Lögnerna om att ”alla män våldtar” kan vi fullständigt glömma, för inte ens BRÅ skulle vilja gå med på det påståendet, även om de såklart ljuger och kamouflerar sina siffror, bäst de nu kan eller förstår.

Slutligen har vi ett fall från Ronneby, Blekinge, där man ville tvinga Ukrainska kvinnor att rätta ”klädkoden” efter svensk Sharia, genomdriven i en röd-grön röra av såkallade ”feminister” med (S) märkt och kristen bakgrund. Vi vet alla vad de står för, och vem dessa batikhäxor lierar sig med. Riksdagsmän från ett helt annat parti vågade under ”Mollgan” Johanssons tid vid makten kritisera det hela, men det partiet anses ju enbart bestå av dödsdjävelnazister liksom Ukrainarna – för så är det ju förstås. Putin själv har ju sagt det i TV, och en viss Magdalena Andersson säger fortfarande exakt samma sak. Alla Ukrainare är nazister, inklusive Volodymir Zelensky, som dessutom är jude – och är du mot en (S) ledd regering och bor i Sverige – jaha, då är du förstås också nazist...

En Bok som faktiskt meriterar att läsas – för de som fortfarande kan läsa böcker…

Bakom detta fanns en gång Sigrid Storråda, för att nu återvända till just henne. Enligt Polackerna var hon absolut polsk, samt hette egentligen Sygryda Swietoslawa, för så tror än idag alla goda Polacker”Antemurale” och ”Bolwerk” för Europa – ofta i allians med Litauer och de från Ukraina. Deras kvinnor går inte av för hackor de heller. Många av dem klär sig som kvinnor och uppträder som kvinnor, i Polska parlament och Polsk Riksdag finns varken Tant Vestit eller Tönt Vestit, som i vårt Centerparti.

Sigrid Storråda var också såpass Hednisk som kvinna, att när Olaf Tryggvason, den kristne mördarkungenslog henne med en handske i ansiktet, och sade ”Varför skulle jag gifta mig med dig, din hundhedning ?” så svarade hon honom: ”Dessa ord månde väl bliva din bane !” och så ledde hon slutligen tre Nordiska sjökonungar och icke stolkonungar från Danmarks, Norges och Sveriges riken emot honom – och det blev slaget vid Svolder, som är antingen Ven i Öresund eller Greifswalder Bodden nära Polen, ja kanske ändå Wolin och Stettiner Haff, enligt vissa polacker. Än skymfligare behandlades hon, när Olafs män drog undan planka och landgång för henne, så att hon med hängselkjol och smycken drattade rakt i sjön, men så fick hon också sin hämnd, och det grundligt, som alla kvinnor av hög och ädel ätt bör få. De övriga är ju knappt värda att hämnas eller dö för, för det finns så många av dem i alla fall, i alla länder som sjögående män kan befara eller ro och segla till, för det sättet att färdas har alltid varit det bästa. Fråga en man, som verkligen vet.

 

Åddå ska man KNÖÖ saj in på Krogen änna då liksom brevi Glenn fö’ å chaama Hedning sminka som ho’ Lagertha e änna likksom svååt fall ??

(Behövs inte, mina damer – ingen onödig makeup här ! Troublemakers Gööteborg !!)

”Nordic Sisterhood” och alla ”typ motsvarande” får faktiskt ursäkta. Det finns INGA historiska bevis för att Vikingatidens kvinnor i Norden skulle ha sminkat sig i ansiktet i någon högre utsträckning, lika LITE som Hedniska män dåförtiden, eller av idag. Allt sådant är Hollywood, lögner lika dumma som plasthjälmar med horn på, Mark Zuckerberg och andra idiotiska ”suckers” – och inget man kan tro på. Tror jag på någon sådan kvinna skulle det väl vara motsvarigheten till en fullständigt Hednisk Katerina Janouch i GP då – innan hon blev utsatt för ”Cancel Culture” och tvingades lägga ned sitt eget Katerina Magasin – för att hon varit för politisk, emot fel personer – var hon faktiskt – sexrådgiverska… Vilket återigen säger något om Vita, Europeiska, Kontinentala kvinnors öde i Sverige, ett Sverige dominerat av Hängbröstvänstern och idel Greteri – samt kvinnor som ser ut och uppträder därefter.

Alla kulturer och civilisationer är INTE likvärdiga, nämligen – lika LITE som alla kvinnor – även om de alla har i stort sett samma rättigheter, vilket är en annan sak…

Annons

En tanke på “Saga och Siv – Internationell Valkyriedag – Inte Kvinnodag-… (Allt för Sjön och Skönheten !)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s