Åter en lycklig tilldragelse: SST slutar diskriminera Humanisterna !

SST, den mycket märkliga myndighet som uttydes ”Nämnden för Stöd till Trossamfund” är känd för att vara diskriminerande. Inga polyteistiska samfund godkänns, och myndigheten ger extremt höga statsbidrag till Islam, Kristendom och andra samhälls-skadliga, Monoteistiska religioner. Dessutom råder jäv. Det är väl känt att de flesta av SST:s tjänstemän själva är medlemmar i de trossamfund de sitter och betalar ut höga summor till – ren korruption, med andra ord !

Dessutom har SST i flera årtionden systematiskt diskriminerat förbundet Humanisterna, och vägrat godkänna Humanismen som en livsåskådning. Nu har en dom i svensk Domstol äntligen ändrat på detta, och det kanske är första tecknet på att den här korrupta samlingen av Monoteister till slut kommer att få sitt välförtjänta straff, för allt det slöseri med skattemedel som de har orsakat alla hederliga och laglydiga invånare i det här landet.

Den 18 januari, efter ett års väntan, kom Förvaltningsrättens dom som bekräftar att Humanisterna har rätt i sak, och att SST:s korrupta handlande hela tiden varit felaktigt. Humanisterna kan nu ansöka på lika villkor om statsbidrag, och det kommer sannolikt att innebära att det blir mindre pengar till Monoteism i det här landet. Hedniska Tankar anser, att inge religion skall få bedrivas med Statsbidrag. Det är inte Regeringens uppgift, att stödja enstaka minoriteters religionsutövning, allra minst vad gäller religioner som inte hör hemma i det här landet.

Nuförtiden finns det också hela politiska partier som är av samma åsikt, och vi rekommenderar att ni stöder dem !

 

Det är så sant som det är sagt !

Lämna en kommentar