SAP och andra Rasister

Kultur i Oturen ? (artikel från 23 Oktober 2015)

Stackars Ingrid Lomfors ! Hon råkar vara Överintendent för ”Forum för Levande Historia” som det så vackert heter, en av Sveriges mera obskyra muséer eller kulturella institutioner, som mest ägnas centraleuropas historia under 1900-talet, samt ett par andra ”randfenomen” inom den svenska kulturen som inte har något större intresse för folkflertalet. Hon är dessutom ganska ny på sin post och skulle i veckan göra sitt stora framträdande på regeringens happening ”Sverige tillsammans” – där hon skulle hålla ”ett föredrag med ljusbilder” – nej förlåt vad säger jag – en Powerpoint-presentation, av det verkligt centrala i Regeringen Löfvéns Kulturpolitik.

Hon började sitt anförande med att konstatera, att Sverige inte har någon kultur alls, och heller aldrig haft någon. Svenskarna är nämligen dummare än alla andra folkslag, ja sämre än allihop, helt utan förmåga att skapa, tänka eller handla självständigt, eller för sin egen del upptäcka eller konstruera någonting – för allt har de hämtat utifrån, nämligen, och det utländska måste ägnas en närmast religiös eller vidskeplig tillbedjan, i alla fall om man heter Ingrid Lomfors, och liksom har lite otur när man tänker.

virto

”Beordrad” framträda – enligt henne själv. Eller ”ombedd”… ?

Hennes anförande – med dess rasistiska förolämpningar emot mer än 10 miljoner människor, framsagt officiellt – på Regeringen Löfvéns stora presentation och i rollen som Offentlig Tjänsteman har naturligtvis väckt djupt anstöt, och blivit föremål för många kommentarer – här ser ni en av de intelligentare, skriven av en ung Doktorand i Statskunskap.

Redan 2009 konstaterade kvällstidningen GT hur Lomfors ”fått sparken” (som man uttryckte det – man skrev faktiskt så !) från sitt jobb som ledare för Stadsteatern i Göteborg. Hon hade ertappats med osanning, kontra-faktiska påståenden så att säga, eller rena lögner – insinuerade tidningen – och kanhända blir det inte bättre den här gången. Man kan faktiskt säga, att Ingrid Lomfors betett sig som en skitstövel, först som sist. Dock gjorde hon hastigt ”en pudel” – och sa att hon bara blivit ombedd att hålla det stora föredraget, med proffsiga Powerpoints och allt. Och Sverige har visst en kultur – jodå ! – och ett eget språk dessutom, har hon framträtt i media och nogsamt förklarat. (”Ja det ska fan vara teaterdirektör” för att nu komma med ett ”kulturellt” uttryck)

Att göra en pudel Ord och uttryck 2005

”Det var inte jag – Det var inte jag – någon annan kissade i soffan på Röda Kvarn…”

Borta på ”Forum för Levande Historia” fanns en gång en riktig Överintendent, som hette Eskil Franck och som skötte sitt uppdrag med större urskiljning. Sedan dess har man nämligen bara haft tillförordnade Överintendenter, hur det nu kan komma sig, och Forumets eller Muséets budget har sjunkit från 45 till 44 miljoner på fem år – men dess eventuella nytta är numera starkt ifrågasatt, och årsredovisningen har svällt ut till mer än 60 sidor, med krångliga små diagram över förväntad nytta per arbetstimma, och annat sådant – som är rätt svårt att bevisa, och skäligen dunkelt tänkt, trots ett måhända ädelt uppsåt.

Vem ”ombedde” eller ”beordrade” Ingrid Lomfors att hålla sitt anförande, förresten ?

Uppenbarligen måste det ju vara någon högt uppsatt person, antagligen inom Regeringen Löfvén, för på en Officiell Regeringspresentation är sådant både brukligt och lämpligt.

Erik Helmerson, den katolske chefredaktören på Dagens Nyheter – tidningen som trots sina klara kopplingar till diverse kristna ”tankesmedjor” typ Seglora kallar sig ”oberoende liberal” – skrev i veckan en mycket välfunnen krönika – som på sitt sätt är liberalare än Svenska Dagbladets. Visserligen brukar han och jag ha motsatt syn på det mesta ibland, men i veckan konstaterade han att ”Ministerstyre” på kulturens område sällan är bra och rimmar väldigt illa med den svenska demokratin. Han skrev att viss kulturpolitik, företrädd av vissa partier – borde förmultna som den gödsel och dynga den är – ja förlåt att jag blott citerar, men det här med ”förmultna” och ”gödsel” är hans ord, inte mina..

2831006

I veckan skrev jag själv – också helt osökt – att man inte ska gå på vad sk…. som helst, särskilt inte om någon kommer och kallar hela föroreningen, eller rättare sagt den smutsiga lögnen för kultur.  ”Forn Sed” existerar inte, och har aldrig existerat, till exempel – lika lite som ”Vattensprutande älgar” och andra märkvärdigheter i den stilen. Försöken att vanställa hela länder, hela kulturer måste stoppas, i kunskapens och sanningens namn, och för att citera Statsvetare Wennström:

Detta förnuftsvidriga uttalande, av en historiker därtill, väckte med rätta viss uppmärksamhet och kallades av dess kritiker för vad det var: en förolämpning. Mot såväl infödda svenskar som mot de invandrare som försöker tillägna sig den svenska kulturen i hopp om att förstå och bli en del av sitt nya land.

Lomfors försök till förtydligande i efterhand, ”all kultur är dynamisk”, är så självklart att det framstår som meningslöst att påpeka, och ger snarare intryck av att hon försöker ta tillbaka ett uttalande som fick mer motstånd än hon hade räknat med. I hennes presentation stod nämligen, ordagrant, ”Det finns ingen inhemsk svensk kultur”.

Det är inte konstigt att hon bara förväntade sig medhåll. Denna typ av historieförfalskning är till stora delar det officiella Sveriges syn på svensk kultur och historia.

  • Johan Wennström i Svd, 2015-10-22

Och apropos detta med grova, rasistiska förolämpningar, rakt upp i ansiktet på mer än 10 miljoner svenskar. I veckan har en riktig liberal, nämligen Jasenko Selimovic från Folkpartiet (inte en katolsk liberal, eller ens en liberal katolik, även om Helmerson kan räknas till de liberala katolikerna. Han accepterar tanken på såväl abort som preventivmedel) skrivit följande, apropos vissa ”kulturella” utspel:

plumpa påhopp på kulturarvschefen Qaisar Mahmood och SvD:s ledarskribent Ivar Arpi. Att göra Ivar Arpi till en nazist och beskriva Mahmood som rasförrädare som ”älskar Sverige och svenskarna så hårt” att han ”suger av dessa härliga Vasaättlingar” — Många kritiker har menat att ”satiren” har rasistiska undertoner. Det är förvisso sant. Men den har ett specifikt syfte, en mening, den vill något bortom en personlig kränkning av två individer. En offentlig uthängning, i en bok, vänder sig till många fler, den skickar ett meddelande: ”Om ni gör som Mahmood och Arpi – kommer det gå så här för er också. Ni kommer att dingla här, inför hela Sverige som någon som suger av en vit svensk, eller som en nazist. Vill ni det?” — — Varför är Qaisar Mahmood och Ivar Arpi så hatade av Rummets författare? Eller för att vidga frågan: varför hatas Alice Teodorescu, Sakine Madon, Hanif Bali, Gulan Avci, Luciano Astudillo, Nyamko Sabuni, Bawar Ismail, Mauricio Rojas, Robert Hannah, Nalin Pekgul, jag och många andra som har blivit kallade för husneger, husblatte, rasförrädare, Onkel Tom och mycket mer? Varför så brutalt?

  • Jasenko Selimovic i DN, 2015-10-20

Ja, varför är Riksantikvarieämbetet så hatat, till exempel ? Varför skriver man offentligt, att dess chef ”Suger Kuk” ? och att Ivar Arpi – ledarskribent på en verkligt liberal tidning – skulle vara Nazist ?

Så många frågor, men så få svar i det den offentliga lögnens och förolämpningens Sverige, företrätt av idel Skitstövlar, som nu håller på att växa fram. Jag låter Johan Wennström få sista ordet:

När jag steg in i den på utsidan anonyma lokalen kändes det nästan som att besöka en underjordisk motståndsrörelse, bestående av helt vanliga människor som lite i hemlighet hade förenats i sitt intresse för bildning och kultur. En motståndsrörelse inte bara mot den påbjudna synen på svensk kultur, utan kanske även mot historielösheten i allmänhet. Några namnkunniga deltagare av ”snille och smak” tyckte till min förtjusning att det var en mycket passande beskrivning.

Ja, varför måste man känna sig som en motståndsman för att man uppmärksammar sin egen kultur?

  • Johan Wennström i SvD, 2015-10-20

Därför att det handlar om motstånd, svarar jag. Motstånd mot den Sverigefientliga rasismen. ”Motståndets Estetik” som redan Peter Weiss skrev om. Välkommen till det Hedniska lägret, govänner ! Nu känner ni -ända in på skinnet – hur det är att vara Hedning, och Asatroende, för den delen. Precis som jag har ni råkat avslöja ett eller annat som fullständigt orimligt, ja lögnaktigt, och ni längtar efter sanningen.

Hat och beskyllningar, ända uppifrån Löfvén och hans Regeringskansli. En urartad kulturpolitik, och andra slags politiska sammanbrott och fadäser på löpande band, kanske inte bara under den sista veckan. Anklagelser för nazism, än det ena och än det andra – saker som helt faller  på sin egen orimlighet – och som – i likhet med själva begreppet ”forn sed” och andra dumheter i Hedendomens lilla värld, helt enkelt inte kan vara sanna…

Sanningen finns därute. Utanför politikens Värld, och i ett helt annat rum än det ni vanligen besöker. För att utöva en kultur, måste man först omfatta den, vara den, lära känna den och delta i den. Till det behövs kunskap, kanhända som den jag tänkt beskriva i nästa inslag, apropos det här med verklig kultur, förresten…

images-6

I vilket Samfundet Särimners Stora Pris för 2015 tilldelas Marcus Birro… (inlägg från 20 November 2015)

Mycket händer i Europa, och vårt eget land. Knappt har en massa kristna fanatiker i Skottland gett wiccanerna – eller anhängarna av det som kallas ”Keltisk Hedendom” skulden för Terror-attentaten i Paris (se i slutet av gårdagens inlägg) förrän nu ingen mindre än Vårt Lands Egen Statsminister Stefan Löfvén offentligt gått ut till alla medborgare i TV och sagt att ”VI HAR VARIT FÖR NAIVA” rörande hela Sveriges politik. Men vilka ”Vi” är det förresten han talar om ?? Vem är det som ”varit naiv” ??

Talar Statsministern bara om sig själv ? Sitt Parti, rent av ? Sina Regeringskollegor, och samtliga Ministrar i hela Regeringen ? Eller rent av om hela landets befolkning som sådan, dvs Statsminstern tror och anser verkligen, att alla svenskar är ”naiva” ? I så fall gör han sitt eget land och folk en mycket stor och grov orätt, ja snudd på manifesterar ett slags rasistisk fördom, efter hur det verkar.. eller ?

lofven2

Ärligt talat – ser man inte en likhet mellan den i Ryssland så populäre sagofiguren ”Karlsson på Taket” och Sveriges Nuvarande Statsminister ?

Figuren ifråga tror, att han är ”en lagom tjock, mycket vacker man i sina bästa år” som ständigt är ”Världens Bästa Karlsson” och som genom att säga ”Killevippen!” kan lösa precis alla problem, hålla tal i FN som skämmer ut ett helt land med ”Feministisk Utrikespolitik” vad det nu ska vara, och som genast lovar ta emot miljontals invandrare och sk ”flyktingar” helt utan hänsyn till Schengen, pass, eller Internationella regler om första asylllandfast han inte alls klarar av det. Sedan lovar han Bistå Frankrike, då det landet nu officiellt gått i krig, men han klarar inte det heller…

Asylsökande-per-inv-926x1024Varför lovar Regeringen Löfvén nödställda människor utomlands saker som den sen inte klarar att hålla ? Är det inte oerhört falskt, och en farlig politik, mitt i en internationell flyktingkris…

Och Varför talar Stefan Löfvén plötsligt om sig själv i Pluralis Majestatis, eller ”Vi-form” ?

Normalt sett är det bara Statschefer i ett land som får göra sådant. Konung Karl XVI:e Gustaf, Folke Hubertus, kan till exempel säga: ”Vi, Sveriges, Götes och Wendes Konung, görer veterligt att…” eller – så kunde han åtminstone göra tills han själv avsade sig den rätten. Det är nämligen så, att det är Konungen och inte Statsministern, som faktiskt är Statschef i Sverige, även om en del svenskar verkar ha glömt bort det.

Allt Stefan Löfvén är, är att vara ledare för en svag och ofärdig minoritetsregering som i dagsläget knappt representerar ens 40 % av folkets åsikter, om man får tro vissa opinionsundersökningar. Under Fredrik Reinfeldt – enligt min åsikt en av de sämsta och svagaste Statsministrar Sverige alls haft – var det under åtta långa år av tillbakagång, Husby-kravaller och annat precis likadant.  Och nu står Stefan Löfvén här, inför oss alla, i allas åsyn och säger ”Vi…eller Sverige har varit för naiva”.

Ja- det har vi verkligen ! Vi var naiva som alls gick med på att insätta honom i ämbetet, trots valresultatet. Vi var naiva, som inte protesterade kraftigt nog när han tog makten i vårt land…

taafb8b8

Normalt sett är det – förutom Konungar – bara Andliga ledare som Dalai Lama eller Påven som får använda ”Pluralis Majestatis” tillsammans med en och annan Gud.

Är då Stefan Löfvén en andlig ledare, frågar jag er nu – Goda medborgare ?

– Nej, det kan man ju inte påstå, precis !

Är han en Gud, då ?

– – Nej, det är han inte heller. Han är bara en politiker, som alla andra, och till på köpet en inte riktigt kompetent sådan, en som nu erkänner, att det finns problem han helt saknar förmåga eller vilja att lösa.

För övrigt lär det i Iran och Mellersta Östern – varifrån många krig kommer – finnas en liten, liten Monoteistisk religion benämnd Bahai, vars store profet Bahá’u’lláh på 1800-talet försökte koka en sorts märklig soppa på alla andra Monoteistiska religioner, måhända med vällovligt syfte, för få eller ingen kommer numera ihåg just Bahai, men i deras skrifter lär det stå skrivet följande:

O, jordens konungar! Vi ser er årligen öka era utgifter och lägga denna börda på era undersåtar. Detta är verkligen fullständigt och grovt orättvist. Frukta denne Förorättades suckar och tårar och lägg inte omåttliga bördor på era folk. — —  Sålunda påvisar Vi för er det som gagnar er om ni blott insåg det. Ert folk är era rikedomar. Tag er i akt så att er maktutövning inte bryter mot Guds bud….

