Jew Pork Crimes, Lew Dork Chimes, Nordsteam 1 + 2 och Njords riken….

Den vittberömda amerikanska tidningen Jew Pork Crimes – nej vad skriver jag ! – jag menar förstås Lew Dork Chimes – nej nej sorry förlåt ! – jag menar förstås New York Times , Trumpilandia USA– så säger man att det skall heta – tror sig plötsligt veta ”sanningen” om attackerna emot Nordstream 1 och 2, och vem som skall ligga bakom dessa Pipeline-attentat. Förmodligen har detta också legat i tidningens ”pipeline” ganska länge.

New York Times är en tidning, som är känd för att ha kallat det Norska Landslaget i skidor för nazister, eftersom de skulle ha ”hemliga symboler och runor” på sina norska lusekofter. Are we getting ”woke” yet, good people ??

”Well, you can stuff that in your pipeline and SMOKE it !!

New York Times är en tidning, som är känd för att stödja skit-filmer som smutskastar Sverige och Svenskarnas Midsommar, och framställer svenska kvinnor som dreglande, halvdebila, relationshämmade vrak, och blandar ihop vår Nordiska kultur med forntida Balter och Slaver, anklagar oss för att hålla på med människo-offer och så vidare och så vidare… Gissa vilken folkgrupp i USA som står bakom sådana filmer…

Hur hög trovärdighet har New York (ha ha!) Times ??

Igår firade vi ”Internationella Kvinnodagen” och ”Allt för sjön” här på Hedniska Tankar – och nåväl – idag skall vi inte vara sämre...

Jomenvisst serru, en ukrainsk kvinnlig läkare och ett sabotage-team på 5 personer va, de kunde enkelt ha av jättepipeline på 3 ställen, helt utan upptäckt (Det är en sammansvärjning, det är en Sammansvärjning å ALLA Ukrainare är Nazister, för det har farbror Trump och Putin sagt !! )

Så sent som i Februari sade den amerikanske Pultizer-Price vinnande journalisten Seymour Hersh (say no more!) att det var USA själva, inte Ukraina som låg bakom.

Nu lanserar den något Vederhäftigare och finstilta tidningen Die Zeit – och fyra tyska mediehus – att fem stycken ytterst hemliga personer från Ukraina, ledda av en kvinnlig läkare från samma land – som skulle ha kommit över sprängmedel och hyrt en liten båt – läkarinnan fraktade ned alltihop, samt två dykare, två ”dykassistenter” (alle man till pumparna – nu !!) och en Ukrainsk ”Kapten” (Kapitän zur See, naturligtvis !) i största samförstånd ordnat alltsammans. Enkelt och lekande lätt dök dessa dykare ned i Östersjöns grumliga vatten, som har ett medeldjup på cirka 70 meter – och utan helium och Kalle Anka-röster i hörtelefonerna har de plötsligt tonvis med sprängmedel – och kan kapa 2 stora pipelines med vitalt intresse för Tyskland och hela Europa på minst tre ställen…

Bild från Dagens Nyheters grafik-redaktion, Oktober 2022

LÄGG NED ! – New York Times. HÅLL KÄFTEN ! – Der Zeit….

Pipe down, everyone !

Svenske Kammar-åklagaren Mats Ljungqvist, som i egenskap av ensam svensk jurist leder utredningen – han tackade helt nej till något sk ”Internationellt Samarbete” och befinner sig nu inne på sin kammare, där han inte vill bli störd av näsvisa journalister – säger till Svenska Alternativa media att han inte tror att Ryssland är de skyldiga, i alla fall, och förnekar alla dessa konspirationsteorier från utlandet – dock till ingen nytta.

Vi har ju den fd sportjournalisten Jan Majlard på Svenska Dagbladet, ni vet han som mitt under belägringen av Azov-stal i Mariopol kastade i ansiktet på de Ukrainska försvararna att de allesammans var ”nazister” och fortsatte gå Trumps och Putins ärenden – precis den linje diverse ”vederhäftiga” journalister i svenska media talar sig varma för just nu, liksom ”Die Grünen” och de Galna Gretorna i Tyskland… Vad händer kring den 1 Maj i Sverige detta år, tror ni – angående ”Galna Greta” och moral ?

