Människor RESER SIG i IRAN – de vill INTE ha Islam

Allah är inte bra. Monoteism är en usel tro, och uslast och eländigast av alla de tre stora världsreligionerna är den kvinnoföraktande Islam. Vi har sagt det förut, och vi skriver det igen. Hedniska Tankar erfar hur människor över hela Världen reser sig, och avskuddar sig Islamisternas och mullornas avskyvärda ok. Det sker efter att den Iranska sk ”moralpolisen” dödat och mördat 22-åriga Mahsa Amini därför att hon ”bar sin Hijab på fel sätt”. Också i Sverige finns en inofficiell ”moralpolis” och det gäller inte bara förorts-kalifaten och dess alltfler anhängare, som alltsedan Regeringen Reinfeldts dagar importerats in i landet, under det felaktiga påståendet att detta på något sätt skulle ”berika” oss; är det bara förstör för svenska kvinnor och män och dessutom skadar hela vårt land. ”Moralpolisen” angriper också enskilda, och varje person som på något sätt tycks avvika från konsensus eller det officiella Sveriges ”sanning”, och det gäller också fortfarande i hög grad oss hedningar.

Vi på Hedniska Tankar stöder protesterna i Iran ! Leve Zarathustra !! Bort med all Islam !!!

Det gäller också att vi påminner oss vem som hela tiden stått bakom mullorna i Iran, och som aktivt stött deras terror och förföljelse av oliktänkande. Det är Svensk Socialdemokrati, både med den förutvarande statsminister Löfvén och den nuvarande Utrikesminister Ann Linde – som fortfarande inte avgått – som bär stora delar avskulden, den kollektiva skuld som åsamkats alla oss svenskar. Den Socialdemokratiska Regeringens kvinnliga ministrar har upprepade gånger setts klä ut sig i Hijaber, och Stefan Löfvén har offentligt sagt att han ”aldrig kommer att kritisera Islam” vilket visar inför oss alla på vilken sida han står. Det är inte på Frihetens, eller på det Iranska folkets. Han står ”på fel sida av historien”. Löfvén har lierat sig med IS – Islamiska Staten – han säger ju öppet att han ”aldrig kommer kritisera dem” och samtidigt står denne fete och plufsige lögnare rakt fram i FN, och gör hela vår nation till åtlöje med att påstå att han skulle leda ”Världens första feministiska regering”.

Så sant som det är sagt – denna sk ”feministiska regering” och dess lögnhalsar borde verkligen SKÄMMAS för vad de gjort, och fortfarande gör…

Nu – om inte förr – har miljontals islamistiskt uppfostrade kvinnor i hela Världen bevisat hur mycket de avskyr och hatar de skändliga lögner han ägnat sig åt. Nog vet vi att svenska politiker ofta ljuger, men vi vågar påstå att ingen ljugit för sitt folk lika grovt, ihållande och länge som Stefan Löfvén, när det gäller attityden mot den kvinnoföraktande och kvinnoförnekande islam. Att tvinga kvinnor att beslöja sig, och påbjuda att de ska dölja sina ansikten och kroppar kan aldrig någonsin bli feminism, utan bara förtryck och islamism. Den sortens religioner skall vi inte ha och inte tolerera i Sverige, för den stämmer varken med vårt tänkesätt, värdegrund eller någon modern lagstiftning överhuvudtaget, och här har alla vi Hedningar ett stort ansvar att tala de folkvalda islamförespråkarna till rätta, och inte stillatigande tåla vad som sker.

Iranier har redan setts protestera på Sergels Torg, och även i Uppsala. Över hela landet bränner nu också svenska skolflickor sina hijaber, och visar att de aldrig någonsin mer kommer att tåla någon underkastelse, att de vägrar att acceptera islam. För egen del anser jag att det inte är en enda dag för tidigt.

Redan 2015 observerade jag här på denna blogg hur Tors Hammare blivit en alltmer populär symbol bland invandratjejer, särskilt då dem med muslimsk kulturell bakgrund. Man kan förstås fråga sig varför detta sker, och om de flickorna alls är medvetna om Torshammarens verkliga symbolik och innebörd, och om de inte bara på något dunkelt vis ser den som någotslags allmän symbol för ”svenskhet” eller det västerländska, sekulariserade samhälle de så gärna vill tillhöra. Ett samhälle där även kvinnorna är fria, och de sedan urminnes tid själva fått bestämma över sin klädsel, över vem och vilka de skall älska och tillhöra, och fått välja sitt öde själva – saker som förortskalifaten och de ”moralpoliser” som redan finns i våra förorter redan länge förvägrat dem.

 

Tor beskyddar de små och svaga, och de som blivit orättvist behandlade. Torshammaren var ursprungligen ett smycke, som fanns i många kvinnliga gravar, och som också användes som ”Vighammare” vid bröllop, då hammaren placerades med skaftets ände pekande uppåt (förstår ni symboliken ?) i brudens knä. När nu förvirrade arabiskor, syriskor och andra i unga år tar till sig Tors kraft, och ber om hans beskydd, gör de omedvetet helt rätt. Tor står på deras sida, för han tål inget förtryck emot kvinnor, och inget övervåld från Monoteismen eller Mullorna. Han kommer att krossa dem allesammans, ty han är det kämpande folkets och arbetarklassens gud, Midgårds och människornas mäktige försvarare !

Helt osökt och liksom av en händelse läser i vi i media om hur en Torshammare från 900-1000 talet hittats i Ysby nära Laholm i Halland. Torshammaren blev under Vikingatidens slutskede en viktig symbol, en symbol för det folkliga motståndet emot Monoteisterna, och allt vad de stod för av kvinno- och människoförtryck. Nu kommer Tor tillbaka till oss igen, och det är i hans tecken vi ska segra. När faran är som störst, kommer Tor åter, och nu när vi behöver honom som bäst, så är detta tecknet…

Låt oss bryta ned Moskéerna, låt oss bränna Koranen och slöjorna ! Låt oss göra som Iranierna, och göra oss fria från den monoteismens pest, som så länge förkvävt oss, och som står oss upp i halsen !

 

 

En tanke på “Människor RESER SIG i IRAN – de vill INTE ha Islam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s