Är du med i ”Svenska” Kyrkan ? – DINA personuppgifter har RÖJTS….

”Svenska” Kyrkan, eller rättare sagt den Evangelisk-Lutheranska Ockupationsmakten i Sverige, som den väl rätteligen bör kallas är en organisation, som inte gör ett enda dugg för att skydda sina medlemmars integritet. Dess större anledning är det att GÅ UR den och aldrig någonsin mer ha det minsta med den att göra – ifall du inte redan har gjort det – likt 49 % av befolkningen i Sverige – så kan du göra det på länken här.

”Svenska” Kyrkan är en organisation som kämpar för fortsatt islamisering av Sverige, och den är inte ett enda förbannat dugg ”svenskare” än något annat samfund. Den skildes från staten redan år 2000, och den har ingen som helst rätt att påstå att den på något sätt skulle representera svenska folket, eller de etniska svenskarna. Redan under förra året kom det fram, att denna mycket penning-stinna och inflytelserika organisation hade drabbats av en sk ”Ransom-ware” attack på nätet.  Det hela rubriceras av de kristna själva som ett utpressningsförsök, men vad det handlar om, kan mycket väl vara en folklig och frihetlig protest-aktion, även om man än idag inte vet vad för slags personer som står bakom själva attacken.

Hursomhelst vägrade ”Svenska” Kyrkan att betala lösensumman till de anonyma upphovsmännen bakom aktionen, och idag – 21 Maj – kan vi alla se följderna. Hundratusentals, ja miljontals personuppgifter har lagts ut på det sk ”Darknet” – den kriminella delen av Internet..

Kyrkan har vägrat att kommentera vilka som fått sina uppgifter röjda, men vilket slags information det var avslöjades redan förra året på den korrupta organisationens egen hemsida. Det är tydligt att Kyrkan inte gjort det minsta för att skydda sina egna medlemmar. Säkerheten har varit under all kritik. Data, som borde ha varit sekretessbelagd, kan nu befinna sig i händerna på främmande makt eller kriminella. Detta kan få mycket allvarliga konsekvenser för varje kristen persons liv, eftersom de kan komma att bli utsatta för bedrägerier, överfall, ”Polska Tavelförsäljare” eller andra bedrägeriförsök och intrång i privatlivet. Barn och nära anhöriga kan också komma att drabbas, och bli föremål för brott eller ”kartläggning” – något som i framtiden kan få mycket, mycket obehagliga följder…

 

Poliser, Brandmän, Läkare, Sjuksköterskor och alla sorters ”nyckelpersonal” i det svenska samhället har redan råkat mycket, mycket ILLA ut idag….

Och VARFÖR ? – Jo, på grund av sina kopplingar till ”Svenska” Kyrkan. På grund av att de trätt i samband med den….

Hade de bara HEDNAT SIG i TID – så hade detta ALDRIG HÄNT….eller ens behövt hända…

Enligt ”Svenska” Kyrkan som indirekt själv erkänner sig medskyldig till de brott som har begåtts är det bland annat följande information som har läckt ut:

  • personer som haft kontakt med kyrkan i olika ärenden, till exempel medlemsfrågor, boka lokal, dop, vigsel eller begravning
  • personer som kontaktat kyrkan i egenskap av huvudman för begravningsverksamheten
  • vuxna som deltar i kyrkans verksamhet, som körer, musikensembler eller föräldragrupper
  • barn som deltar i kyrkans barnverksamhet
  • ideella medarbetare
  • kandidater till kyrkoval
  • tidigare anställda i Svenska kyrkan

De data som har röjts kan också i vissa fall omfatta porträttbilder, kontouppgifter, hemadresser, åsikter om röster i sk ”Kyrkoval” med mera

Ja, kära läsare och läsarinnor. Det här var inga roliga saker. Främmande makt kanske har de här uppgifterna – liksom kriminella aktörer runt om i Världen. Detta är ett ALLVARLIGT SÄKERHETSHOT – och det MÅSTE varje enskild medborgare bara förstå.

Kom ihåg att Hedniska Tankar har VARNAT er. Vi har gång på gång VARNAT för att ha det minsta med den sk ”Svenska” Kyrkan att göra. Ni skulle ha gått över till Särimner – I TID – men nu kan ni inte förlita er på jesus kristus – den skägglurken kommer ALDRIG att hjälpa er i alla fall.

Ni har en sista chans. Ni KAN ännu GÅ UR och kapa alla band med ”Svenska” Kyrkan – som visat sig rent undermålig ur säkerhetssynpunkt. Ni KAN rädda er själva.

Är det inte värt att ta den chansen, så säg ? Om inte annat, bör ni snarast GÅ UR kyrkan för era barns och anhörigas skull…deras säkerhet borde komma i främsta rummet.

NI kan FORTFARANDE falla tillbaka på oss HEDNINGAR – VI GER MER – och det är VI och inte kyrkan, som FÖRSVARAR vårt Rike !

En tanke på “Är du med i ”Svenska” Kyrkan ? – DINA personuppgifter har RÖJTS….

  1. Pingback: Är du med i ”Svenska” Kyrkan ? – DINA personuppgifter har RÖJTS…. | Varjager's Weblog

Lämna en kommentar