Nej, det kostar INGENTING att BLI HEDNING – och det gör INTE ont…

Många människor tror kanske, att det skulle göra ont att bli hedning, eller att det kräver en massa dyra och konstiga ceremonier. Men så är det inte. Det är lögn alltsammans, även om man ibland får se mycket trams, som skrivits på nätet.

Svårare än såhär, behöver inte SJÄLVA HEDNANDET vara – och tvärsemot vad många tror, är det GRATIS och KOSTAR INGENTING !

Nuförtiden finns det exempelvis en massa sajter – jag skall inte nämna vilka, och jag tänker inte heller länka till dem – som TAR BETALT av Svenska Medborgare, för att de skall kunna gå ur Svenska Kyrkan, till exempel. Men att gå ur ”Svenska” Kyrkan är faktiskt helt kostnadsfritt, enligt dess egna regler. Allt du behöver göra är att skicka in en lapp med namn, personnummer och adress, helst bevittnad av två vuxna vittnen, som måste vara över 18 år och vid sina sinnens fulla bruk. Det förutsätter jag också att du är, för underligt nog tvångsvärvar ju ännu samma ”Svenska” Kyrka förståndshandikappade och minderåriga bland sina medlemmar – vilket är väldigt, väldigt oetiskt – för de här människorna har aldrig ”valt” att tillhöra den kristna religionen.

Vi har sagt det förr, och det tål att UPPREPAS (Repetition är kunskapens moder !)

Religion är faktiskt ett aktivt val, liksom vår livsstil i övrigt. För att du ens skall kunna välja en tro, så måste du först förstå vad den tron innebär och den handlar om – och för det krävs faktiskt en viss grundläggande mental kapacitet.  En del människor tycker förstås, att det är ”jobbigt” att prata om de här sakerna, och de vill inte ens kännas vid sanningen – för visste du, att det före 1951 var totalförbjudet för alla svenska medborgare, att ens FÖRSÖKA gå ur ”Svenska” Kyrkan – som ju egentligen hör hemma bland Mellersta Österns Öknar, och nog borde skickas tillbaka dit, fortast möjligt..

Längre tillbaka än så, har vi faktiskt inte haft religionsfrihet i det här landet, och än idag håller Kyrkan på att manipulera, lura och bedra svenskarna. Den har ännu ett mystiskt ”stoppdatum” den 1 November, som säger att om du försöker gå ur i November eller December månad, så måste du betala, betala och betala ett helt år extra. Denna helt idiotiska och onödiga regel hittades på på 1950-talet, då man ännu förde kyrkoböckerna för hand, och kyrkan också hade hand om folkbokföring, skattskrivning och mycket annat – men redan på 1970- och 1980 talen ändrades allt detta – eftersom man redan då införde sk ”ADB” eller ”Automatisk Databehandling” av medlemsregistren, så att de kan uppdateras dagligen.

Ändå fortsätter man med att lura, schackra och ta extra betalt – så fort någon medborgare eller medborgarinna råkar hävda sin egen vilja emot den ”allsmäktige”.

Vad som står här är en sanning med modifikation. I genomsnitt tar ”Svenska” Kyrkan ut mer än 1,2 % på allt du tjänar, genom hela ditt liv. Har du barn, och är du dum nog att ”döpa” barnen (det sämsta du som förälder kan göra – för nog borde du respektera dina barns vilja, eller hur ?) så tar de dina barns pengar också, och låter dig betala, betala och betala..

Först 1991 tog Skatteverket över Folkbokföringen i Sverige, och det hade en alldeles bestämd orsak, som få svenskar idag vill kännas vid.  2014 kom det fram, att prästen Alexander Radler, som invandrat från Östtyskland på 1960-talet, lett en ”ring” av minst 12 präster, som systematiskt utlämnat svenska Folkbokföringsuppgifter till STASI, DDR:s hemliga polis. Även den nuvarande Ärkebiskopen, Antje Jackélen, hade mycket nära kopplingar till Radlers krets. Piloter i svenska flygvapnet, reservofficerare, kommunalråd, svenska statstjänstemän… alla stod på STASI:s lista,

Många svenskar vet inte om det här, men till det kan vi lägga tvångsmissionen, häxprocesserna, förföljelsen av oliktänkande – alltsammans saker, som ”Svenska” Kyrkan gjort sig skyldig till, liksom samarbete med extrem islam – och det är ju inga fina eller kristliga händelser, precis… Till och med många kristna skribenter och tidningar har varit upprörda över detta…

Varför man väljer att Gå Ur Svenska Kyrkan kan vara vars och ens ensak, eller moraliska ställningstagande i privatlivet, visst – men tänk på att också förre Statsministern Fredrik Reinfeldt gjorde detta vid 18 års ålder – eller så snart han kunde – liksom jag själv. Det är nog också den enda likheten mellan oss, skulle jag tro – men båda är vi alltså Hedningar – och om Fredrik Reinfeldt och jag vågade – varför vågar inte du ?

Det finns väldigt många fattigpensionärer, sjuka och arbetslösa i vårt land. Barnfattigdomen ökar, liksom klassklyftorna. Stadsmissionens kaffe och bullar förslår inte långt, och vi kan glömma tjafset om ”diakonin” eller ”de fina gratis kistorna till alla fattiga” för de flesta av oss etniska svenskar har insett, att ”Svenska” Kyrkan prioriterar helt andra befolkningsgrupper framför oss… Jag citerar, från en av mina många läsare, som jag låter vara anonym..

Folk är gruvligt trötta på kristendomen av flera skäl. Givetvis dem som nämnt men också det islamistiska fjäskandet och dekadenta vurmandet för Pride och annat polariseringsskapande påhitt, Kyrkan saknar ryggrad helt och hållet och allt fler söker sig tillbaka till det Nordiska som en reaktion på detta och på den pågående propagandan att ta emot sekteristisk islamisering med öppna armar. Folk behöver vare sig bibel eller koran utan vill börja tänka och känna själva.

I MORGON POLYTEISM… LIKSOM IDAG… OCH ALLA ANDRA DAGAR…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s