”Galna Gretas” retorik alltmer som Vladimir Putins….

Få torde ha lagt märke till det, men ”Galna Greta” eller Greta Thunberg, som hon ibland kallas – använder numera en retorik och ett uttryckssätt, som är på pricken likt Vladimir Putins.

Den svenska Regeringen har givit ett miljöprövningstilltånd till den grundligt utredda gruvan i Kallak, och de flesta renägare och företrädare för Samebyar i närheten uttrycker sig med försiktighet, medan näringsminister Karl Peter Thorvaldsson inte gör större affär av en 100 hektar stor grop inne på ett 1300 hektar stort område – och det behöver man heller inte göra, nu när frågan ändå blivit grundligt utredd i nio år.

Asbergers och alkoholskador under graviditeten kan ge upphov till stora beteende-störningar längre fram i livet

Ändå står detta sjuka barn – formellt sett några månader över 18, men intellektuellt sett kvar på en sjätteklassares nivå – kvar och skriker att Svenska staten är rasister, nykolonialister, att Sverige ska få evig skam, att ”detta datum ska ihågkommas i den mänskliga historien” och så vidare och så vidare – och hon låtsas fortsatt vara Same, samt ger sig ut för att vara en sådan – trots att hon inte kan det ringaste om renskötsel, inte har det minsta av samiskt blod i ådrorna och inte på något sätt kan vara företrädare för en påstådd ”urbefolkning” som invandrat hit österifrån under århundradena närmast efter vår tideräknings början – för några bevis för en samisk närvaro och en renägar-kultur, i motsats till renjägare är faktiskt inte äldre än så.

Det enda ”Urfollk” som finns inom det nuvarande Sveriges gränser är och förblir de etniska svenskarna, som spårats tillbaka ända till 30 000 år före kristus, och som kom hit i samband med istidens slut för ca 14 000 år sedan. Om några ”urfolksbestämmelser” alls borde tillämpas i vårt land, så är det den stora etniska majoritetens – för närvarande nedtrimmad till 75 % genom ett på mycket kort tid genomfört befolkningsutbyte som gäller, och majoritetens lagar – därmed punkt. Detta är elementära fakta, och inte alls svårt att förstå. Till och med grundskole-elever borde kunna begripa det.

 

Enligt Greta Thunberg är den nuvarande Socialdemokratiska Regeringen RASISTER… Kan det stämma ? En viss Stefan Löfvén lär ha sagt att målet med Regeringens politik är att Sverige snabbt skall förvandlas till ett ”blandland” och genomföra ett befolkningsutbyte – så visst finns här RASISM – men vem riktar den sig emot ? (källa SCB – diagram över Sveriges nutida befolkningsutveckling)

 

Om 22 Mars i år alls kommer ihågkommas för något i framtiden, blir det inte för beslutet om en vidare utredning av en skäligen obetydlig svensk järnmalmsgruva – men Greta Thunbergs retorik är mycket lätt att känna igen – liksom andra – renodlat sjukliga eller skall vi säga psykopatoida drag i hennes personlighet.

Det har till och med på allvar i pressen diskuterats, om en del ryska ledare kan uppvisa samma personlighetsdrag, och jag tror inte vi kan missta oss på den saken heller, även om vi inte ska överdriva. En annan bloggare vid namn Carl Bildt har idag – via det Ukrainska Försvarsdepartementet (jo, faktiskt – dessa har haft följande TV-inslag uppe på sin twitter-sida från vad som sänds i rysk TV och ryska media just nu. Även tidigare har jag ju för egen del haft just herr Bildt på besök här i min blogg, och kanske kan han då – som en förhållandevis saklig man – som ofta kvarhåller just det nordiska eller cirkumpolära perspektivet – bidra med en del intressanta synpunkter:

Det är kriget i Ukraina – inget annat – som månaden Mars 2022 skall ihågkommas för i framtiden – och inte Greta Thunberg, sanna mina ord !

Såhär låter den ryska retoriken – märk likheterna med Greta Thunbergs ADHD-mässiga svammel:

Vad är likheterna mellan ”Galna Greta” och de ryska demagoger och TV-journalister vi ser här ?  Kanske borde vi stanna upp ett tag, och försöka beskriva dem närmare.

1. Både ”Galna Greta” och andra media-fenomen är noggrant regisserade individer, som inte ens skriver sina tal och texterna till sina framträdanden själva, utan bara tjänar som ”nyttiga idioter” för en viss, fast kontrollerad ideologi

2. De omges av ja-sägare, fullständigt avskärmade från den yttre verkligheten, och kan inte ”ta in” fakta som lätt motbevisar deras falska verklighetsbild – ett av de främsta tecknen på en verklig psykopat, eller i alla fall en psykopatoid personlighet. Detta lilla ”entourage” rekryteras också ur den styrande makteliten, och är till för att producera lättköpta ”sanningar” som ska domptera och ”träna” det egna folket för vad som kommer.

3. Psykopaterna företräder alltid en extrem ideologi, driven inte bara till sin spets, utan ren absurditet. Det är så man känner igen dem – deras yttranden har ingenting med realism, realistisk politik eller ens realiserbara mål att göra – men det värsta är som vi vet – att vanligt folk tror på dem…

 

Dessa två de är – LIKA SOM BÄR – och för övrigt nog det är – Samma PSYKOPATER här som där….

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s