Tänkvärda och kloka ord, måhända, som Stefan Löfvén och hans Regering kunde ta till sig, nu när deras popularitet snabbt har minskat…

kriget_invandrare

Ur senaste upplagan av ”Om Kriget Kommer” utgiven av Styrelsen för Psykologiskt Försvar 1983 – lika aktuella i dag, som när de skrevs…

Risknivån för terror-dåd, riktat emot svenskarna och vårt land, har nu höjts från en 3:a till en 4:a på Säkerhetspolisens 5-gradiga skala, vilket betyder mycket högt hot. Endast nivå 5, vilket innebär att ett anfall på land och folk är omedelbart förestående, är en än högre nivå, men det hör till sakens natur att om man någonsin höjde sig ända dit, har man i princip infört Undantagstillstånd. Aldrig tidigare har det ens hänt, att man upplevt en ”nivå 4” säger Riksmedia, och det återstår alltså att uppleva, hur länge ett sådant läge kan anses råda, innan allt förhoppningsvis går tillbaka till det normala, även om vi i skrivande stund inte är medvetna om när det kan ske.

Det politiska läget är alltså allvarligt, och ytterst känsligt – situationen är nog föga lämpad för skämt.

En person har gripits på ett flyktingboende i Boliden, den nu övergivna och nedlagda gamla guldgruvestaden, har vi fått veta, men Statsåklagareämbetet är inte helt säkra på den personens uppgivna identitet, enligt en Vice Chefsåklagare som uttalat sig, och som alldeles uppenbart är en ärlig man, ty han har sina Bröder i Särimner…

Mitt i detta läge, skriver den kände kristne journalist- och mediaprofilen Marcus Birro – som lär vilja konvertera till Katolicismen och bli ”frälst” (något jag skarpt avråder honom från att göra) – ett inlägg på sin Facebook-sida, vilket han gjorde igår vidpass 20.00.

Han undrar – liksom jag – varför Statsministern också ”viar ner” Svenskarna, och inkluderar hela folket i Statsministerns eget misstag. Marcus Birro torde vara känd för de flesta, och därför tänker jag inte i övrigt presentera honom, trots att det var han som år 2007 fick Dan Andersson priset, och som detta år fick Johnny Bodé priset av Johnny Bodé sällskapet, trots att de flesta nu levande svenskar väl inte har någon aning om vem Johnny Bodé är.  

800px-Marcus_Birro_2012

Pour Le Merité – Värdig mottagare av Samfundet Särimners Stora Pris år 2015

Han skall dock inte förväxlas med de amerikanska grafitti-målarna Vaughn Bodé (1941-1975) och dennes ännu levande son Mark Bodé, för släkten Bodé är manstark och talrik, liksom i och för sig släkten Birro. Dessutom är Marcus Birro Italiensk Medborgare, och inte svensk, om ni undrar, och Biro med ett r är det engelska ordet för kulspetspenna på svenska. Det är viktigt med allmänbildning, men allt nog:

 

Hur är det möjligt att en statsminister, när han äntligen visar sig och håller ett tal till nationen, kommer undan med att konstatera att ”Sverige varit naivt” rörande den islamistiska terrorn.

Vilket Sverige talar han om?

Han försöker erkänna att han och hans lakejer i sjuklövern totalt tappat all förankring till folket, och kanske försöker han visa att han nu förstått, men han bekräftar bara föraktet och likgiltigheten inför att det funnits miljoner svenskar som inte alls levt i naivitet de senaste fem, sex, sju åren. Många har förstått. Många har varnat. En del har fått löpa mediala gatlopp för att de vågat berätta. Jag är en av dem.

Så står inte och ljug inför svenska folket. Säg som det är istället.

Du kan ta det här talet direkt från mig. Du får det gratis.

Varsågod:

”Hej svenska folk. Jag, statsminister i Sverige, erkänner utan omsvep att både jag och samtliga etablerade partier totalt tappat kontrollen över vad som hänt och händer i vårt land. Vi är en krutdurk och jag är som jag varit ända sedan hösten 2014, absolut sist på bollen. Jag har varit ohjälpligt sist på exakt alla bollar under ett drygt år.

Jag ber urskillningslöst om ursäkt till alla de tappra, modiga jävlar som vågat lyfta blicken och höja rösten rörande det hot vi nu står inför. Förlåt till alla som jag och övriga etablissemang kallat rasister. Jag förstår nu att man inte alls är rasist för att man vågar berätta hur denna terror ser ut. Jag har gått på vänsterns brutala lögner om att man är rasist om man ser den militanta grenen av islam som ett faktiskt och verkligt hot.
Jag ber om ursäkt för det.

Jag erkänner också att jag och alla andra statsministrar vi haft sedan mitten av sjuttiotalet, tillsammans med media, statlig television, statlig radio och varenda liten murvel på Södermalm, hjälpts åt med att tysta ner problemen med radikalisering i svenska förorter. Vi har lagt locket på. Vi har jagat alla som vågat uttrycka sig i dessa frågor. Vi har gett dem sparken och försökt sno all heder och ära av dem.

Jag medger detta utan förbehåll. Förlåt Sverige. Jag inser att det var jag, och inte ni, som varit naiva. Jag är sist med att begripa detta. Ni är smartare än vad jag är. Förlåt mig. Nu drar jag mig undan och utlyser nyval. Var rädda om er”.

DET talet hade jag applåderat…

”Vi” kunde inte ha sagt det bättre själv, och ur Motiveringen till Samfundet Särimners Stora Pris, som Marcus Birro nu aldrig kommer kunna avsäga sig, även om han kanske inte vill tilldelas det (men han tog emot Johnny Bodé-priset och det visar att han har humor !) läser jag följande:

Ingen har så flitigt som Marcus Birro, journalist, rabulist, författare, debattör, radio-pratare och mycket annat under de senaste åren konsekvent drivit sin egen linje, och gång på gång trotsat såväl kultureliten som det politiska etablissemanget i Sverige. Han har, ehuru kristen, ofta fått uthärda medieskandal på medieskandal, drev efter drev, men tappert stått upp för vad han tror på och alltid gått vidare. En sådan ihärdighet väcker också själve Särimners beundran, ty vi känner och förstår hans ibland rättmätiga vrede, ehuru som grisen så graciös. Därför skall han nu få namn av broder, och A flock Member in good Standing, samt hädanefter betraktas som en sådan, tills man får bära ut honom eller oss med fötterna först eller huvudet före. Och se, framför oss står enkannerligen Särimner, alla dagar intill Ragnarök och Tidens ände – ty enbart han är det största svinet !

acc88rimnerSIC SEMPER PORCUS NON PLUS ULTRA ET IN HOC SIGNO VINCES !

Denna högst ovanliga hedersbevisning kan Herr Birro nu inte avsäga sig, när den hänger som en kvarnsten runt hans hals – och andras halsar tillika. You cannot Join the Pork of Ages™. This is no club ! Invald kan man bara bli på sina meriter, för hela livet, och Samfundet Särimner är en Esoterisk och inte Exoterisk variant av Hedendomen och Asatron, som få känner till och ännu färre praktiserar. Så vi säger Solis Sacerdotilus eller Endast för de Invigda…

76879_10152183929409524_2009523072_n

 

Anna-Lena Lauren hävdar: Svenskt kulturliv under politisk CENSUR och ÅSIKTSFÖRTRYCK… (inlägg från 13 Oktober 2016)

Ja, ni läste rubriken ovan rätt, godvänner. Anna-Lena Lauren, annars uppburen Rysslandsexpert i Dagens Nyheter – hon skrev nyss om att Folkligt Motstånd kan vara en mänsklig plikt – anser på fullt allvar, och utan att på minsta sätt skämta eller vara ironisk, att Kulturlivet i Stefan Löfvéns och Miljöpartiets Sverige blivit som i Putins Ryssland.

Efter gårdagens sista drapa (se föregående inlägg) så trodde jag själv att det bara var på Landstinget i Uppsala där Censur och förtryck av oliktänkande härskar, och man börjat förfölja offentlig konst, göra absurda jämförelser med nazismens 30-tal och annat sådant, och stämpla varje form av avvikelse som ”rasism, påstå att folk ”brutit emot Värdegrunden och måste straffas” och så vidare…

4DD9A86844E0081BE1008000AC193D36

Förstår du Löfvéns och Miljöpartisternas eviga PK-tugg ?

Men Anna Lena Lauren vet bättre än jag. Hon är politisk expert, och akademiskt skolad i dessa ämnen – jag förutsätter allra minst, att hon har en rejäl examen i Statskunskap, vilket hon faktiskt borde ha.  Hon har hittat ovedersägliga bevis, säger hon – och ”det är bara att googla” så kommer de fram i dagsljuset, men vad man ser, är verkligen inte vackert. Demokratins förruttnelse har spritt sig ända upp på Regeringsnivå – och sitter på Ministerplats – det är inte bara Landstingen, Länen eller Regionerna som är problemet här, för:

Men en sak är faktiskt omöjlig att försvara om man lever i en demokrati. Det går inte att ha en kulturpolitik där avfällingar från den rätta läran ska utsättas för ”konsekvenser”. Så står det svart på vitt i rapporten ”Kulturen. Det fjärde välfärdsområdet”, som utgavs av Miljöpartiets kulturpolitiska arbetsgrupp 2015.

Partiet som innehar kulturministerposten sätter upp ”kvantifierade mångfaldsmål, med sanktioner och konsekvenser från huvudmän om målen inte uppnås”.

Då är vi inne på en överideologi som ger en Rysslandskorrespondent otrevliga konnotationer. Bolsjevikernas kulturpolitik frös obönhörligt ut avfällingar från den rätta läran. Också dagens genomideologiserade ryska kulturpolitik visar med all önskvärd tydlighet varför politikerna ska hålla tassarna borta från vad till exempel museer sysslar med. — —

I sin bok ”Det sista museet” citerar Johan Lundberg rapporten ”Museerna och mångfalden”, som har getts 2014 ut av Riksutställningar, en statlig myndighet. Där står bland annat att de som inte delar den rätta synen på inkludering och tillgänglighet ska ges möjlighet att ”kliva av”.

Men ett antal debattörer i svenska medier påstår fortfarande att hela debatten om identitetspolitik är en anka och att de sakförhållande som går att hitta svart på vitt i originalkällor inte existerar. (Anna Lena Lauren i DN 2016-10-13)

indexSe upp för Anna-Lena – Hon har fått HEDNISKA TANKAR – snart kommer man att TYSTA även henne (minns ni Politkovskaja ?)

Nåja – vi kanske inte ska göra några direkta förutspåelserDagstidningar brukar vara dåliga Völvor – men även strängt katolske Erik Helmerson verkar vara någonting på spåren, när han skriver om hur till och med Medeltidsmuséet i Stockholm vanställer och rådbråkar historien, ty:

Bara för att jag är astmatiker antas jag på Medeltidsmuseet önska mig en avdelning om förtrycket av lungklena i 1200-talets Stockholm. Men få saker skulle intressera mig mindre, det är medeltiden jag är nyfiken på, inte astma.

Detta skrev han långt innan mina observationer om Birkaflickan (se tidigare inlägg) och hur SVT vanställer sanningen om Birka, genom att hävda att det skulle vara någotslags slavläger, inte en Handelsplats.

Naturligtvis använder sig Helmerson av halvkvädna visor, och icke utsagda undermeningar – för här har det ju varit Historiska Muséet, inte Medeltidsmuséet nere i Riksdagens källare som det varit fråga om. Men andemeningen är klar: Regeringen Löfvéns fasoner är just medeltida.

o_1a4armmcm1cegjfm3a819r012se11Du har inte varit Normkritisk nog, eller omfattat rätt sorts Stjärt-sex… Nu ska du (S)teglas till DÖDS, herr Lundaprofessor !

Stefan Gudmunsson i Svd, ni vet han vars kollega Ivar Arpi skrev ”Amon Armath är all Asatro du behöver” och avslöjade de Miljöpartistiska lögnerna bakom ”forn sed” har nyligen observerat hur Mona Sahlin, regeringen Löfvéns fd sk ”Terror-samordnare” som nu står under förundersökning för korrruption, gått med i ett demonstrationståg där deltagarna öppet burit omkring på Hakkors, och bränt Staten Israels nationalflagga.

lo%cc%88fvenliksigsja%cc%88lv

 

Från Asatrogna i USA kommer idag en liten kommentar om innebörden i ordet rasism, vilket jag tycker har mycket stor bäring på den aktuella svenska debatten. Bloggen ”Jön Upsals Garden” skrivs av en mycket kulturkonservativ herre (nåja, han är i alla fall inte Odinist) vars åsikter jag inte alltid delar annars, men hans argumentation i vissa sakfrågor är av och till riktigt vettig.

Racism–and sexism–are not about color or gender; they are about Power! They can thus afflict anyone of any gender, color, community, culture, or country, who craves power above the need to respect the Other. At the heart of racism (as well as sexism) lies the concept of group competition–the quest for power.

What is power? Power in its essence is the capacity to act.

Det är just den friheten – friheten att själv få tänka, friheten att själv få handla – som Regeringen Löfvén just nu försöker ta bort från alla Muséer, alla Universitet, alla Högskolor, alla Kulturinstitutioner över huvud taget.

Denna Regering, denna ”Hängbröstvänster” som jag kallar den, och alla dess blinda hantlangare fortsätter utöva sin censur, sitt kulturella förtryck.

Men – nu är de avslöjade, och allt fler och fler människor i detta land börjar tröttna på dem. Jag ser att mina egna ord och tankar burit frukt, också hos ledarskribenterna och den svenska journalistkåren. Det må vara en framgång i det lilla, men fler framgångar kommer.

fadernas-gudasaga

DN om ”Hängbröstvänstern” och andra fanatiska fundamentalister…. (inlägg från 15 Oktober 2016)

Erik Helmerson, Dagens Nyheters katolske chefredaktör, uppmärksammar idag Hängbröstvänstern och den odödligt löjliga ”Kulturdirektören” – dvs Kulturdirektrisen Anna Söderbäck på Landstinget i Uppsala, ni vet den halvfnoskiga gamla kristna kvinnan som ville införa censur av offentlig konst i Sverige.

Makthavare skall lämna konsten i fred” konstaterar Chefredaktören lugnt, och ser tydligt hur Miljöpartiets och Stefan Löfvéns kulturpolitik urartar mer och mer till att likna just den nazism och de totalitära tendenser de brukar beskylla andra för.

Kanske minns någon hur Miljöpartiet i Ronneby för två år sedan klädde på nakna kvinnostatyer i staden eftersom dessa var ”symboler för ett ojämställt samhälle”. Det drogs paralleller mellan statyerna och dåligt manligt uttag av föräldraledighet.— —

Bilderna gav oss associationer från 30-talet”, sa Söderbäck om utsmyckningen i Uppsala. Där någonstans blev denna konstiga debatt en perfekt illustration till begreppet ”extremerna berör varandra”.

För jovisst, få fenomen ger starkare kopplingar till denna epok än makthavare som vill förbjuda konst för att den inte stämmer med deras egna samtida värderingar. Undrar vilken konstnär som blir snabbast med en utställning i Uppsala döpt efter nazisternas beteckning på det som störde deras agenda: ”Entartete Kunst”. – Erik Helmerson i Dagens Nyheter 2016-10-15

Återigen ser jag hur mina egna Hedniska Tankar burit frukt, men det är inte det enda exemplet från landets största dagstidning. Erik Helmerson uppmärksammar hur (S) och (Mp) nu också försökt införa reklamförbud, och hur deras politik bli alltmer och mer fundamentalistisk.

669f9a46057354d0cda318ffd55e95a3

Vad är det för krafter som försökt ta över Landstinget i Uppsala ?

