Nu är det SLUT på det kristna köret i Danmark – ”Store Bededagen” AVSKAFFAS

Det råder krig i Europa. Det fredliga Ukraina har attackerats av en totalitär förtryckarstat, Ryssland. I solidaritet med Ukraina har Danmarks Regering beslutat avskaffa den fullständigt meningslösa ”Store Bededagen” enligt vad BBC rapporterar. Dagen firas vanligen fjärde fredagen efter den kristna påsken, och då sysselsätter sig den påstådda ”Folkekirkens” medlemmar med meningslöst bönerabblande och att trycka ned sig själva med ”syndabekännelser” osv.

På Island avskaffades de här kristna dumheterna redan 1893, och den danska statsledningen rapporterar att dagen nu aldrig mera skall vara arbetsfri helgdag, utan att de danska medborgarna skall sysselsätta sig med hederligt arbete istället. Kristna fanatiker har som vanligt protesterat, och försökt de-stabilisera det danska samhället med sina religiösa floskler.

Låt oss göra RENT HUS och förbjuda detta – även i Sverige !

 

Böner och bedjande har aldrig någonsin ingått i Asatron, som jag redan många gånger förklarat för er. ”Gåva kräver att gengåva gives” står det i Hávamál, och detta är det första av hedendomens bud. De idiotiska amerikaner, fornsedare och annat new age patrask, som babblar om att de ”offer prayers to Thor from their Pagan altars” och allt vad det är, kan kyssa mig där ryggen slutar.

För det första har vi Hedningar inga altaren överhuvudtaget, utan möjligen en Stallr eller en hylla, som vi ställer gudabilderna på – om vi är inomhus. För det andra, ber vi aldrig någonsin, eftersom det vore att tigga av våra gudar, och att likt äckliga och motbjudande tjatiga treåringar kräla i stoftet inför dem, vilket är emot Hedendomens och Asatrons själva natur.

Det är så sant som det är sagt !

Att tro att man hela tiden ska få saker gratis, utan att ge någonting av sig själv är emot själva naturen. Vill man skörda någonting, måste man så och odla – det vill säga arbeta. Man får ingenting för ingenting, och den som hela tiden likt ett ryggradslöst kräk eller en bortskämd liten barnunge hela tiden måste dingla sin gud i svansen, och bara be, be och aldrig göra något själv, liknar en smutsig och avskyvärd tiggare.

Människor som bär sig åt såhär är en styggelse.

Inget samhälle kan bestå, om människor inte arbetar för sitt eller andras gemensamma bästa. Nu har vi visserligen fått in en massa parasiter i landet – mycket riktigt är de kristna allihop – som tycker att ”Söte Lille Jezus”, det ”Sociala” eller någon annan ska komma och försörja dem, och ge dem bidrag bidrag bidrag, gratis bostäder, gratis mat, gratis sjukvård, gratis tandvård – och själva skall de inte behöva lyfta ett finger för att stödja samhället runtikring dem.

Titta på dig själv – hur är det nu till Jul ? Tror du att du ska få en massa gåvor eller julklappar av folk, utan att DU också tar dig samman och skänker något i gengäld, precis som Asatron föreskriver ?? – Nej du, så blir det inte. Det var inte invandring, romer och parasitism som byggde upp välfärden i vårt land, utan det svenska folkets hårda arbete – genom tusentals och hundratals år. Vår egen nya Regering vidtog igår ett steg i rätt riktning. De som ljugit sig in i Sverige, på falska pass, falska papper och under falska förespeglingar skall inte vara här längre, utan fråntas sina uppehållstillstånd och kastas ut ur landet.

Hårt arbete i århundrade efter århundrade byggde den svenska välfärden – Den skall vi inte låta någon ta ifrån oss !

I Danmark gäller ”arbetslinjen” – eller som ett gammalt socialistiskt ordspråk hävdar: ”Den som inte arbetar, skall heller inte äta”. Från Asatron vet vi att det finns ett slags tänkta varelser som kallas jotnar, eller på gotiska ”etanaz” det vill säga onyttiga ätare. Jotnarna är en symbol för de nedbrytande och negativa krafterna i tillvron, den sorts människor som hela tiden överkonsumerar, utan att ge något tillbaka till sin omvärld eller sitt samhälle. Alla har vi inte samma arbetsförmåga, och inte alla människor har därför lika värde. Vi är inte likvärdiga till tankeförmåga eller fysiska förmågor heller, och våra gudar dömer oss efter vad vi kan uträtta för oss själva, vår närmaste och hela samhället.

Men alla kan ändå ge något. Den som inte arbetar i tankar, ord och gärningar kan arbeta med kroppen. Varje medborgare kan ha så mycket stolthet, att han eller hon kan ta hand om sig själv, inte leva på andra utan göra rätt för sig, vilket alltid varit en högt värderad egenskap genom hela vår gemensamma historia.

Det är skamligt att tigga, skamligt att ligga andra till last. Ännu skamligare är att be, eller böna som dessa kristna – men i Danmark börjar man nu göra slut på den saken.

Christians – Like Dogs, begging for a treat…Inte vill du väl sänka dig till djurens nivå – Ifall du kan vara en fri människa och stå upp för dig själv ?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s