Full KÖNSFÖRVIRRING råder i Ontario…Och i Sverige…

Forskningsledaren och läkaren Gary Goldfieldt, som arbetar på ett barnsjukhus i Östra Ontario, Kanada har gjort en undersökning om den såkallade ”könsförvirringen” som bara bekräftar vad vetenskapen redan vet från det underliga landet Sverige. Ungdomen blir allt mer och mer förvirrad, rörande genus och sexuell identitet, vilket får bisarra konsekvenser för hela samhället. Bakom alltihop står media, och den flitiga mobil-användningen enligt den Kanadensiska studien.

Media gör hela tiden reklam för könsbyte och homosexualitet, och detta förvrider sinnet på i huvudsak vita medelklassungdomar.  Resultatet blir ett ofruktbart samhälle, och färre vita barn – vilket förstås är det bakomliggande syftet med hela Påverkanskampanjen. ”Könsdysfori” eller ”Könsförvirring” var ett helt okänt begrepp i Sverige så länge landet hade sunda ideal, men nu har fenomenet spritts hit från USA.

The Post Millenial rapporterar att den aktuella studien inte gör en direkt koppling mellan användning av sociala medier och så kallad könsdysfori men att sådana samband kan finnas. Det finns just nu en pågående trend där i första hand unga människor upplever att de är födda i fel kön och sätter sig i kontakt med vården för att genomgå ett irreversibelt könsbyte. Den gemensamma nämnaren mellan negativt tänkande om den egna kroppen och könsdysfori är ofta sociala medier. (Samnytt 2023-02-28)

Särskilt unga som har psyk-problem eller är deprimerade – vilket knappast är ovanligt i tonåren – har lätt att falla offer för påverkanskampanjerna.

Man framställer könsbyten som något ”häftigt” eller glamoröst, och lockar ungdomar att verkställa plastikoperationer och hormon-behandlingar som för det första är jättedyra, för det andra medför extrema kostnader för hela samhället och en redan hårt belastad sjukvårdssektor, och för det tredje inte löser någonting. Uppföljande undersökningar visar också att könsbyteriet i många fall inte var lösningen och att orsaken till symtomen funnits någon annanstans än i könsidentiteten. En stor andel av de som genomgått ett könsbyte uppvisar fortsatt psykisk ohälsa, inklusive kraftigt förhöjd frekvens av självmord.

Vi här på Hedniska Tankar kan bara upprepa vad vi redan sagt: Kön är en biologisk realitet – inte en social konstruktion.

Har man inte förstått det, förstår man inte heller vad elementär mänsklig biologi går ut på. Homosex är en evolutionär återvändsgränd, liksom könsbyte – för på det sättet blir inga barn gjorda. Hedendomen och Asatron är en fruktbarhetsreligion, säger man – och det håller vi här på Hedniska Tankar med om. Ett samhälle, som inte har en sund familjepolitik och som inte har några sunda ideal har dömt sig själv till undergång – och ”transpersoner” eller rättare sagt ”trams-personer” skall inte uppmuntras med reklam och TV-shower..

Vi rekommenderar er att läsa vad Henrik Andersson, författare till bloggen ”Ideell Kulturkamp” nyligen skrivit om saken…

 

Du behöver INTE byta kön – byt bara tros-system och gör dig av med kristendomen och islam istället…

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s