Extremistavslöjaren och islamistkritikern Niklas Orrenius berättar idag om andra kända fall av censur och övergrepp på offentlig konst i dagens Sverige, samt hur den nya fundamentalismen breder ut sig. Han berättar om kvinnan Mala från Iran, och hur hon ett helt liv igenom förföljts av Monoteister. Vid 19 års ålder tvingade man på henne en bok, som beskrev det islamska helvetet. Ständigt denna helvetestro. Ständigt dessa monoteister, som skrämmer, skadar och trycker ned.

Den handlade om helvetet, om kvalen som man skulle få lida i eviga tider om man inte följde religionens lagar.

”Jag blev så oerhört rädd. Jag blev jättereligiös, började be fem gånger om dagen. Jag slutade med nagellack. Man anses inte som ren om man ber med nagellack.”

Mahus religiösa period handlade inte om kärlek, glädje eller om att finna en mening med livet. Den handlade om skräck, betonar hon. Det var tanken på Guds missnöjda blick och helvetet som drev henne att be. — —

Efter ett halvår började rädslan att släppa sitt grepp om Mahu. Hon uttrycker det som att hon blev sig själv igen. Hon slutade be, och fortsatte att drömma om att fly Iran. När hon var i 30-årsåldern blev flykten till Sverige äntligen av. Hon rev av sig slöjan på flygplanet för att aldrig sätta den på sig igen.

Jag träffade Mahu av en slump i vintras. Hon var med i en grupp konststudenter som lyssnade när Lars Vilks gjorde en hemlig föreläsning. Med förundran hörde hon sina studentkompisar angripa Vilks för att han med sin rondellhund ”gett sig på muslimer” och ”göder hat”.

De förstår inte, tänkte hon. Hon mindes förtrycket hon växte upp med, ett förtryck som skedde i islams namn, och tyckte att hennes kamraters tal om muslimer som en ”svag grupp” skorrade falskt. – Niklas Orrenius i DN, 2016-10-15

tumblr_oewwieksxh1tvxpwjo1_1280

Hur ska vi någonsin kunna ”integrera” vissa Monoteistiska föreställningar med ett fritt samhälle ?

I den internationella Asatrons lilla (förhålllandevis!) ankdamm händer också liknande saker. En god vän ringde upp mig idag, och var ytterst upprörd över hur vissa Fundamentalistiska rörelser – nu var det det ökända ”Samfundet Forn Sed” i Sverige – hanterar människor. Detta samfund påstår sig ha ”en demokratisk grundsyn vilket inte alls stämmer. De accepterar inte parlamentarism, utan brännmärker ständigt människor som ”rasister” och liknande – det nya samhällets Djävulstro – så fort de har någon annan åsikt än deras egen, ”Hängbröstvänster”-artat fundamentalistiska.

abrahamic-illuminati

Jag har kommit i kontakt med många andra människor också, som varnat mig för ”Samfundet Forn Sed” och vad de håller på med.  Här är ett utdrag ur en sådan människas berättelse. vad som skildras, liknar någotslags Miljöpartistisk form av ”Hjärntvätt:

Då hade jag enligt fornsed inte längre rätt värde grund. Jag ombedes att inte närvara vid det öppna midvinterblotet i Slottskogen i Göteborg . Jag blev uppringd och skulle svara på frågor vilket jag gjorde, en fråga som de tyckte var avgörande var min inställning till om Homosexuella skulle få frysa sperma innan könsbyte . Mitt svar var: jag kan inte ta ställning till detta , jag vill samtala med barn först och fråga hur de ser på att deras pappa som nu är kvinna är far till barnet. Hur är deras liv, hur har de blivit bemötta. Det är inte min sak att döma det är barn jag värnar om Det är inte en mänsklig rättighet att få barn på artificiella vägar, det är inte de vuxnas rätt utan barns rätt och välmående som jag prioriterar. Detta måste vara fel värdegrund enligt Fornsed.– — Jag är numera gift med en persisk man, jag är fosterföräldrar till Afghanska barn, god man för ensamkommande , faster till thai/ svenska barn, till adopterade från Korea. Min ena svär dotter är från Libanon. Men jag har inte rätt värde grund för jag är anti kalifat och motståndare till Islam och allt förtryck den religionen står för. Fornsed har en märklig människosyn Och sitter på väldigt höga hästar och föraktar de som inte håller med.

Ständiga anklagelser alltså, gripna ur luften. Beskyllningar för rasism, och ännu värre saker. Sådan är den väg, vissa ”samfund” i Sverige går.

För egen del är jag som sagt liberal. Jag ser inget fel i ett öppet samhälle, lika lite som jag ser något fel i en Nationalstat; eller bevarandet av ett kulturarv, samt ”Folklig”Asatro, eller en viss koppling mellan Kultur, Etnicitet och Religion. Sådana kopplingar har alltid funnits – ingen kan utnämna sig själv till Indianhövding eller styrande över Lakota-stammen i USA heller, så länge denna någon är vit, men det finns som sagt andra, bättre eller mer inkluderande samfund – om man nu är intresserad av Asatro, och inget annat – liksom dess inneboende ”befrielse-teologi”…

Allt är trots allt inte svart eller mörker, här i tillvaron. Nordiska Asa Samfundet har nu över 600 medlemmar, emot strax under hundra för de alltmer fåtaliga ”fornsedarna” och på deras små sammankomster eller ”skogsblot” som bär en slarvig, oorganiseradd och ful prägel – dryckeshorn slängda på marken osv – kommer numera inte mer än en handfull människor – eller vad det nu ska vara. I Spånga har den fullständigt korrupte ”Kommunalpolitikern” Awad Hersi (mp) tvingats till avgång, efter anklagelser om övergrepp i rättssak, påverkan på tjänstemän och andra fullkomligt oetiska metoder, inklusive censur – saker som vi känner igen från både ”Fornsedarna” och Landstinget i Uppsala.

Samma ideologi ligger bakom, i samtliga av dessa fall – och det ska man ha fullständigt klart för sig..

mjolnir_by_sigrulfrd315bac

Pressgrannar och Korsreferenser, Korsreferenser och Pressgrannar… (HA HA HA !) (inlägg från 20 Oktober 2016)

Sverige är ett litet land, och i vissa avseenden en provinsiell ankdamm. Morgontidningarna bevisar det ideligen, särskilt de dagar då jag med rätt eller orätt tycker mig skymta mina egna tankar i dem. Ledarskribenten Erik Helmerson – som jag alltid visat ett stort intresse – skriver idag en alldeles utmärkt artikel om en av sina pressgrannar, nämligen det ytliga kaffebordsmagasinet Filter – ett Filter som dock visar sig vara väldigt grått och minst sagt igensatt av allehanda språkliga slaggprodukter, ungefär som det grå luddet i en gammal dammsugare.

Det hela tar sig formen av en svidande vidräkning och en politisk krönika, och det är underhållande skrivet, trots att det finns vissa saker som man inte borde ta lätt på eller skämta om – vilket är själva temat i vad Helmerson säger. Jag har sagt det förut, och jag säger det igen. Han må vara katolik, och jag må vara hedning, men denna gång tycker jag mig se hur våra gemensamma kulturella referenser i den svenska ankdammen blandas samman på ett bisarrt, ja alldeles fantastiskt sätt.

Filter har en bakgrund i Göteborgsk fotbollsjournalistik, vilket jag själv såklart noterat. Den förre kulturministern Leif Pagrotsky sitter bland dess aktieägare, och vilka politiska intressen kaffebordsmagasinet ifråga företräder, torde vara helt klart. Denna blaska verkar vara det glättigaste ibland Regeringen Löfvéns och miljöpartisternas små husorgan, ett slags lenrimmad Henrik Schyffertskt modemagasin för 35-åriga självinfantiliserade små hipstervrak.

Det är på förhand givet, att Dagens Nyheters Chefredaktör inte gillar sällskapet, och önskar sig större djup och större saklighet. Sådan är också hans roll, nu när han företräder landets största dagstidning, och därmed måste försöka försvara ”gammelmedias” alltmer kringskurna position, samt den liberala pressen. Tidningen Filter, nota bene, var också det magasin som för några år sedan publicerade artiklar av Martin Schibbye och Johan Persson, radarparet ”Schabbel och Pump” som de också kallats – ni vet de två svenska journalister som var dumma nog att åka ned till krigets Etiopien och posera med AK 47:or i händerna…

Detta var i och för sig INTE dem jag syftade på, när jag publicerade min bild med en penna och en pistol i gårdagens sista inlägg, men låt gå då, kära DN.

231531711_fd6a7185-a683-44bf-893a-3c814bf43bc3”Svinavel, Glennifierinng och Gudar” – samt firma Schabbel & Pump….

Filter är också det enda magasin i Sverige, som – och det är en händelse som ser ut som en tanke – givit det föga illlustra Samfundet Forn Sed – med allt dess dävna, nattståndna ”Skogsbergeri” någotsomhelst utrymme, genom sin ”beställningsjournalistik”.”De vill inte tas för Lajvare eller Nazister” får detta otäcka byke säga, gång på gång – i Magasin Filters egen reklam – men se det är just vad de är, för dess allmänna ”trollande” liknar just ett dåligt ”lajv” eller nazisternas förvirrade retorik.

Kanhända är Erik Helmerson också medveten om detta – hans position inom svensk press torde ge honom en del resurser att kontrollera källor, och sedan granska dem.

Den 26 oktober kan magasinet Filters chefredaktör Mattias Göransson vinna Tidskriftspriset som årets journalist. Han är nominerad för reportaget ”Den svenska trollfabriken”, om den svenska synen på Ryssland under Putin.

I detta reportage figurerar Dagens Nyheter. Göransson angriper DN:s försvarsreporter Mikael Holmström för propaganda och faktafel. Detta bemöter Holmström och Peter Wolodarski på tidningen Journalistens sajt. Men även ledarsidan kritiseras i Filtertexten. Kanske är det därför bra om även de delarna av Göranssons artikel problematiseras något. — —

Göransson hävdar att DN pekar ut några av frågeställarna på seminariet som ”förrädare”, vilket är alldeles galet – en så stark term skulle vi aldrig använda. Till och med uttrycket ”nyttiga idioter” torde vara en aning för grovt, även om det emellanåt kan vara frestande att treva efter det.

Visst, kära DN ! utbrister nu jag. Uttrycket ”idiot” eller ”idioti” är ett starkt ord, men vad ska man kalla herrar Schibbyes och Persson samt deras fula svans av meningsfränder för ? Det ÄR idiotiskt att åka ned till Somalia för att låtsas leta efter bevis emot Carl Bildt i rollen som svensk utrikesminister, och sedan – efter sin gränskränkning av Etiopien i guerilla-soldaters sällskap – sitta i Etiopiskt fängelse (nej, inte alla länders juridiska system ser ut som Sveriges, särskilt inte under ett pågående guerillakrig ) och sedan bli utlösta genom ”tyst” diplomati genom den Utrikesminister man just kritiserade..

För egen del är jag mycket förtjust i termerna kladdsock” och ”skitstövel vilket jag gärna bjuder på. En kladdsock är möjligen en sådan herre som Johan Persson, som blott ”cyklar med” i Schibbyes föga förtroendeingivande sällskap (man kan säga att kladdsockar har lite otur när de tänker, och får få saker gjorda här i livet), men ämnet – eller slutklämmen – i Erik Helmersons artikel är denna gång den alltmer sannolika återstarten av Rysslands krig emot Ukraina, och den svenska vänsterns aningslöshet.. Och referenserna till 30-talet – som jag själv använt – är fortfarande med som ”pivotal fras”.

Låter det som en konspirationsteori ?

Tidningen Metro – avsevärt ytligare, osakligare och grundare än DN – varnade oss nyligen för konspirationsteorier (det skedde i onsdags – jag tänker inte ge er någon länk)  – men vad ser vi ?

shadow

”Who know what evil lurks in the hearts of men ? – The Shadow Knows….” (gammal fras från det glada (?) 30-talet )

En ren nykomling i DN.s lag av journalister – Kristoffer Ahlström – påstår idag att en internationell konspiration av högertidningar och onda nazister i utlandet skulle försöka ”förstöra Sverigebilden” med hjälp av ”hatsajter” och SD-anhängare inuti Sverige – sådan är hans retorik. Han får ägna sig åt detta – med redaktionsledningens goda minne, förmodar jag – över ett helt mittuppslag, till och med.  ”Drevet” ägnar sig åt en bisarr form av fotboll – Aftonbladet har redan hakat på – och detta blir blott ”A memo from the sports desk” som Hunter S Thomson en gång skrev….

Husby-kravallerna har alltså aldrig hänt i verkligheten.

Utrikesminister ”La Grosse Margot” Wallström blev aldrig någonsin persona non grata i Saudi-arabien.

Anna Ardin satte aldrig någonsin dit Julian Assange för Våldtäkt, och Regeringen Löfvén och Socialdemokraterna inom den gamla Broderskapsrörelsen, numera omdöpt till ”Tro och solidaritet” (där Anna Ardin fått en hemvist) har aldrig aldrig påverkat Sverigebilden negativt, som vi alla förstår.

Den politiskt utsedda Riksåklagerskan Marianne Ny har givetvis aldrig påverkat rättssäkerheten eller Sverigebilden i negativ riktning, hon heller…

Allt detta är ju blott en nazistisk konspiration, inledd av Rikets Fiender – och inte bara det – unge herr Ahlström behagar fortsätta sin artikel på följande vis:

För att hindra detta försöker både SI och UD ge en nyanserad bild av Sverige och motverka desinformation. Karin Nylund på UD berättar att man skickat ut en vägledning till de svenska ambassaderna för hur de ska möta falska påståenden om Sverige. I materialet, som DN tagit del av, går bland annat att läsa att ”desinformation undergräver förtroendet för staten” och att den, ”när den riktas mot Sverige, kan skada bilden av vårt land”.

– Vi arbetar aktivt med att både skapa en bredare förståelse för fenomenet desinformation och hur det kommer sig att vi ser tydliga trender som visar att det ökar runt om i världen. Utrikesministern har påpekat vikten av att motarbeta det och arbeta för att öka förtroendet för fria medier, säger Nylund.

  • DN 2016-10-20

Sannerligen Sannerligen säger jag eder: De som inte tycker som UD:s tjänstemän föreskriver, eller som kränker DN, är allesammans avskyvärda nät-troll, desinformatörer och förrädare emot Fosterlandet, precis som jag.

Fängelsestraff – helst flerårigt – samt avstängt internet som för herr Assange – (”Let’s Ange his Ass” – Låt oss stämma häcken av honom) – är den enda tänkbara påföljden, eftersom vi tråkigt nog avskaffat dödsstraffet här i vår ”Humanitära Stormakt”, företrädd av våra älskade ledare med mindre än 33 % av folkets ”demokratiska” sympatier…

xwtoputp_400x400”Den älskade ledaren” – med mindre än 33 % av väljarsympatierna – ämnar besöka Saudi-Arabien som ett led i sin ”Feministiska Utrikespolitik”, följd av Marcus Wallenberg, men inte sin egen Utrikesminister, för hon blir inte insläppt i det landet.

 

Behöver jag ens fortsätta ? Snart skall Statsministern skaka hand med Påven i Lund – och kanske få syndernas förlåtelse genom ett avlatsbrev eller med andra ord pengar – sådant har ju Katolska Kyrkan alltid varit bra på. ”Gud fader” – eller om det nu är ”Gudfadern” förlåter säkert allt, av gammal kristen vana. Och Svenska Skattebetalare får betala alltsammans – miljon efter miljon – 8 miljoner är visst inte slutnotan, det är bara en bråkdel av vad själva Polisbevakningen kostar.

