VÅRSTÄDNING på Hedniska Tankar utbryter !

Vi har skrivit det förr – och vi skriver det igen. Nu har den ”löpande” bloggen på dessa sidor nått över 500 inlägg, och det är självklart så att om Hedniska Tankar år efter år ägnat sig åt bloggande på WordPress sedan December 2014, så kan alla inlägg inte vara lika bra – eller lika dagsaktuella hela tiden. 

Medräknat den här bloggens ”förhistoria” – under lite olika namn, på olika ”sajter” har vi närmast konstant – dvs VARJE DAG yttrat oss bloggande om Hedendom, Kultur, Asatro och Samhällsliv i Sverige sedan 2003, ungefär – och det gör oss mer eller mindre HELT UNIKA i den Svensk-Hedniska Bloggosfären.

 

Redan vid Sommarsolståndet 2023 – dvs förra året innehöll vårt omfångsrika artikelarkiv (ni kan klicka er fram bland rubrikerna här ovan – nu som förut !) inte mindre än 1043 minnesvärda inlägg och artiklar. Personer inom Humanisterna har bett oss skriva en bok om Asatro i Dagens Sverige – under förutsättning att vi bekostar den helt själva, men det kan dröja innan detta bokprojekt blir verklighet. Sedan 3 veckor tillbaka medverkar vi också i ett forskningsprojekt inom Humaniora vid ett av vårt lands Universitet, men mer än så säger vi inte.

Samfundet Särimner växer och frodas – men det är som ni alla borde veta vid det här laget ett Esoteriskt Samfund – endast för de invigda – och i skrivande stund räknar vi drygt 1000 medlemmar – medlem kan man bara bli på ”dokumenterat god vandel” och om man är ”a flock member in good standing” – och då är det på Livstid, helt utan någon form av utträde, eller andra petitesser. Endast och Endast Bara Särimner Himself, som är i Valhall – nu och Evinnerligen – känner till vår medlemsbas.

 

Du kan FORTFARANDE falla tillbaka på OSS. Vi ger ALLTID lite MER !

Mycket av det som sker här i Världen, är av vad man kallar Adiaforisk natur. Det lyser och skimrar till endast för en stund, men evigheten består trots allt – liksom Hedendomen och Humanismen. Varje dag återföds den väldiga Galten på nytt, varje dag går solen upp över Midgård. Vi Asatrogna Hedningar har inga Armbandsur, men ändå all tid som finns, kommer finnas eller har funnits.  Urd heter det förflutnas Norna, Skuld är nuets – som alltid står i Skuld till det som varit, och Verdandi är framtiden, eller det vardande och det som varda skall – för så är det – rent språkligt sett. Wikipedia kan vi glömma, och även Sturlasson misstog sig – i det lilla.

 

Evig är Särimners kamp. Evig är makternas väg. Evig är Asatron – och vi gör enad front mot Monoteismen och Dumskan samt Hemskan. ”Ondska” är ju ett kristet begrepp, och kristendom eller Krystendum befattar vi oss inte med, ty det vore att tro på vad som bara är dumt och krystat. Om bara några dagar eller veckor är vårens städning avslutad, och då skall ni alla få skåda och se vad som är nytt i våra omfångsrika arkiv, denna Frejas månad. All vår visdom lär vi ut, med penna såväl som med trut.

GET RID OF THEM – And clean up this planet ! PROSPER and PREVAIL !!

Lämna en kommentar