Stridsmoral, då främst – ty förr eller senare behövs sådan, och då gäller det att veta, vem man verkligen är.

Jag befinner mig fortfarande 100 % på den Ukrainska sidan – och det ska ni ha väldigt klart för er – men alla dessa spekulationer, tror jag inte mycket på…

Detta inlägg avslutas med några vackra tavlor från Kaj Stenvall (still, like Jackson in his time – standing like a Stonewall ) – den förkättrade Finlands-svenske Ank-målaren, som 2014 i ryska Media antogs ha hyllat Vladimir Putin – vilket han nog inte gjorde…. Finland bleibt Finland – och vi Svenskar gillar inte vissa stater i Öst eller Väst – bara våra Nordiska och Europeiska grannar och bröder…

Kaj Stenvall 2018 – ”My Dearest” (oil on Board) – or ”Donald upon Donald, a study in DUNG !”

”The Man in the Mirror” (May, 2022)

 

 

 

”Did you push my seat, boy ? Did you push my seat ??” (autumn, 2022)

”Lest Darkness Falls” (summer, 2022)

”Hosianna in Excelsis Deo – Red Carpet Mullah !” (X-mas, 2022)

Annons

3 tankar om “Jew Pork Crimes, Lew Dork Chimes, Nordsteam 1 + 2 och Njords riken….

 1. I have never read an issue of Jew Pork. But I know, and have had unpleasant conversations with those who partake. They fall into very predictable camps. As for myself, I wish my government would focus on more domestic issues than wars between duelling Slavs. Our borders are broken, the economy has AIDS and the bandaid provides only works on queers and malcontents. The system is almost hilariously broken, the population outrageously polarised – the children’s guide for geopolitics is repackaged to prevent most Americans from acknowledging local issues and acting accordingly. I follow blogs like yours because I have always respected and been fascinated by Scandinavian cultures, and am forced to borrow from Nordic Asatru due to the fragmented nature of the Anglo-Saxon way – but have no delusions as to my qualifications as regards politics. I am a proponent of anti-globalism, our governments have spread us too thin and seem to overlook the contents of their crumbling borders. No. No Jew pork for me.

  Gilla

  • Well, I did use some pretty strong and partly offensive language here – these days, maybe I too fall in the Malcontent camp – in some ways at least, but ever since they published the entry on the Norwegian Ski Team having ”hidden nazi symbols” on their Lusekofte traditional knitwear, I think NYT landed in the realms of the absurd – likewise, international press as a whole might have fallen straight down the same rabbit hole when it comes to the Nordstream 1+2 pipeline issue – of fundamental importance to the German, Polish and also Russian economies, since Gazprom did use to generate some 10 % of Putin’s GNP or Gross National Product by piping cheap natural gas to Western Europe…

   And now, big, mainstream media tells us that an Ukrainian Lady Doctor, 2 Ukrainian Divers, 1 ”Captain” of a 12-foot small RIB-boat and 2 more assistants can go out on the Baltic in October all of a sudden, and wreck those main pipelines in 4 different places, some 40 metres down on the sea floor… Not bloody likely… And our Government still runs its independent investigation, as it has refused – most wisely, just for once – to take part in some ”International” committee at the business at hand… If this is international news, well everything is getting seriously out of hand, and in the end – my comprehension of events as reported simply breaks down… much like in the ”Capitol Hill” case… It all becomes 100 % surreal…Maybe I really should concentrate more on Asatru matters, and the few things I do comprehend, eh ?

   Gilla

   • Nothing you write offends me, and if I gave off that air I’m sorry. I think out loud. Sometimes inappropriately. But man alive. The news. I admit, I’m more concerned with local affairs like Ohio and the pollution moving north to us in Glorious New England seedbed here… Capitol Hill case. Frankly, I believe Q Shaman was a prop to prevent people from associating Asatru with Positive Whiteness. Asatru in America has the real potential to offer folk a way out of the muck, and real progress is being made besides the insufferable Rainbow Pagans with their nasty LTBBQ intersectional identity politics. Anyway. The push to link any hereditary interest to Bagel Nazism is huge, here.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s