Anna Ardin lär säkert dyka upp vid Statsministerns sida, klädd i lång röd klänning, likt den botfärdiga Maria Magdalena, och därmed återinträda in i det allra heligaste – eller själva ”Nomenklaturan” och parti-toppen. Ärkebiskopinnan rodnar, och minns hennes Biktfar Alexander Radler – och från himlen hörs en röst likt Jerikos Basuner – det är Erik Helmerson, katoliken – som andäktigt mässar att detta ”inte påverkar Sverigebilden negativt” nej inte på minsta sätt…

432012Det är ABSOLUT FÖRBJUDET att kritisera ”Den Heliga Stolen” (Il Sacra Sede) och dess innehavare... Sverigebilden kan påverkas negativt !

 

Detta är inte någon Hat-sajt, govänner. Detta är en skratt-sajtäven om man ibland inte vet om man ska skratta eller gråta

Gråta får man aldrig göra, för det kanske påverkar Sverigebilden. Här måste alla kacklande små ”Hens” vara lyckliga, till 100 % – hela tiden.

Utanför står jag i mörkret. Jag är en han, ingen djävla ”hen”.  Jag är satiriker, javisst, men också ett slags förvänd sanningens väktare, omgiven av det samhälle som självt skapat mig…

4187_900

Ett litet Rorschach-test för de mindre intelligenta bland DN:s journalister –  Ser ni inte er egen trycksvärtas mönster, eller ser ni blott Monster ?

Politikernas hemliga plan för Stockholm: Vi ÖKAR bördorna för vanligt folk… (inlägg från 16 November 2016)

Tillvaron innehåller tvära kast mellan positivt och negativt. Allt jag tar upp i den här bloggen – i de mest skilda ämnen samtidigt – bär syn för sägen. I Dagens Nyheter gör idag journalisten Mia Tottmar intressanta observationer om vad byråkraterna inom landstingets tillväxt- och regionplaneförvaltning planerat för alla Stockholmares del. Invandringen skall fortsätta öka och befolkningstillväxten skena iväg. Sådan är deras plan, som de bygger de framtida besluten på – och ingen har frågat vanligt folk i staden vad de faktiskt tycker om en sådan politik.

femalepeasants-carry-load

Dags för Maktombyte eller rent av REVOLUTION ?

Varje Stockholmare i arbetsför ålder måste idag försörja 0,66 arbetsoförmögna personer, förutom sig själv och sin eventuella familj. Nu vill Landstingets byråkrater öka bördorna ännu mer. 2025 skall varje yrkesarbetande försörja 0,75 parasiter, som får allting gratis. Staden får allt fler och fler äldre och yngre – de ”onödiga ätande” eller de tärande blir allt fler och fler- på de närandes eller de arbetandes bekostnad.

haddock-bovar-banditer-byrc3a5krater

Befolkningen i innerstaden förväntas växa till över 1 miljon, vilket innebär extrema invandringstal. 2015 kom 35.200 personer hit från utlandet. Förutom en mindre nedgång i år väntas invandringen öka varje år till en högsta nivå på 37.500 personer 2020. Åren därefter väntas den minska igen för att år 2025 uppgå till 36.500 personer. Utrikesfödda personer utgör i dag 23 procent av befolkningen i länet. Andelen väntas fram till 2025 öka till 27 procent. Inte sedan medeltiden – då tyskarna dominerade – och Käpplingemorden åstadkom etnisk rensning emot svenskar – har något sådant ägt rum.

Man får en huvudstad, vars befolkning till stora delar inte kommer från Sverige – är det verkligen detta vi vill ha ?

11407154_678742158897725_6707120269258495062_n

Samtidigt har ingen politiker – oavsett parti – den ringaste plan eller idé för hur man ska kunna skapa alla nya arbetstillfällen eller bostäder som behövs på sikt. Stockholm är inlåst i en fälla – och trängseln växer, sjukhusplatserna blir färre och välfärden går ned.

bigoriginalTerror-attack, som väntar på att utspela sig… och ett sårbarare, instabilare samhälle väntar – allt enligt Landstingets plan för D-I-G….

DN påstår att det ska råda ”oklarhet” om Svenska Värderingar (inlägg från 4 december 2016)

Dagens Nyheter och Ipsos – ett av dessa marknadsinstitut som på beställning skapar starkt begränsade urvalsundersökningar på ett litet fåtal av personer (högst 1000 stycken) som sedan skall anses vittnesgilla för ett helt land om 10 miljoner har idag presenterat resultatet för en poll om Svenska Värderingar, och kommer till resultatet att 33 % av de tillfrågade inte skulle veta vad detta är – eller inte våga svara – av rädsla för att göra bort sig inför PK-elitens ideologiska poliser.

Å andra sidan visar undersökningen, att bara  2% av befolkningen skulle tycka att ”kristna värden” är viktigt.

originalTiggeri och att leva på andra är inte svenskt. Vårt land bygger på hårt arbete, gemensamma uppoffringar och gemensamt ansvar

Ett mycket större flertal betonar vikten av svenska traditioner, vårt svenska språk, lagar och förordningar, liksom vikten av att de som inte hör hemma här anpassar sig, och följer lagarna, samt de grundläggande värden vi har i samhället. Liksom av en händelse skriver idag Ann Heberlein – tidigare medarbetare i just DN – om den svenska oron. Själv tror jag absolut, att både oron i samhället och föraktet för det svenska skulle minska, om vi tillämpade Asatrons och Hedendomens värderingar och följde Hávamáls råd om hur man bör leva.

Men – kanske inte bara det. Jag ger ordet till Ann Heberlein:

Det finns goda skäl för att vara orolig, och det faktum att våra politiker och myndigheter tycks dölja uppgifter som kan vara besvärande (läs ”leda till ökad rasism”) ökar min oro. Kod 291 med den outtalade uppgiften att dölja polisanmälningar som är relaterade till de nyanlända är ett flagrant exempel. Vi har rätt att veta. Myndigheters och medias mörkning av våldtäktsmäns och våldsverkares etnicitet är ett annat exempel. Vi har faktiskt rätt att veta det också. Politikers och opinionsbildares ständiga upprepande av lögner angående kostnader för invandringen, de nyanländas yrkeskompetens, de nyanländas utbildningsnivå är djupt oroande – varför läser politikerna inte sina egna utredningar?

Misstanken att vi är lurade, att vi matas med lögner, att vi inte får hela sanningen gnager – och när vi får bekräftat att vi är förda bakom ljuset rämnar allt. Trygghet och tillit försvinner. Jag läser om den 22-åriga kvinnan som blev utsatt för ett våldtäktsförsök på Granvägen i Tyresö. Natten till söndagen blev hon överfallen och nedbrottad, blott femtio meter från sitt hem, av en man som inte talar svenska. Hon beskriver sin rädsla och maktlöshet i Expressen (29/11). Det visar sig att mannen bor på ett hemligt flyktingboende på samma gata. Hennes föräldrar väljer att sprida informationen genom lappar till grannarna. De tycker att alla på Granvägen har rätt att veta att det finns ett flyktingboende på deras gata – och att en av de boende gjort sig skyldig till våldtäktsförsök. ”Grundtryggheten som vi byggt upp här under arton år är som bortblåst”, skriver föräldrarna (Facebook).

medborgarsang-1

sanning5

”Det heter inte tamfår – det heter FRAMÅT !”

 

I vilket Dagens Nyheter börjar smutskasta Göteborgs-Posten (inlägg från 5 December 2016)

Skrivande och journalistik är intressant, även om journalistiken här i vårt eget Sverige ligger på en sorgligt låg nivå. Två dagstidningar – med exakt samma hållning . dominerar hela marknaden, och ve den chefredaktör på något annat ställe i landet, som vågar lansera en egen åsikt, och tänka själv, till skillnad från den goda ordningens politrucker. Dagens Nyheters egen lilla chefspolitruck heter idag Matthias Hagberg, och ger mig lite omväxling till det sedvanliga kristna julhatandet, som jag skrivit en del om tidigare.

Men ändå är Hagbergs senaste kria – eller vad man nu ska kalla den för – spya vore kanhända ett bättre ord –  lika fylld till bredden av detta vämjeliga hat, och detta ständiga demoniserande. Hans hat vänds främst emot Göteborgs-Postens chefredaktör Alice Teodorescu, som ska ”granskas” genom en hoper lösryckta citat, tagna helt ur sitt sammanhang – och som ska befinnas ”Inte Pk nog” varefter hon ska dömas, frysas ut, svartlistas i vanlig ordning.

originalHon är inte PK nog – då är hon GENAST Nazist”, antyder Matthias Hagberg i Dagens DN – finns det INGEN GRÄNS för vad man får skriva ??

hqdefault

PK-elitens stöveltramp fortsätter att eka i Dagens Nyheter, sida upp och sida ned. Metoderna känns igen från diktaturstater som Nordkorea, ”fornserderiet” eller ordförande Maos Kulturrevolution. Med illa dold förtjusning påstår Hagberg helt fräckt, att Teodorescu ”fallit för högerpopulismens locktoner” och det är klart – smutskastning av Dagens Nyheters största konkurrent, eller rättare sagt varje konkurrerande åsikt, har plötsligt blivit comme-il-faut, när ”gammelmedia” som DN får allt lägre och lägre prenemurationssiffror.

mudslinging1

Hagberg antyder helt öppet, att Teodorescu skulle vara nazist, bara därför att hon håller en självständig redaktionell linje, och har en annan tolkning av begreppet ”Liberal” än hans egna, socialliberala. Detta är visserligen inget nytt – det brukar sägas att när två liberaler möts, är de inte eniga om någonting, men Hagbergs ständiga naziststämplar – på en person med Rumänsk invandrarbakgrund – är verkligen osmakliga, och ett fult slag under bältet av en sort som DN faktiskt borde avhålla sig ifrån.

Man kan också fråga sig vad unga fröken Alice T . i sin oskuld då gjort, för att få denna sannskyldiga virvelstorm av publicistisk avföring kastad rakt i ansiktet på sig. Vad har hon gjort, vad har hon skrivit ?

Knappt har vi hunnit glömma Dagens Nyheters absurda konspriationsteori från i Oktober, där en hemlig sammansvärjning av bloggare och rikets fiender utomlands skulle ha ”konspirerat för att förstöra Sverigebilden” – och detta trots att den verklighet som vi alla lever i numera faktiskt inte alls är någon konspiration – utan just det – verklighet – och folkets naturliga önskan att få veta sanningen om regeringens politik.

15037125_226433151112168_193216614577592811_n

Hur ska vi någonsin få någon renhårig och rättvis politisk debatt i vårt land, om Regeringen tar över alla media och utnämner varje försök att skildra verkligheten utanför denna falska grotta som ”populism” eller till och med ”extremism” ? Hela det politiska klimatet förbistras ju bara av Hagbergs Hat-retorik…

Alice Teodorescu har bland annat vågat skriva såhär:

”I år och nästa år beräknas 160 000 asylsökande och deras anhöriga få uppehållstillstånd i Sverige. Var ska dessa människor bo? Var ska de jobba? Ska de gå före i välfärdskön?” (GP, 2016-09-03)

I en verklighet, där Stockholms Stad nu öser ut över 40 miljoner på att hysa in sk ”nyanlända” som regeringen Löfvén lockat hit genom sina överdrivna löften, är detta en fullt berättigad fråga. Både den borgerliga oppositionen och Regeringen själv borde fråga sig hur vi egentligen ska lösa detta, och skall någon lösning alls framkomma, är det viktigt att man lyssnar på sina sedvanliga motståndare och börjar samarbeta över partigränserna för att lösa uppgiften – men det kan en rabiat, självutnämnd ”Nazi-jägare” som Matthias Hagberg självklart inte förstå – dels därför att han visar betänklig brist på politisk mognad och samarbetsvilja, och dels därför att han är en käppgalen fanatiker, som inte vill förstå att en politisk kris faktiskt kräver både ifrågasättande och kompromisser från båda sidor.

Dagens Nyheter har själva beskrivit, hur enskilda ministrar hotar med straff för alla kommuner, som inte genast uppfyller Regeringens krav. Till och med Statsminister Stefan Löfvén själv har i ett mycket hastigt påkommet anfall av sällsynt politisk klarsyn insett, att Socialdemokratin som rörelse ”inte fångat folks oro” som han så vackert uttrycker det – eller rättare sagt – människor har nu förstått, att Regeringen saknar en plan för att hantera situationen – den situation som den försatt sig själv och hela landet i – än vältrar man över ansvaret på Migrationsverket, än vältrar man över ansvaret på kommunerna, och likt stuckna grisar ojar sig DN:s ledarredaktion över Anna Kinberg Batras avhopp från Fredrik Reinfeldts tidigare linje, och hans deklarationer om att vi ska ”öppna våra hjärtan” för precis vem som helst.

bvp-palcyaivkpb

Betecknande nog gör de det också med formuleringen ”Än slank hon hit, och än slank hon dit...” en formulering de hämtat från min – och ingen annans – facebook-sida – och när politiska chefredaktörer i vårt land tvingas stjäla slagord och formuleringar från till och med en sådan hedning som mig, ja då baxnar jag – där går gränsen för vad jag pallar med, goda medborgare – Hur djupt kan egentligen nyhetsmedia i vårt land sjunka ?

I GP, däremot, har man vågat skriva att:

Likformighet och konsensus premieras, den som dristar sig till att tänka fritt ska genast sättas på plats – inte sällan av de som förespråkar mångfald som både mål och medel. Men vad är mångfalden värd när den bara handlar om yta …?”

”Att blunda för effekterna av en gränslös politik är närmast ett hån mot alla de människor som kommit hit och som fortfarande står utanför porten till Sverige AB.”

Återigen, det här är ifrågasättanden som behövs. En liberal tidning borde faktiskt skriva såom den inte är låtsasliberal som Dagens Nyheter och ständigt jamsar med inför varje regering, aldrig ifrågasätter, aldrig utmanar, aldrig tänker själv.

Desperata situationer kräver desperata lösningar. Och politisk dialog, omvärderande av gamla sanningar och omvärderandet av en Socialdemokrati, som bara traskar på i Reinfeldtandets gamla hjulspår, utan att förstå att dess tid är ute, behövs också.

Regeringen Reinfeldt har för länge sedan förpassats till den historiens sophög, där regeringar av det slaget hör hemma. Kommer Regeringen Löfvén och Fridolin inte också att snart vandra samma väg ?

Vi kommer få ett mycket intressant 2017 i alla händelser, inte minst på det inrikespolitiska planet, det är vad jag spår er, goda medborgare ! Modiga chefredaktörer och publicister, som Alice Teodorescu; behövs.

packasnanlow

Den sk ”Demografiska försörjningsbördan” stiger och stiger i Stefan Löfvéns Sverige. Varje arbetsför Svensk, måste nu försörja 0,9 totalt arbetsoförmögna personer, UTÖVER sig själv och sin familj – hur länge tror ni det kan fortsätta såhär ??

(teckning av Jan Erik Ander, svensk karikatyrtecknare)

 

Oråd, Hemska Dåd, Kommunalråd – Julpajeri och Julgranar… (artikel från 15 Decmber 2016)

Det händer mycket underliga ting i vårt avlånga land just nu. Knappt var Lucia avklarad, och knappt hade Regeringen lagt fast något av klar betydelse för Sveriges utrikespolitik, förrän ytterligare några egendomliga notiser dök upp vid mitt elektroniska Hlidskjalf, där jag vakar över er alla, stora som små.

Händelserna jag har fäst mig vid sker alla inom 14 dagar, och inom ett mycket begränsat geografiskt område. De verkar alla vara verk av sk ”Julpajare” och andra nidingar – sådana finns nu som bekant av nästan alla sorter – och inte – som jag hittills har antagit – av den främst kristna sorten, även om det verkar vara en mycket bra arbetshypotes.

ska%cc%8aneDär händer det, och där… och där…

Det började med en notis att Lars Wilks för två dagar sedan bjudits in av Länsstyrelsen i Skåne Län, sedan delar av hans mycket hedniska konstverk Nimis på Kullaberg plötsligt brann ned efter ett attentat 24 November i år. Nu var det inte ”Wothans Torn” eller själva Odenstornet som brann ned, utan ”Vindarnas Torn” och andra delar av konstverket, och att det finns vissa människor som vill Lars Wilks mycket, mycket illa av någon anledning, torde också vara välkänt. Men Lars Wilks kommenterar glatt till tidningarna att ”Man skall aldrig vara främmande för att sätta sig vid förhandlingsbordet” och det kan man ju instämma i. Han är ju bland annat känd för att ha grundat ett fiktivt rike vid namn ”Ladonien” med utrikesminister och allt, och Dagens Nyheter har också kommenterat det senaste försöket att orsaka förstörelse för just Lars Wilks.

Sedan sågades en Julgran i Hörby av alla platser mitt i Skåne plötsligt ned. Visst, Julgranar kan exempelvis blåsa ned, vilket faktiskt nästan hände 27 November i år mitt på Södergatan i Malmö. Och en annan Julgran i Nässjö föll helt omkull, men det var också ett verk av vädrets makter, och visst inte av några kristna ”Julpajare” som exempelvis bockbränderna i Gävle, eller de synnerligen märkliga händelserna i Enfaldighets… nej vad säger jag Heliga Trefaldighets Kyrka i Kristianstad.

Blotta 35 km eller så längre bort från Hörby ligger Skurups kommun, där det (S) märkta Kommunalrådet nyss avgått frivilligt, efter vad som liknar ren terror. Den förste att ana ett samband mellan Julgranarna och Kommunalrådet i Skurup var ingen mindre än min nyfunne vän, journalisten Jack Werner på Tidningen Metro – ni vet han som är Hela Sveriges Jimmy Olsen, ungefär, likt den unge reportern i Stålmannen på sin tid…

Han skyllde allt på Högerextremister, nämligen, men dagen efter Källkritikens Dag  – i tisdags – ett arrangemang som Metro börjat fira månatligen – togs hans två mycket läsvärda gran-artiklar bort från Metros hemsida.

img_5167-536x400Vem vänder vindarna ?” sjöng en gång Eva Dahlgren. ”Vem välter granarna ?” skulle kunna börja sjunga nu…

Nu skulle det ju kunna vara så, att Jack Werner som professionellt mycket högstående journalist med flera års universitetsutbildning i ämnet förstår mycket mycket mer än jag, olärde hedning; och att han dessutom har tillgång till massor av ”inside information” från sin tidningsredaktion och inte minst dess tipstelefon, som både surrar och vibrerar av rykten.. Eller var det så att unge herr Werner bara tittat på en karta, och sett ”Sjöbo” ligga mitt emellan Hörby och Skurup, och så rakt fram och helt utan anledning dragit sina slutsatser av det.. ??

Men – KÄLLKRITIK var ju dagens honnörsord, i alla fall enligt Metro, denna alltid lika utförliga och klokt analyserande tidning, alltid lika uttömmande på fakta, som aldrig dömer för snabbt och som alltid är först med det senaste.

Åter till originalkällan” tänkte jag – och fann detta pressklipp. Julgranen på Nya Torget i Hörby hade blivit nedsågad. ”oroligheter” har länge försports på torget, skriver Skånska Dagbladet, men vad för sorts oroligheter skriver man naturligtvis inte. Men under natten till lördagen 26 November sågades granen ned, uppenbarligen med motorsåg, till råga på allt – men ingen i Hörby hörde något – trots att det finns massor av grannar – inte ens med hörapparat gick det att upptäcka. Helt ostört kunde man såga – och ingen ingrep… Hur många var dessa – av allt att döma – väl organiserade ”sågare” som plötsligt kom till platsen, väl organiserade och med verktyg ? Var det en person, eller flera ??

Den avsågade granen är bara en i raden av händelser den senaste tiden som gör att Gunilla Kronbäck känner stor rädsla. Hon tar fram en knockoutspray i fickan som hon köpt på Claes Ohlson.
– Mina kompisar bor vid torget och jag en liten bit ifrån på Ystadsvägen. Det har gått så långt att jag inte vågar gå till dem på kvällarna, säger hon. Maria och Rolf Persson stannar också till vid granen och skakar på huvudet. De tycker att det uppstått en tråkig situation i byn. – Och att någon nu kapar granen. Det är sorgligt, säger Maria Persson.

  • Skånskan, 15 December 2016

Det hela kostade 15-20 000 kronor för kommunen, och många i Hörby är mycket rädda, skriver tidningen. Varför det, undrar man ? över en vält Julgran, nej knappast – här behöver man inte vara Leif G W Persson för att inse, att något är på gång… The plot thickens further... Vad gör allas vår Leif G W nuförtiden, förresten ?

gw-santa-0-jpgBåde LUCIA och JULTOMTE och POLIS samtidigt – med GLORIAN käckt på sned… Han kan han !!

Ja, ni ser ju själva, goda medborgare ! Statstelevisionen bjuder oss alla på en alternativ Lucia av rang, med ett slags svulstig pregnans som verkligen för tankarna till fruktbarhet, och har ett je-ne-sais-quoa i utförandet, som låter andas en lätt försåtlig ironi och ändå levererar en rykande färsk kommentar till händelser ur både samhällslivet och vår samtid – karln borde ha Samfundet Särimners stora pris, anser jag – men åter till huvudämnet…

Hörby ÄR en farlig plats numera. Slagsmål, någon  typ av gängkrig och till och med piskningar med granris i Livsmedelsaffärerna lär förekomma. 6 December överfölls en kvinna i 50-års åldern, av två ynglingar i åldern 16-17 år, som viftade med granris (från den nedhuggna granen ??) och helt utan att någon hörde i Hörby, kunde dessa sedan spårlöst försvinna från platsen.  Allt Skånepolisen kunde göra var att upprätta ännu en anmälan om ofredande – och lägga på hög..

Det var som om dessa ynglingar – som alltså kom ensamma till Livsmedelsaffären blev helt oberörbara, untouchable, ja som ett slags heliga kor, och helt utan förvarning kunde de bara hoppa fram och piska en kvinna i övre medelåldern, utan att någon ens vågar ingripa – efter vad det ser ut ?? Hur händer detta ? Inget kan ju hända av en slump, och varför finns ett sådant väl organiserat busliv (?) i just Hörby.

Slutligen så Skurup – en annars skenbart lugn ort på Skånska landsbygden, en kommun med 7 565 invånare – nästan lik Tv-seriens Svinarp – förutom att det här INTE är roligt, och INTE komiskt på något sätt – Kommunalrådet Pierre Esbjörnsson (S) har otvivelaktigt hotats av nynazister, fått sin bil uppbränd och hot har också framförts mot hans familjemedlemmar, uppger SVT.

Minst en organisation för högerextremister lär vara inblandad, enligt TV – och saken utreds alltså av Polis – men 13 December – på Lucia – avgick det hårt prövade kommunalrådet. 

starke_man_topp

Metro och Jack Werner – som också är bloggare, precis som jag  sätter allt i samband. Han menar, att ett slags Flash mob, ska ha bildats på den skånska landsbygden, alltsammans bestående av personer på sociala media som facebook, vilka letat efter ”syndabockar” och skyllt allt på muslimerna…

Förvisso kan ju detta vara sant, till en del – men vem är egentligen de skyldiga ??

Vi Asatroende ?

Någon muslim ?

Någon annan religiös grupp ? – och till vad nyttar spekulationerna – när de flesta människor ändå vill fira en God Jul, och inget annat. Uppenbarligen finns här en mycket stor konflikt här i landet numera – eller grogrund för en.

kfsammantra%cc%88der

Och attentat emot Politiker och Kommunalråd är högst allvarliga saker, mycket allvarligare än att något svart barn i någon Åhléns-annons inte fått vara Lucia till följd av en inbillad eller reell ”folkstorm” med plumpa kommentarer. Här gäller det själva demokratins kärna och grogrund, samt basen för det demokratiska samtalet. Och ändå tiger alla om Skurup, och vad som hänt där.

Inte ens tidningen Expo och liknande forum – som väl borde ha ställt sig på Kommunalrådets sida – skriver inte ett enda ord till stöd för Kommunalrådet, efter vad det ser ut. Allt de gaggar om, är bara ”hur de ska avslöja nazister” genom att angripa oss asatroende osv osv – som om vi hade med problemet att göra

Det VERKLIGA problemet finns ute bland vanligt folk, ute i verkligheten.

Intelligenta analyser av problemställningen saknas heller inte – läs det här, till exempel..

dr_mabuses_testamente_75Javisst ! Helt säkert är det ju just vi Asatroende som är skuld till precis allt av ovanstående, tror ni inte OCKSÅ det ??

 

Ska extrema Monoteister och Terrorister ha Statsbidrag från (S) Regeringen ? (inlägg från 18 Mars 2017)

I förra veckan har debattens vågor gått höga i alla svenska media, sedan det visat sig hur personer, tillhörande IS eller den sk ”Islamska Staten” fått frikostiga statsbidrag från Regeringen Löfvén. Samtidigt med detta ansöker också den extrema och fanatiska kristna sekten ”Jehovas Vittnen” om att få statsbidrag i Sverige, trots att den redan fått avslag tre gånger.

SVT – Statstelevisionen i Sverige – kunde för tre dagar sedan berätta om en undersökning från Försvarshögskolan, som gjorts på uppdrag av Finansinspektionen. Minst 300 av de IS-terrorister, som numera använder Sverige som ”hemmabas” och rekryteringsplattform, och som varit ned i Syrien och krigat på IS sida, har fått bidrag från Regeringen Löfvén. Det har helt brustit i samhällets kontroll av de här personerna.

Samtliga, alltså 100 %, varenda en av de individer som nu granskas har tillvältrat sig stora summor i bidrag.

Vanligast är bidrag som kommer från Försäkringskassan så som bostadsbidrag, barnbidrag, studielån, underhållsstöd och föräldrapenning. Det är också vanligt att personer som befinner sig i Sverige får bidrag som de därefter skickar ner till de personer som befinner sig i konfliktområdet. – SVT, 2017-03-09

Dagens Nyheter och flera andra media har också tagit upp exakt samma nyhet. I DN kommenterar Finansministern och i SVT får till och med Skolministern kommentera Försvarshögskolans utredning, hur det nu kan komma sig. Borde det inte snarare vara Utrikesministern, Försvarsministern eller Stefan Löfvén själv, som kommenterar detta ? Men, de ansvariga tiger som muren och döljer sig bakom andra Ministrar, som nu skickas fram och får uttala sig i media..

Skolministerns koppling till frågan är svår att förstå, men möjligen rör det sig här om sk ”ensamkommande”, dvs unga män over 18 år i fullt vapenför ålder, som i stora skaror visat sig komma till just Sverige, under förevändning att de skulle vara ”barn”, och som senare visat sig ”pendla” fram och tillbaks till Syrien på ”semester”. Minns också det mycket märkliga fallet med Generaldirektör Åke Göransson, som jag skrivit om tidigare – en av Regeringens egna Myndighetschefer, som uppträtt mycket ”kuriöst”.

Magnus Ranstorp på Försvarshögskolan säger att bättre myndighetssamverkan behövs, och det är ju en ganska klar slutsats. Skolministern sager såhär till SVT:

– Det är förstås fullkomligt oacceptabelt. Inga statliga medel ska användas till något som är i närheten av terrorism. Vi tar tag i det här omedelbart. Vi förbereder redan nu att gå till riksdagen och säkerställa att regeringen får möjlighet att se till att man inte kan betala ut så stora summor samtidigt, säger Anna Ekström (S).

Man får väl då som enskild medborgare bara hoppas, att den här Regeringen lyckas med sina ”förberedelser” – och kan vi tro att man rent av, händelsevis; försöker att komma med ”åtgärder” så småningom ? Det är ju faktiskt valår om två år, ungefär. Vi minns alla hur vice Statsminister Romson, som företräder de ”Gröna” Kommunisterna i Miljöpartiet, ställt sig rakt fram och ylat och gråtit i den svenska Riksdagen, därmed demonstrerande sin egen maktlöshet att förhindra, när terroristerna ”flyr för sina liv” genom att söka sig till Sverige.

Är Regeringen Löfvén och dess talesmän egentligen vuxna nog att hantera den situation som råder vårt land?

Samtidigt har det nu framkommit, att Jehovas Vittnen, denna fanatiska, dörrknackande kristna sekt, åter söker bidrag från den svenska Regeringen, och även de vill åka med på den (S)-märkta bidragskarusellen, som bara fortsätter snurra och snurra.. Den Irländske katoliken Oisin Cantwell (he can’t be well… that Oisin..) stöder dem via Aftonbladet, och avslöjar hur sekten försökt mygla till sig pengar av kulturdepartementet, tre gånger sedan 2007. Jehovas Vittnen är kända för att bland annat ha vägrat ge barn blodtransfusioner, vilket är en allvarlig hälsofara. Man har uppmanat sina medlemmar att vägra rösta i demokratiska val, och även på alla andra upptänkliga sätt bekämpat de normala värderingar, som annars råder i det svenska samhället.

Nu har dessa fanatiska kristna förlorat ett mål i Regeringsrätten, sedan de för tredje gången ifrågasatt Kulturdepartementets beslut.

Till och med Oisin Cantwell tycker att det är fel, så katolik han är:

Frågan är vad som händer efter det tredje nederlaget. Kapitulerar regeringen? Eller är nytt trixande att vänta?

Varje år fördelar Nämnden för statligt stöd ungefär 90 miljoner kronor till de drygt 30 samfund som regeringen anser ha rätt till bidrag.

Det ställs krav för att komma ifråga. De religiösa organisationerna förväntas bland annat verka för jämställdhet mellan män och kvinnor samt ”klart markera avståndstagande från antidemokratiska strömningar”.—

Just konsekvens går det emellertid inte att förknippa vare sig nuvarande eller tidigare regeringars agerande i denna fråga.

Det är dags för denna fars att upphöra.

Kom ihåg att massgravar med 800 barnlik från Katolska barnhem på Irland hittats nyligen, och att dessa institutioner ännu står under Irländska statliga myndigheters undersökning. Och varför brast det så i myndighetskontrollen även på Irland, där barn dog i stora hopar, till långt in på 1960-talet. Hur kom det sig, att kommunala myndigheter, läkare, socialsekreterare, barnavårdsnämnder och alla andra på Irland bara kunde missa allt detta ? Var det inte för att de kristna fått alldeles för stort inflytande i samhället, och trängt sig in också i själva Statsapparaten hur skulle man annars kunna dölja alla dessa dödade, mördade och vanvårdade barn ?

Kulturministern – som fått ansvaret för Terroristbekämpningen – det skulle knappast kunna hända i ett annat land – vanligen är det väl Justitieministrar, eller kanske en och annan Inrikesminister som får ansvar för sådant – har nu ställts inför Konstitutionsutskottet, sedan det visat sig att hon ljugit rakt fram inför svenska medborgare i SVT, Statstelevisionen.

Vart är Sverige egentligen på väg ? Var kommer allt detta daltande med Monoteister och deras orimliga religioner ifrån ??

 

Spritt Språngande Springare – eller ”Är du påverkad, lille vän ?” (inlägg från 21 Mars 2017)

Som hedning lever jag inte isolerad från samhällsutvecklingen i övrigt, eller instängd i någotslags andligt Elfenbenstorn; vilket jag tror framgår av gårdagens blogginlägg. Alla har vi rätt att yttra oss, och alla har vi ett ansvar för det land vi lever i. Vi har inte bara mänskliga rättigheter, utan också mänskliga skyldigheter, och var och en av oss är också det egna landets och kulturens försvarare.

Ser inte också denne Herre nästan MISSTÄNKT HEDNISK ut… Titta blott på den fina målningen i bakgrunden…

Ingen mindre än Finlands President, Sauli Niinistö, sade detta i en personlig intervju med Dagens Nyheter, fortfarande Sveriges största dagstidning för några dagar sedan, och såsom varande Asatroende är jag benägen att hålla med honom. Vad som återstår att diskutera är väl bara hur detta försvar skall manifestera sig, och vilka åtgärder som är lämpliga att vidta, för det fall att varje enskild medborgare nu kan bidra med något. ”Från var och en efter förmåga, till var och en efter behov” blir det lilla slagord jag adopterar för dagen.

”Spring has sprung” – men är Peter Springare spritt språngande galen ?

Igår inträffade det visst åter en liten skandal eller ett vanligt missöde i media, när den kände Polisen Peter Springare råkade springa omkring och uttala sig på Facebook, vilket genast fick DN:s samlade journalistkår att skrika som stuckna grisar, och samfällt gå i taket. Värst av alla – eller allra mest oartikulerat och ihållande – skriker och vrålar idag kulturjournalisten Kristina Lindquist, som upprört och osammanhängande babblar om att ”Springare bryter samhällskontraktet” och att hon är rädd för Poliser och Lagens Långa arm – och anledningen ? – Jo, herr Springare råkade som en annan plump liten Trump sa att man borde ”förinta” vänsterelementen inom Sveriges journalistkår vilket förstås lett till en omedelbar attack från hela ”Nomenklaturan” ellr det svenska Socialdemokratiska etablissemanget, för sådär kan man ju inte tänkas få säga helt utan vidare... ”Anhilate” är ju även på engelska ett väldigt starkt ord..

I princip kan man dock undra om det inte ligger ett litet, litet korn av sanning i vad herr Springare säger. Sveriges media styrs av tre stora koncerner, Bonniers, Schibstedt och TV 4, och utöver dem finns bara ”alternativa media” som DN genast brännmärker, förföljer och försöker svartmåla – troligen därför att man är väldigt, väldigt rädd för varje form av konkurrens. Endast en etablerad ”sanning” får lov att finnas i det här landet, och det är den kristna, Monoteistiska, S-ledda sanningen – varje försök att lansera något annat stämplas nu ofrånkomligen som ”försök att förändra Sverigebilden” – och detta har i DN:s ögon förvandlats till något nästan brottsligt, något man måste utse syndabockar och ”hitta” påstådda förövare för…

I DN:s sjuka och förvridna universum hände aldrig Husbykravallerna, inga lokala uppror finns, några mord inträffar aldrig i Angered, Bergsjön, Stockholms förorter och Malmö – allt påstås nu plötsligt vara ”desinformation från Sverigefientliga element” och det faktum att just den svenska socialdemokratin tillsammans med miljöpartisterna själva bär mycket stor skuld till ”den förändrade Sverigebilden” genom att verkligheten faktiskt hunnit ikapp dem, är givetvis inte något som ”Nomenklaturan” vill höra. Så kommer det sig också att man ”statuerar exempel” med Herr Springare, även om han i-n-t-e – som den saudiske Bloggaren Raif Badawi tilldelas hundratals piskrapp offentligt, och man slår nu ned på honom bara för ett enstaka uttalandes skull. ”Cherry picking” med andra ord, eller ett ovanligt genomskinligt och fult debattknep, genomfört av DN.s utsända.

Vem är det egentligen som är ”Påverkad” ? Är det månne en viss Löfvén själv ??

Och Sveriges Statsminister, Stefan Löfvén – vad gör han just nu ? Jo, han lanserar en debattartikel i DN – givetvis – partiets allra mest okritiska husorgan, där han skriver att ”Sverige skall försvaras emot Påverkansoperationer” inför nästa val, och ger Putins Ryssland skulden för alltihop, även om man vet, att det är Donald Trumps USA och inte Putins Ryssland som fällt de allra mest Sverigefientliga uttalandena. Tidigare har samme Statsminister påstått, att Putin i hemlighet skulle backa upp Sverigedemokraterna – ett uttalande som helt faller på sin orimlighet – varför skulle Putin stödja ett NATO-vänligt parti som villl öka försvarsutgifterna, och tilll på köpet är ganska nationalistiskt ? Om Putin verkligen stöder någon i den svenska Riksdagen, är det förmodligen Miljöpartiet, samma Miljöparti som vill nedrusta Sverige helt, och som öppet propagerar för ökad invandring österifrån…

Återigen undrar man hur försvaret emot ”påverkansoperationer” i ett öppet samhälle ska se ut…

Ska regeringen börja kontrollera alla sociala media ?

Ska man arrestera alla dem, som kan tänkas göra olämpliga uttalanden ?

Ska man grunda nya Guantanamo i Värnamo eller Tranemo, där ”regimkritiker” kan hållas inspärrade ?

Ja, kort sagt undrar man ju vilka åtgärder man rent praktiskt kan vidta från regeringshåll, förutom att vädja till medborgarnas allmänna tankeförmåga, eller utfärda högst ospecificerade uppmaneningar till medborgerlig vaksamhet, men se den vaksamheten, har vi hedningar redan – och Regeringens senaste uttalanden, får – liksom herr Springares – till slut tilll följd, att antalet ”hedningar” ellerr regimkritiker bara växer och växer..

Aber kein problem, Herr Staatminister ! Påverkansoperationer – ja dem sköter jag och DN – Jawohl !!

Själv villl jag bara ge er ett enkelt ledord för dagen – och det heter såhär: relationsdatabaser, relationsdatabaser, relationsdatabaser…

Undersök exempelvis alla artiklar som Kristina Lindquist – och liknande ”kulturjournalister” har skrivit under låt oss säga de tre senaste åren. Undersök alla kollegor hon har omkring sig, och vem hon samarbetat med – det kan man också utläsa ur öppna källor, som finns på nätet. Vem som helst som har den nödvändiga programvaran och kunnandet, kan göra det här – och så framträder ett mönster. Mönstret över Nomenklaturan, eller hur liten den krets av människor – journalister och andra – som nu med hjälp av ännu en svag minoritetsregering (vi har redan regerats av sådana i vidpasss över 12 år, och om Statsministern heter Reinfeldt eller Löfvén, är numerra fullständigt likgiltigt – det är ju samma lilla elit, som styr i alla fall ) försöker kontrollera hela landet, och styra all politik.

Vi har ändå ett altternativ kvar. Vi kan låta hedna oss, och sluta tro på alltsammans. Vi kan misstro också den egna regeringen, och börja granska dess källor, liksom vi även bör granska herr Springares, och hela den samlade journalistkåren…

Lugne Lavrov emot Löjlige Löfvén – 1-0 !! (inlägg från 3 April 2017)

”The only thing Power respects, is Power !

– Malcolm X

I Januari i år började Stefan Löfvén, som fortfarande skall vara Statsminister i Sverige (trots att nyval inte kan uteslutas) beskylla Ryssland för påverkansoperationer, med sikte på att förändra opinionen i Sverige inför nästa Riksdagsval.  19 Mars i år följde samme Statsminister uupp det hela med ännu fler och ännu hätskare uttalanden, som bland annat antyder att MSB, den nya myndigheten för Samhällsskydd och Beredskap, skulle kunna skydda landet emot detta, trots att man hela tiden hävdat att ”det är en teknikfråga” och erkänt att man egentligen inte har något skydd emot nyhetsspridning alls, eftersom den inte kan förebyggas med tekniska medel, vilket vem som helst ändå förstår. Tidigare har Löfvén också ställt sig upp i FN:s Säkerhetsråd och hävdat dumheter som att Sverige skulle ha en ”Feministisk Utrikespolitik” utan att han ens kan ange, vari detta egentligen består.

 

Hur ska landet klara sig, när det ska styras av en Minotitetsregering som uppenbart inte är vuxen sin roll ?

Till detta skall läggas La Grosse Margot, Margot Wallström, och hennes senaste klavertramp och krumsprång rakt framför Excellensen Sergej Lavrov, den Ryske Utrikesministern. Wallström lär ha överräckt en bok av Tomas Tranströmer med en tafflig julklappsvers hon själv skrivit, i tron att detta skulle låta Sverige ”bli kompis” med Ryssland.

Sergej Lavrov var – som man kan förstå – måttligt road, och närmast frågande inför den sortens futiliteter.

Än mindre kan han ha ”charmats” av de idiotiska ämnen som stod på agendan för Wallström, detta stolpskott till Minister. Man skulle inte disskutera Nordstream 2, inte det spända säkerhetsläget i Östersjöområdet, inte Ukrainakristen, inte Rysslands ingripande i Syrien – inget av detta – istället väljer regeringen att slösa bort sina diplomatiska talanger på att tala om stjärtsex och bögeri i Ryssland, samt situationen för ”utsatta kvinnor” där, vilket inte är en svensk fråga alls, utan som man förstår berör rysk inrikespolitik. Allt enligt hur DN skildrat agenddan för ”toppmötet” ifråga.

Som hedning är jag också måttligt road av den slags Regering vi nu har, måste jag säga. Kanhända borde Wallström ha överräckt ett exemplar av ”Äldreomsorgen i Övre Kågedalen” av Nikanor Tetralogen, eller ”Populärmusik från Vittula” av  Mikael Niemi, beorende på vad för slags land det Socialdemokratiska Folkhemmet till slut urartat till eller blivit, men Wallströms motbjudande poesiförsök ? Vad skall en rysk minister och en internationell diplomat säga om sådant ? Wallströms dumdryghet passar kanske i den genombyråkratiseradde FN-skrapan i New York, där hon kan sitta ibland utredare som ingenting gör och ingenting åstadkommer, men mot ett nära grannland som Ryssland står hon sig fullkomligt slätt.

För fyra dagar sedan tog Lavrov för första gången bladet från munnen, och uppmanade herr Löfvén att antingen tiga ellerr lägga fram bevis för vad han säger och anklagar Ryssland för, allt enligt Hávamáls gamla ordspråk ”Tala vad tarvas, eller Tig !

Löfvéns hela agerande och framtoning är barnslig, sade Lavrov till tidskriften ”The National Interest” i USA.

 

”Det är barnsligt, ärligt talat. Antingen lägger man några fakta på bordet eller så försöker man undvika uttalanden som gör en generad”, kontrar nu Sergej Lavrov.

TT 30 Mars 2017

Själv håller jag med. Ju fortare vi kan göra oss av med Stefan Löfvén, Miljöpartisterna i Riksdagen och en svag och ofärdig minoritetsregering, ju bättre är det för Sverige. Vårt Sverige – inte deras !

 

Gårdagen: Ett såkallat ”Nationaldagsfirande” som helt kom av sig… (Inlägg från 9 April 2017)

I tider av kris och attentat emot det egna landet är det bra att veta vilka som verkligen är ens vänner, respektive ens fiender. Från State Department, eller det amerikanska utrikesdepartementet, gör dess talesman Mark Toner ett uttalande om att USA är redo att ge Sverige all den utredningshjälp vi behöver efter den meningslösa attacken. Eifelltornet släcks ned, och från våra broderfolk i Norge, Danmark och Finland kommer kondoleanser, liksom från Tyskland och England.

Donald Trump, däremot, en man som under hela sin valkampanj tagit för vana att förolämpa Sverige och svenskarna vid snart sagt varje tillfälle som ges, tiger idag som muren. Vi kan tydligt se att han är vår fiende, inte deltar i vår sorg och heller inte uttrycker sitt stöd, vilket till och med FN:s generalsekreterare gör.

Mobiltelefonbilder på sociala media visar det ”mångkulturella” Sveriges konsekvenser… Och de visas sällan i media..

Dödssiffran har nu stigit tilll fyra personer, och nio personer befinner sig fortfarande på sjukhus. Återigen har vi haft en närmast otrolig tur, och makterna har stått oss bi. Om vad som antyds i en del media är sant, skulle attentatsmannen – som nu gripits – fört med sig en hel del sprängämne – hur hade han ensam tid att göra det ? (och var kom i så fall sprängämnet ifrån – måste han inte haft medbrottslingar ??) och han agerade sannolikt inte alls ensam, även om det är vad somliga media vill få oss att tro.

Samtidigt kommer uppgifter om hur ”nyanlända” i lajvsändning hyllat mördaren medan attentatet fortfarande pågick, en del av dem till och med på Youtube. Uppenbarligen är inte faran över ännu, och fler attentat emot oss svenskar kan mycket väl komma att utlösas, vilket är myndigheternas sak att ta tag i.

Vi kan inte hela tiden förlita oss på ”turen” eller på de goda makternas bistånd. Vi måste göra något själv också, och vägen dit går genom fredligt civilmotstånd. 

I den våg av solidaritetsyttringar som nu strömmar genom landet, upptäckte jag igår en sak. Ingen verklig svensk eller svenska ville igår fira den ”romska nationaldag” som man ville tvinga på oss för ett antal år sedan.

Ingen hissade några ”romska fanor” eller hyllade en nation av ockupanter, som tydligen skall få lov att etablera sig just här, i vårt eget land. Jag har redan talat om för er, att jag inte firar några ”romska” nationaldagar, och inga samiska nationaldagar heller, lika lite som någon nationaldag för IS eller den islamska Staten. Jag erkänner nämligen inte alla dessa sk ”stater” som nu ska få lov att finnas inuti just vår nation och utbreda sig över just vårt område – på vår bekostnad.

Det här är ingen ”stat” som ska få lov att ockupera vårt land – till och med (S) har ändrat sig i den frågan…

Ingen ville ge några större bidrag till alla ”hej hej” eller ”pliiis..” som i stora skaror drar genom Sverige, och lever likt möglet på den svenska agar-plattan, utanför snart sagt varje livsmedelsbutik, varje Systembolag och varje köpcenter. Igår sade svenskarna nej. Jag besökte en liten svensk bruksort, Norrköping samt Stockholms innerstad igår, och överallt – i det lilla samhället, förorten, det medelstora samhället och storstaden – överallt var det likadant. I den lilla bruksorten fick jag se hur man halat den svenska flaggan på halv stång nere vid bron nära kommunhuset, medan den romska fortfarande flaggades i topp. Ingen av denna alltmer aggressiva minoritet sörjde uppenbarligen de svenska döda, de svenska skadade och allt lidande, som vållats oss.

Ingen svensk ville längre ha med dessa samhällsparasiter att göra. Här måste man arbeta, och göra rätt för sig – tiggeri och småkriminalitet är en tillbakablickande livsstil, ett rent ”fornsederi” och inget som gagnar vårt land i framtiden.

Ingen ville  fira någon ”romernas nationaldag”. Det fanns inte längre tid och anledning att fira eller hylla just den av någn anledning, och kanske är det för evigt slut på den sortens ”hyllande” nu.

I landet ska det nu finnas kanske 50 000 eller fler syriska analfabeter, som inte kan läsa, inte kan skriva, och heller inte kan tala svenska. Ca 25 % av dem vill uppenbarligen heller inte gå ut de SFI-kuser som den svenska Regeringen förser dem med helt gratis, och utan att denna utbildning behöver kosta dem något, men arbete vill de förstås ha – precis som den ”skötsamme familje-man” och amatör-terrorist som nu greps efter det senaste terror-dådet.  Hur går en sådan politik egentligen ihop ? Visst, de flesta ”nyanlända” ÄR helt säkert hederliga människor, som både VILL och KAN göra rätt för sig, och som kan bidra till vårt samhälle, men en hel del av dem varken kan eller vill – och vad ska vi göra med alla dessa ? Hur ska vi ens kunna utbilda dem – hur ska vi kunna få dem i arbete ??

Det är just ur deras skara, som de blivande terroristerna rekryteras, och rörande hur det såg ut i vårt land redan förra året – läs detta… 16 Maj i fjol attackerade plötsligt hundratals sk ”resande hantverkare ” (våra svenska tidningar vågar inte skriva, att det rör sig om romer) en svensk bondgård i trakten av Sollentuna..

Gruset rördes upp till rök när husvagn efter husvagn efter husvagn dök upp på den lilla vägen. På bara några minuter var gården ute på Järvafältet i Sollentuna kommun norr om Stockholm helt full.

Ett hundratal personer med ett 40-tal husvagnar, lastbilar och husbilar dök upp som från ingenstans och slog sig ner på Bögs gård – en bondgård med en visningsgård ute på naturreservatet.

Tillslut tog sig Anders Ström in till Sollentuna och gick själv till polishuset, säger han. Där mötte han en patrull som han fick med sig till gården. Men de ingrep inte, säger Ström: De gick inte ens ur bilen.

– Under hela helgen försökte jag hålla dem i schack. Jag stod vid sidan av och såg var de körde bilar, motorcyklar, fyrhjulingar, bajsade, kastade blöjor och skräp, säger han och berättar att han bara fick ett par timmars sömn om nätterna.

– De var inne i stallet och försökte tjuvrida på hästarna, de var inne och försökte ta lammen. Försökte gå in i husen. Så var det hela helgen. Vi satt och väntade hela tiden på att polisen skulle komma.

– Hela helgen fick vi rapporter om att de kastat stenar på bilar, att de hotat en dam med flaska.

Inte förrän på måndagen den 9 maj kom polisen tillsammans med bärgare och kommunen. Då lämnade hantverkarna platsen. Enligt Mitt i Sollentuna tog de sig sen till Upplands Väsby. Där kördes de bort i fredags, för att i stället slå sig ner i Barkaby.

Ström berättar att hela området där karavanen hade varit var fyllt av skräp. Gasoltuber, dräneringslangar, tomglas, papper, blöjor.

– Som en dumpningsplats. När vi hade fått bort alla stod vi där och tittade, det gick inte att ta in, säger Anders Ström.

Han uppskattar att nedslaget inneburit kostnader på runt 20 000 kronor för honom.

– Vi får inget hö på den här biten, den är nedkörd och förstörd. Vi går och städar hela tiden fortfarande, i hagarna. Det var på en hövall behoven uträttades …

Så ser det ut efter att de främmande ”kulturberikarna” av romsk extraktion hälsat på. Ren bakteriekultur, med andra ord – och det är väl vad deras ”nationaldag” står för.

Många av mina vänner runt om i landet har visat sitt tydliga missnöje med vad som nu händer i Sverige. En del – som Andreas Creutz – en man som verkligen står upp för verklig kultur – säger till och med rakt ut såhär:

Det finns ett rättfärdigt hat. Hatet mot den eller dem som med berått mord dräper oskyldiga människor är rättfärdigt. Vi bekämpar inte terror med kärlek och rosor. Vi bekämpar terror genom vredgad kamp, utan misskund. Det är mänskligt. Det är rättfärdigt.

Vandalism, nedskräpning och sanitära olägenheter är ett annat slags terror, som inte dräper oskyldiga, men det är fortfarande all terrors urspung och början. Det gäller att stoppa detta – och att vi svenskar agerar gemensamt.

För några årtionden sedan fanns det till och med Socialdemokrater – de håller ju just nu partikongress – som insåg det… och såhär sade det partiet dåförtiden:

Visst vore det väl ”roligt” om vi kunde leva ”utan alltför våldsam uppblandning av främmande folkelement ??”

Polischefen i Storgöteborg sade igår såhär (se länk)

 

Vad har japanerna som inte vi har…? (inlägg från 10 April 2017)

Det senaste terror-attentatet på Europeisk botten får fortfarande mycket stort genomslag i svenska media, som knappt orkar syssla med vad som annars skulle vara dess ”hjärtefrågor” – efter vad vi kunde förvänta oss… Se mitt inlägg om vissa ”nationaldagars” hastigt uteblivna firande, skrivet så sent som igår. Vår Statsminister Stefan Löfvén har idag meddelat i ett av sina uttalanden att han är ”frustrerad” över hur ”de högst ansvariga” i landet inte kunnat verkställa avvisningsbeslutet från Februari vad gäller den utländske mördaren Rakhmat Akilov, som dödat fyra svenskar och en hund utanför Åhléns i Stockholm.

VEM är då den ”HÖGST ANSVARIGE” egentligen ? (Teckning hämtad från Jeanders Bildblogg, 10 April 2017)

Samme herr Akhilov ska enligt kvällstidningen Expressen ha direkta kopplingar till terrorgruppen Hizb ut-Tahrir samt vara utbildad i att hantera sprängmedel – fast kanhända inte med något diplom eller högt betyg – sin egen ladddning lyckades han ju uppenbarligen inte detonera – och hur hög kan utbildningsgraden då vara ?

Och vem är ansvarig ? Löfvén och övriga politiker i landet hör väl också till de ”högst ansvariga” för all denna ”multikulturalism” och vad den nu fört med sig – och varför kan i så fal Polisen, som skulle verkställa avvisningsbeslutet för över två månader sedan, inte handla på fattat beslut, eftersom beslutet om utvisning faktiskt fanns ?

Kan någon förklara det mysteriet ? Och hur kommer det sig, att Islamistiska organisationer både kan få statsbidrag och en bra grogrund för etablering i dagens Sverige.. Tänk efter själva och fundera ett tag, kära läsare…

Jamen ”kääärlek” ni vet, ”inga gränser” och ”tolerans” – Vad leder allt detta till…? Det säger bara ”KLICK” om all denna ”Multi-Kulti”

Undrligt nog finns det moderna industriländer i Världen, som inte alls drabbas av terrorism, varesig muslimsk eller annan religiös eller politisk sådan, vad det nu kan bero på. Japan är faktiskt ett av dem. Där lyckas inga terrror-celler etablera sig, och inte sedan händelserna med den Buddhistiska New Age sekten ”Aum ShinriKyo” år 1995 – närmast ett slags ”Japans svar på ”forn sed” med en ledare som trodde att han härstammade från Djingis Khan – har Japan aldrig varit drabbat av något som ens kan jämföras med det slag av terrorism, som nu redan drabbat Oslo, Paris, Madrid, London, Berlin, Bryssel, Boston och många andra städer.

I alla fall inte vad vi känner till från Västerländska media – för Japan har – märkligt nog – varit förskonat från all terrorism – åtminstone i den storleksgraden och av den typen som vi fått se här – sedan dess… Hur kan det komma sig ? Undrar ni inte också över det ??

Alla dessa rörelser – Aum ShinriKyo inräknad – tror nämligen på en enda högsta gudom, eller det som kallas Monoteism – men några Polyteistiska terror-grupper, har alltså aldrig dykt upp – de lyser med sin frånvaro än så länge – och Vad beror detta på – så säg ? Kan ni förklara det, kära läsare… Bara Monoteismen kommer in i bilden, så händer alltså något sånt här:

Om alla kulturer och religioner verkligen är ”likvärdiga” som en del påstår, Varför är det då bara de, som tror på ett ”högsta väsende” eller en enda Gud, som ägnar sig åt terrorism i stor skala ?

Självklart kan det kanske finnas flera samverkande faktorer som gör, att just Japan inte drabbas av terrorism. Kanske är dess polis och självförsvarsstyrkor extremt effektiva och hängivna, eller så har det faktum att dödsstraffen emot flera medlemar i terror-sekten Aum ShinriKyo fick så stort genomslag i media eller det japanska folkmedvetandet kanske något med saken att göra… Eller så har Japan helt andra politiker och ledare än de vi har i väst, eller också så finns det något i det japanska kynnet, den japanska mentaliteten eller kulturen som gör, att man står förskonade emot något sådant här… Eller…

Ja, grunna, spekulera, tänk, känn efter, reflektera, meditera, efterforska och studera flitigt, så kanske ni kommer fram till något, kära läsare !

Vad har Japan, som inte vi i Sverige har ?

Vad är det, som skiljer Japan och EU åt, och varför klarar sig Japanerna hela tiden så bra ifrån terrorismen som fenomen ??

Kan ni lösa gåtan ? Jag klarar det i alla fall inte, och det gör knappast de internationella terror-forskare, med examen i Statskunskap, Nationalekonomi, Statistik, Korologi och mycket annat, som faktiskt har undersökt detta mycket noga och skrivit minst 111-sidiga rapporter om saken..

Japan är självfallet inte det enda land, som inte är drabbat av terror. Också Botswana, Haiti, Bouvet-ön, Kerguelen och många andra platser var med på listan över ej terror-drabbade länder år 2015, trots att forskare konstaterat att det var det allra värsta året för terrorism i hela mänsklighetens historia – i alla fall så enligt mätningarna, eller de definitioner man använde.

Särskilt en religion och en kulturkrets var helt klart överrepresenterad – det var kristendom, islam och så en liten religion till som stod för de flesta terror-brotten – vad det nu kan bero på...

I vilket Jan Guillou tycker att (S) kongress var rena snömoset, och går EMOT religiösa friskolor (inlägg från 18 april 2017)

Jag måste bekänna en sak, och det är att jag faktiskt gillar Jan Guillou. Hans tid som rabulist och säkerhetsrisk är längesedan över, men han har fortfarande lyckats behålla platsen som kolumnist i Aftonbladet, och skriver med samma glöd som han alltid gjort, även vid sina år. Redan det väcker min beundran, för en sådan man är åtminstone ärlig.

Han hymlar inte med vad han verkligen tycker, och det hedrar honom.

Han antyder att (S) kongress var rena snömoset, i hans tycke, och att Regeringen Löfvén har ”cyklat med” Miljöpartiet alldeles för långt. Jag är böjd att hålla med om den analysen, men viktigare är vad han säger om religiösa friskolor, och det faktum att religiös indoktrinering av barn aldrig kan tillåtas i en demokratisk stat och ett öppet samhälle.

För – som han säger:

Att man inte ens kunde besluta att ­lägga ner de religiösa skolorna ter sig än märkligare. Avsikten med religiös skola är att bedriva religiös under­visning. Vad skulle det annars vara? Sak samma om det gäller scientologiskt hokus pokus, ­islamistisk extremism eller kristen ­fundamentalism.

Detta har inte med religionsfrihet att göra. Religion får fritt utövas på fritiden, som söndagsskolan förr i världen. Gärna med föreningsbidrag. Sekteristisk indoktrinering av barn under skoltid är en helt annan sak. Det kränker barnens religionsfrihet.

Om sossarna inte ens vågar ge sig på detta vansinne så blir det förståeligt att de inte heller vill göra något åt katastrofen med privatiserandet av skolan.

Alla vet att privatisering av skolan ­ledde till kraftiga försämringar. Det är ingen åsikt. Det är resultatet av mångårig forskning i flera länder. Det är förklaringen till att inga andra tagit efter Sverige. Privatisering av skolan leder till sämre resultat, sortering av eleverna, betygsinflation och orättvisa när det gäller tillgången till högre under­visning. De privata skolföretagen kan inte påverka sin inkomst – skolpengen. De kan bara göra vinst genom att sänka kostnader, det vill säga för­sämra undervisningen. Självklart.

 

Jag erinrar mig också att Herr Guillou i ett eller annat sammanhang kommenterat min enkla person, eftersom han blivit ombedd att göra det, men varit ärlig och uppriktig även där. Samt vänlig, faktiskt. Visst – som varande Hedning och Asatrogen skulle jag kunna ha ett horn i sidan till honom eller två, för vad han skrivit om Hedendomens utövare i sina riddarromantiska böcker, till exempel, eller hans tydligt pro-kristna faiblesse för korståg och organisationer typ Tyska Orden, men detta rör sig ju då om historiska romaner, inte om fakta, och heller inte på något sätt om åsikter, för en skönlitterär författare kan mycket väl antas skriva en roman, som inte alls överensstämmer med just hans åsikter, eller för den delen någon uppfattning om verkligheten.

Herr Guilliou är och förblir en hederlig man och en bra karl, om ni frågar mig. Som varande Asatrogen hedning är jag en ytterst enkel och okomplicerad människa. Jag fungerar ungefär efter det gamla ordstävet ifrån Medelpad och Jämtland, som går ungefär som såhär:

”Står du och skäller mig för varg,

ja då blir jag din boskap arg.

Kallar du mig för en ulv,

blir jag ej ditt husfolk huld.

Men nämner du mig gullfot,

ska jag inte ta din ull-fot…”

Herr Guillou har aldrig kallat mig för varg, inte för något annat sådant – utan har uppfört sig som en Gentleman. Jag skall försöka förbli detsamma.  Och våra åsikter överensstämmer åtminstone ibland, eller på ämnet friskolorna och hur man borde förfara emot dem. Jag skulle aldrig i livet acceptera några asatrogna eller ”fornsediska” friskolor heller.

 

En hälsning till vårt brödrafolk (inlägg från 17 Maj 2017)

Det är viktigt att komma ihåg var i Världen man har sina vänner och bröder. Idag firar Norge sin nationaldag, Syttende Mai, som vanligt med flaggparader ned för Karl Johan i Oslo; och högtidlighållande i varje norsk stad, varje samhälle, varje by och varje ensamgård i det vackra broderlandet. Även Henrik Andersson på den Asatrogna bloggen ”Ideell Kulturkamp” som påfallande ofta skriver om Nordens historia, har förstås uppmärksammat det hela.

I Norge har man fått vara stolt över sitt ursprung och det faktum att man är ett fritt land sedan 1814. I Sverige fick vi inte ha någon nationaldag förrän år 2005

I Sverige fanns tidigare Svenska Flaggans dag, som började firas först på 1900-talet. Till skillnad från alla våra Nordiska brödraländer, som erkänner det historiska arvet och kravet på suveränitet, rätt att kontrollera det egna geografiska området och nationell frihet och oberoende, så har vi i vårt land blott alltför ofta haft Regeringar, som haft påfallande svårt för att hantera eller acceptera allt detta. I alla andra länder på nästan hela Jorden är nationaldagsfiranden tillåtna, och traditionella sedan länge, men just vi svenskar har ofta och länge förvägrats själva rätten att fira vår egen nation.

Numera anser man också att Samer, Romer och Islamska Staten ska ha rätt att fira nationaldagar på svensk mark, ungefär som om dessa folkgrupper hade någon som helst rätt att ställa territorriella anspråk på just vårt land. Jag själv betraktar mig som stolt svensk och patriot, det säger jag utan omsvep. Jag anser inte att det behövs skapas några konkurrerande nationer på svensk eller nordisk mark, och i folksuveränitetens och FN-stadgornas namn vägrar jag också att erkänna dem. Rätten till en egen nation, utan inskränkningar; är också inskriven i de mänskliga rättigheterna, och i Norge är allt detta sedan länge en självklarhet.

Dagens Juridik” kunde den 11 April i år berätta om hur en svensk rektor på en skola i Sverige förbjudit alla elever och hela skolans personal från att använda den svenska flaggan. Allt firande totalförbjöds, och detta skedde redan 2015. Bara därför att en elev tydligen uppfört sig illa, ficck man plötsligt inte flagga den 6 Juni, inte använda flaggan på t-shirts eller liknande, och heller inte tillstå eller säga, att man var svensk. Allt sådant fördömdes nämligen plötsligt av skolledningen, som ansåg att det var ”hets emot folkgrupp” när ledningen i själva verket hetsade emot just svenskarna, och fördömde dem som grupp.

När jag själv växte upp, i 1980-talets Sverige, var sådana här händelser vanliga. Förra året redovisade jag flera av dem, i samband med att jag skrev om vår egen svenska nationaldag, 6 Juni. Själv hade jag velat tro att vi Svenskar fått tillbaka rätten till en egen nation, och att den gamla ”S” och ”Mp” märkta nomenklaturans tid var över nu, tillsammans med kommunismens fall, men så verkar inte att vara fallet.

I Norge skulle man skratta åt allt sånt här. Svenskarnas eviga självbespottning, och deras ledares och politikers extrema hat emot allting som kan synas ”svenskt”, själva nationalflaggan och nationaldagen inbegripet. Vad är det för lärarkår vi har i dagens Sverige ? Vad är det för slags rektorer och ”lärare” som kan göra såhär, och vilka värderingar har dessa människor ??

Og dette her var ifra Norsk Fisk-Kringkastning… ”Eg skjönner ikke noe av Sverig !

– Ja, fråga inte mig, kära läsare, men man kan ju notera att ledningen för något som kallas ”forn sed” och som uppenbarligen präglas av ett stort och mycket rasistiskt svenskhat och sverigehat, ofta uttrycker sig på samma sätt som de här mystiska förbudsivrarna, alltså de som vill förbjuda också själva svenska flaggan.

Dagens Juridik” rapporterar nu, att Justititeombudsmannen Stefan Holgersson i egenskap av JO, och därmed högsta nationella rättsforum olagligförklarat Söndrumsskolans i Halmstads handlande, och fördömt det som stridande inte bara emot svensk lag, utan också FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna.

Dessutom kränker man självklart elevernas rätt till yttrandefrihet, om man inte ens accepterar att de får använda sin egen nations fana.

JO skriver avslutningsvis:

”Skolan har ett ansvar för värdegrunderna i utbildningen. Enligt skollagen ska utbildningen förmedla och förankra respekt för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande demokratiska värderingar som det svenska samhället vilar på. Utbildningen ska utformas i överensstämmelse med grundläggande demokratiska värderingar och de mänskliga rättigheterna.”

  • Dagens Juridik, 2017-04-11

En gång – det var åren 1814 – 1906 var Sverige och Norge samma nation, och hade samma nationalflagga. Och mycket av vår historia och vår kultur, ja också våra respektive språk är gemensam. Vi har aldrig någonsin behövt något EU eller velat låta oss styras utifrån, eller från Europa. Vi har valt friheten, och att försvara den gemensamt med våra Nordiska bröder.

Och Norge står fortfarande emot den sk ”Europeiska Union” som bara gett alla svenskar försämrad levnadsstandard, kortare medellivslängd, högre skatter och gallopperande invandring av sällan skådat mått. Heia Norge – för vad annat kan vi stackars svenskar säga ?

Också i Norge finns det Asatrogna bloggar, ”mennesker der gaar udenom” och de som inte vill böja sig inför någon kristenhet eller den övermakt i media, som trycker ned och tränger sig på från alla håll. Det gäller till exempel bloggen ”De som skapte Verden” som nyligen bloggade om den tid, då äveen Asatron var förbjuden – men det var under den kristna medeltiden, då hela Norden fylldes av katoliker, häxbål och inkvisition.

Vill vi verkligen tillbaka dit, eller vill vi stå upp för ett modernt, sekulärt och demokratiskt samhälle – utan häxbål, politiska förföljelser och annat ”fornsederi” ??

 

Hednandet av Sverige Fortsätter – SNART är vi i MAJORITET (inlägg från 12 Juni 2017)

Du kan vara ateist, agnostiker eller rent av Asatroende, men definitionen på en Hedning enligt Svenska Akademins Ordbok, är en person som INTE tror på en av de tre stora Abrahamitiska Ökenreligionerna. Förra årsskiftet var endast 61,19 % av Sveriges Invånare med i ”Svenska” Kyrkan, medan resten – dvs ca 38,8 % redan hade blivit hedningar.

2016 var också året då Svenska Kyrkan förlorade mest medlemmar av alla år på 2000-talet – 1,7 % gav de kristna nobben, och eftersom det är ett känt faktum att medlemsantalet minskar i alla frikyrkor, samtidigt som de flesta Abrahamitiska samfund förfalskar sina medlemssiffror, kan vi nog vara säkra på att långt fler än en tredjedel av alla Svenskar är Hedningar nu. Under den nuvarande Kulturministern, Alice Bah, har Regeringens bidragspolitik helt urartat. Man påstår, att endast demokratiska samfund ska få bidrag ur statskassan, men verkligheten är en helt annan. Förra året betalades mer än 91 miljoner ut i bidrag – alltsammans till monoteistiska rörelser typ Sjundedagsadventisterna eller Katolska Kyrkan. Hur kan man ens kalla dessa samfund demokratiska ? De tjatar ju och tjafsar om en allsmäktig gud, och det är – per definition – inte alls demokratiskt, eftersom de här Ökenreligionerna vägrar att erkänna alla andra religioner, samfund eller gudar.

Bidragen delas ut helt utan kontroll, helt utan krav på exakt redovisning av antalet medlemmar och i stort sett huller om buller, utan något regelverk alls. Det enda samfund, som alls blivit avslöjat som definitivt odemokratiskt, är ”Sveriges Förenade Muslimer” som bland annat hotat 12-åriga flickor med helvetet, och nekat vuxna kvinnor att gå ut på gatorna utan manligt sällskap. Men många kristna samfund fortsätter också med helveteshot emot barn, och de har fortfarande kvar sina bidrag… Det påstås också att det sker en ”dubbelregistrering” av muslimer och IS-anhängare, som skriver in sig som medlemmar i än det ena, än det andra islamistiska samfundet; och totalt får nu dessa odemokratiska rörelser mer än ett tjog miljoner av Regeringen Löfvén för att islamisera Sverige, förutom vad samma Regering slösar bort på kristna sekter och judendom. Sen när blev egentligen Ökenreligionerna något samhällsintresse ? Och varför ska just vi svenskar betala för dem ??

 

Befolkningsutvecklingen i vårt land skenar, också helt okontrollerat. Enligt data från SCB – statistiska centralbyrån – har befolkningen vuxit från 9 995 153 personer vid årsskiftet, till 10 032 357 invånare i slutet av April månad, förutom alla de personer som befinner sig här illegalt, och som därför inte syns i den officiella statistiken. Förra året delade Regering Löfvén ut 60 343 svenska medborgaskap till utlänningar, den största årliga siffran någonsin. För bara 5 dagar sedan avslöjade SVT hur 200 svenska visum stulits från en av våra ambassader i Asien – av Migrationsverkets egna anställda – och hur diverse kriminella och ljusskygga individer som har råd att betala ca 20 000 USD sedan tog sig in i Sverige – på illegal väg. Och det här är bara toppen på isberget. I slutet av Maj blev det känt att minst 75 % av de tiotusentals sk ”ensamkommande” som inte alls är ensamma, utan som i stora hopar söker sig till Sverige har ljugit om sin ålder och sin identitet. Minst 1500 lär ha avslöjats som lögnare och kriminella i Migrationsverkets tester, men ändå finns det diverse obskyra utomparlamentariska rörelser typ ”FI” i vårt land, som står och förespråkar ”amnesti” åt de här personerna. I största hemlighet har Regeringen Löfvén också börjat flyga in minst 2000 afrikaner och syrier tilll Norrland, vilket man påstår skall vara resultatet av överenskommelser med Grekland och Italien – överenskommelser som nästan inget annat EU-land håller.

Inte konstigt befolkningspolitiken har havererat. SCB Konsaterar, att över 23 % av vårt lands invånare nu har utländsk härkomst, emot 22,2 % i slutet på 2015, och 16 % kring år 2000. Med den takten, kommer nästan alla etniska svenskar vara utbytta emot en ny ”ersatz-befolkning” som regeringen Löfvén släppt in, inom mindre än en enda generationEndast ett fåtal modiga ledarskribenter som Ivar Arpi i SvD vågar ifrågasätta utvecklingen. Den Socialdemokratiska strategin är bekant som länge. ”Klasskamp” och ”söndra och härska” är Regeringens mål. Genom att på konstgjord väg pumpa in vad man tror är nya sympatisörer och väljare i landet, vill (S) och (Mp:s) lilla nomenklatura krampaktigt hålla sig kvar vid makten, också efter nästa val. Frågan är om de alls kommer att lyckas med det, nu när sanningen sakta men säkert håller på att gå upp för det svenska folket.

Tror DU på ”kärlekens” och öknens profeter ?

Brottsligheten i Sverige fortsätter att öka. Senast idag förklarade Rikspolischefen, att antalet ”Problemområden” eller ”Förbjudna Zoner” dit Polisen inte längre vågar sig, utom med tung eskort och flera enheter samtidigt, har stigit till 23 stycken – nu är även småstäder som Borås och Nyköping med på listan, förutom områden som Gottsunda och Stockholmms Nordvästsektor.. Situationen är ”ytterst känslig” förklarar Rikspolischefen till DN, som nu skriver att missämja och uppgivenhet sprider sig genom hela poliskåren. Samme Polischef har som bekant också förra sommaren yttrat, att han vill använda tvångsmedel emot alla, som vill rösta på Sveriges näst största parlamentariska parti, som om det nu skulle lösa några problem i riket.

Polisens uppklarningsprocent, även för mord, våldtäkt och de allra grövsta formerna av brott, har nu sjunkit under 7 %.

Samhället blir allt otryggare, och oavsett om vi nu tror att herrar Löfvén och Frigolit – nej förlåt jag menar Fridolin – kan vända utvecklingen, så måste man ändå konstatera, att Regeringen skapat flera allvarliga problem, som kommer att plåga oss svenskar under lång lång tid framåt.

Det är här – i dessa bakgrundsfaktorer – som jag själv tror att orsakerna till flykten från Kyrkan, Kristendomen och den Skatteprotest, som detta innebär – står att finna. Svenska Kyrkan har själv lovat att tillsättta en utredning, som är att se som en partsinlaga, naturligtvis, och som ska presenteras i höst. ”Svenska” kyrkan är nu åtskilligt politiserad, ja genompolitiserad, på alla nivåer från församling till Ärkebiskop, har nu olika politiska partier herraväldet, och det passar inte längre svenskarna, som vill ha en opolitisk religion, samt ett tryggare samhälle. Där tror jag själv, att förklaringen till Hedendomens oerhörda framgångar står att finna.

Antalet medlemar i Svenska Kyrkan – bara 10 % av dem tror alls på ”gud” enligt oberoende undersökningar – var 6116 480 stycken vid nyåret. Enligt SCB har 33 280 svenskar dött under årets första fyra månader, och medan frekvensen av medlemskapp ligger kvar på ca 85 % inom de äldsta generationerna – de kristna dör ut, sakta men säkert – allteftersom en generationsväxling sker – så förlorar de kristna här ca 28 288 medlemmar. Samtidigt har de begått många övergrepp emot barn i Sverige. ca 45 % av de nyfödda i landet utsätts obegripligt nog för en hemsk och frånstötande tvångsregistrering, helt utan minsta hänsyn till deras vilja – och detta är och förblir just ett övergrepp, även om de kristna kallar det för ”dop”. Ca 16 072 barn utsattes för de här övergreppen mellan januari och april i år, ifall inte landets föräldrar äntligen har vaknat, och beslutat sig sätta stopp för de här medeltida dumheterna.

Detta innebär att ”Svenska” Kyrkan förlorat ytterligare ca 12 217 medlemmar netto, räknat med dödstalett minus doptalet, och därtill kommer det faktum att 25 503 svenskar tagit sitt förnuft till fånga och lämnat ”Svenska” Kyrkan, mellan Januari och April i år. Bara 2688 har sorgligt nog låtit sig lockas med av dessa kristna, men nettot lyder alltså på minus 22 815 personer – och under april månad i år blev inte mindre än 10 283 personer i riket hedningar – den största siffran i april någonsin sedan 2004 – förra året var också ettt rekord.

Sammantaget betyder det här, att ”Svenska” Kyrkan förlorat 0,6 % av sitt medlemstal, bara på fyra månader. Sett emot hela 2017, kan man komma att förlora 1,8 % – och det innebär att om bara sex år når vi den punkt som jag kallar det Hedniska Skiftet – då vi äntligen är i majoritet och har mer än 50 % av befolkningen – en mycket viktig psykologisk siffra, för antagligen är det väl först då som de kristna begriper, att de inte kan hålla på och lalla och jollra om sin påstått ”allsmäktige” sk Herre som hittills, utan att de äntligen måste anpassa sig till den rådande verkligehten, och SLUTA blanda sig i vårt lands politik…

Vår tid ska komma, och slutmålet för den Hedniska Folkrörelsen i Sverige kvarstår oförändrat.

Vårt mål är att reducera ALLA Monoteistiskaa religioner till under 10 % av befolkningen, medan 90 % förblir hedningar.

Nås detta mål, kommer demokratin i Sverige, Parlamentarismen och Toleransen gå emot en viktig renässans – och om inte, då kvarstår den splittring som de nuvarande svaga och odugliga minortietsregeringarrna har skapat, med de synnerligen obehagliga konsekvenser det innebär för hela folket, och alla befolkningsgrupper.

Tillsammans är vi starka. Låt oss kasta ut ökenreligionerna och göra slut på deras totalitära herravälde en gång för alla !

Andelen hedningar är redan uppe i 39,4 % – och innan år 2017 är slut – kommer vi Hedningar vara mer än 40 % av den svenska befolkningen.

Så, vad väntar du på, käre läsare ? LÅT HEDNA DIG du också – Det är du skyldig ditt follk och ditt land !